Nokia lumia920 talebine yetişemiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
komando04

komando04

Üye
haber için teşekkürler abi gerçekten güzel bir cihaz ben çok memnunum ama daha görüntülü görüşmeyi bulamadım

pirenuri

pirenuri

Üye
2 hafta içinde sarısı gelirmi ya çoruma

pRime.

pRime.

Üye
bir arkadaşım adına kredi kartı çıkarıyor, haftaya çıkınca alacak. ocak-şubat ayında ise izmirden ankaraya gelecek. geldiği vakit uzuun uzun kullanıp neyi ne kadar yapabildiğine karar vereceğim kendime göre. o zamana kadar turkcell'lerde bakacağız artık ama orada iki dakikalık bakmayla bunun bir olmayacağını bildiğim için bir şey söyleyemem o zamana kadar.

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Hak ediyor nokia bu ilgiyi.
Lumia920 gerçekten inanılmaz

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
asigsasi

asigsasi

Üye
eğer şebeke de 3g yazıyorsa bence sadece video aramasını bulması gerekiyor zaten turkcell reklamını yapıyor cihazın diğer ayarlar da vardır

cengizba

cengizba

Üye
Gayet normal böyle olcağı belliydi zaten güzel cihaz sonuçta bende tercihimi 920 den yana olacaktı ama nexus aldık artık :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
kac tane satildi bir bilgi yok mu

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
keske bende alabilsem

gkcll

gkcll

Üye
nokia önce insan diyor ve önem veriyor tasarım ve sağlamlık önde
adamlar işini iyi yapıyor yılların tecrübesi helal olsun diyorum

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
nokia önce insan diyor ve önem veriyor tasarım ve sağlamlık önde
adamlar işini iyi yapıyor yılların tecrübesi helal olsun diyorum

Saglamlık ? Sizi wp bolumune alalım ; orda bir arkadasın havalanında elinden dusurup camını kırdıgından bahsediliyor bir inceleyin isterseniz....

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Zaten ağır bir cihaz bir keresinde eleştirmeyin belki düşme şekli çok kötüydü belki onun yerinde 3310 olsa bile kırılırdı görmeden kulaktan duyma şeylerle değil de bilerek ve deneyimlerin sonucu yorum yaz. Ayrıca İstisnalar kaideyi bozmaz...

pRime.

pRime.

Üye
3310'un sağlamlıkta yeri ayrı. lumia'larla veya başka nokia modelleriyle onun sağlamlığını bir tutmak mantıksız. 3310 bugün üretilen herhangi bir telefondan çok daha sağlam olduğunu şu video açıkça kanıtlıyor.
[video=youtube;NyrN0kR7VjM]http://www.youtube.com/watch?v=NyrN0kR7VjM[/video]
o kadar geyiği yapılırdı 3310 parçalanmaz diye gerçekten parçalanmaz bir telefon. adam tüm gücüyle balyoz indiriyor, telefonun sadece kapağı çıkıyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
herhangi bir akilli telefon ekrani ustune duşerse ekrani %90 kirilir. Basit bir mantik yurutelim cizilmeye dayanikli bir malzeme darbeye dayanikli degildir.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
3310'un sağlamlıkta yeri ayrı. lumia'larla veya başka nokia modelleriyle onun sağlamlığını bir tutmak mantıksız. 3310 bugün üretilen herhangi bir telefondan çok daha sağlam olduğunu şu video açıkça kanıtlıyor.
[video=youtube;NyrN0kR7VjM]http://www.youtube.com/watch?v=NyrN0kR7VjM[/video]
o kadar geyiği yapılırdı 3310 parçalanmaz diye gerçekten parçalanmaz bir telefon. adam tüm gücüyle balyoz indiriyor, telefonun sadece kapağı çıkıyor.

Burada ben onu gelişigüzel bir örnek verdim dikkat edilmesi gereken yer burası değildi.

- - - Eklendi - - -

herhangi bir akilli telefon ekrani ustune duşerse ekrani %90 kirilir. Basit bir mantik yurutelim cizilmeye dayanikli bir malzeme darbeye dayanikli degildir.

+1.

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
99 dolar diyo bide yaa.. :off:

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Zaten ağır bir cihaz bir keresinde eleştirmeyin belki düşme şekli çok kötüydü belki onun yerinde 3310 olsa bile kırılırdı görmeden kulaktan duyma şeylerle değil de bilerek ve deneyimlerin sonucu yorum yaz. Ayrıca İstisnalar kaideyi bozmaz...

Bakın ben orda elestiri yapmadım sadece bir arkadasın basına boyle bir olay gelmis ne saglamlıgından bahsediyorsunuz diye belirttim kendi kisisel fikrim degil bu ; olanı yazdım sadece ve daha once hatırlamıyorum ama ( L900 muydu yoksa L920 mi. ) bir video vardı adam telefonun ekranıyla civi cakıyordu ; bunu goren vatandasta ekranın saglam oldugunu dusunur. Ama gercekler acıdır. Elbette bu kadar buyuk ekranlı bir cihazın camının kırılması ergonomi acısından dogal karsılanabilir ancak videolarda gosterilen baska ; kullanıcının basına gelen baska ;) iste benim anlatmak istedigimde bu....

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bakın ben orda elestiri yapmadım sadece bir arkadasın basına boyle bir olay gelmis ne saglamlıgından bahsediyorsunuz diye belirttim kendi kisisel fikrim degil bu ; olanı yazdım sadece ve daha once hatırlamıyorum ama ( L900 muydu yoksa L920 mi. ) bir video vardı adam telefonun ekranıyla civi cakıyordu ; bunu goren vatandasta ekranın saglam oldugunu dusunur. Ama gercekler acıdır. Elbette bu kadar buyuk ekranlı bir cihazın camının kırılması ergonomi acısından dogal karsılanabilir ancak videolarda gosterilen baska ; kullanıcının basına gelen baska ;) iste benim anlatmak istedigimde bu....

Yok ben bunu senin için değil kardeşim genel konuşuyorum gördüğüm 4 kişiden 3'ü eleştirecek bir tarafını buluyor. Yanlış anlama.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Neyse yarın konuşuruz iyi akşamlar hepinize. :bye2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...