Operatörler desteklemediği için cihaz ayarları yok kardeşim.haber için teşekkürler abi gerçekten güzel bir cihaz ben çok memnunum ama daha görüntülü görüşmeyi bulamadım
nokia önce insan diyor ve önem veriyor tasarım ve sağlamlık önde
adamlar işini iyi yapıyor yılların tecrübesi helal olsun diyorum
3310'un sağlamlıkta yeri ayrı. lumia'larla veya başka nokia modelleriyle onun sağlamlığını bir tutmak mantıksız. 3310 bugün üretilen herhangi bir telefondan çok daha sağlam olduğunu şu video açıkça kanıtlıyor.
[video=youtube;NyrN0kR7VjM]http://www.youtube.com/watch?v=NyrN0kR7VjM[/video]
o kadar geyiği yapılırdı 3310 parçalanmaz diye gerçekten parçalanmaz bir telefon. adam tüm gücüyle balyoz indiriyor, telefonun sadece kapağı çıkıyor.
herhangi bir akilli telefon ekrani ustune duşerse ekrani %90 kirilir. Basit bir mantik yurutelim cizilmeye dayanikli bir malzeme darbeye dayanikli degildir.
Zaten ağır bir cihaz bir keresinde eleştirmeyin belki düşme şekli çok kötüydü belki onun yerinde 3310 olsa bile kırılırdı görmeden kulaktan duyma şeylerle değil de bilerek ve deneyimlerin sonucu yorum yaz. Ayrıca İstisnalar kaideyi bozmaz...
Bakın ben orda elestiri yapmadım sadece bir arkadasın basına boyle bir olay gelmis ne saglamlıgından bahsediyorsunuz diye belirttim kendi kisisel fikrim degil bu ; olanı yazdım sadece ve daha once hatırlamıyorum ama ( L900 muydu yoksa L920 mi. ) bir video vardı adam telefonun ekranıyla civi cakıyordu ; bunu goren vatandasta ekranın saglam oldugunu dusunur. Ama gercekler acıdır. Elbette bu kadar buyuk ekranlı bir cihazın camının kırılması ergonomi acısından dogal karsılanabilir ancak videolarda gosterilen baska ; kullanıcının basına gelen baskaiste benim anlatmak istedigimde bu....
Yok ben bunu senin için değil kardeşim genel konuşuyorum gördüğüm 4 kişiden 3'ü eleştirecek bir tarafını buluyor. Yanlış anlama.