yurtdışı samsung s2 günecelleme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

xpeax

xpeax

Üye
    Konu Sahibi
yurtdışı samsung s2 günecelleme sorunu
s.a arkadaslar yurtdışı klon imei li samsung s2 aldım android sürümü (4.0.3) telefondan güncellemeye kalkınca ağ veya sunucu hatası nedeniyleürün bilgisi güncellenemedi diye uyarı geliyor kies le güncellemeye kalktıgımda ise cihazınız kiesle güncellemeyi desteklemiyor yazıyo ne yaptıysam sürümü (4.0.4) yapamadım . *#272*imei# konbinasyonuna girince (TUR) çıkmıyo. nasıl yapabilirim bilgisi olan arkadaslar lütfen yardım !

-şimdiden teşekkürler...

hakan_710

hakan_710

Üye
s.a arkadaslar yurtdışı klon imei li samsung s2 aldım android sürümü (4.0.3) telefondan güncellemeye kalkınca ağ veya sunucu hatası nedeniyleürün bilgisi güncellenemedi diye uyarı geliyor kies le güncellemeye kalktıgımda ise cihazınız kiesle güncellemeyi desteklemiyor yazıyo ne yaptıysam sürümü (4.0.4) yapamadım . *#272*imei# konbinasyonuna girince (TUR) çıkmıyo. nasıl yapabilirim bilgisi olan arkadaslar lütfen yardım !

-şimdiden teşekkürler...
samfirmware den herhangi bir stok rom indir. (tercihen 4.0.3 TR). romu indirdikten sonra her ihtimale karşı imei numaran fake olduğu için telefonunun EFS (imei klasörünü) yedekle. (telefonun rootlu ise marketten kTOOL isimli uygulama ile kolayca halledebilirsin. rootsuz ise biraz araştırarak nasıl yapıldığını öğrenmen gerek). neyse efs yi yedekledikten sonra telefon kapalı iken ses açma + home + power tuşuna basılı tut. recovery menü gelecek. buradan wipe işlemlerini yap ve indirdiğin romu odin ile yükle. işlem bittiğinde herhangi bir sorun olmadan kies e bağlanıp gerektiğinde de güncellemeleri yapacaktır. (NOT: wipe nedir? recovery nedir? bilmiyor isen araştırıp öğren. ben daha 15 gündür android kullanıyorum elimden geldiğince cevap verdim. yapacağın herşeyden sen sorumlusun unutma)

xpeax

xpeax

Üye
    Konu Sahibi
odin ile yükledim imeide bi sorun yok sorguladıgımda ithalat yoluyla kayıtllı imei diyo tek sorun wifi bazen açılmıyor

hakan_710

hakan_710

Üye
Klon imei den kastin telefonun arkasindaki imei ile icindeki farkli diye anladim. Yanlissam duzelt. Wifi calismiyor ise farkli bir romu wipe islemlerini yaparak yukle sorun devam ederse donanımsal bir ariza soz konusi olabilir

xpeax

xpeax

Üye
    Konu Sahibi
doğrudur kardesm . bendeki sorun romu yüklemeden önce de wardı hala var bezen calısıyor bazen çalışmıyor . bide şey bnm imei samsungs2 imei si imei çakan adam dediki bu ımei yine s2 ye ait ayrıca garantili imei bu imeyi çakıyorum telefon garantili olacak istedigin yerde servise verbilirsin telefonun arkasındaki imei yi de sildi bataryanın altında imei nosu yok yani bu konuda bilgin varmı?

hakan_710

hakan_710

Üye
doğrudur kardesm . bendeki sorun romu yüklemeden önce de wardı hala var bezen calısıyor bazen çalışmıyor . bide şey bnm imei samsungs2 imei si imei çakan adam dediki bu ımei yine s2 ye ait ayrıca garantili imei bu imeyi çakıyorum telefon garantili olacak istedigin yerde servise verbilirsin telefonun arkasındaki imei yi de sildi bataryanın altında imei nosu yok yani bu konuda bilgin varmı?
valla kardeşim o adam seni kandırmış. imei numarasının orada yazması ve barkodundaki imeinin silinmesi senin cihazı garantili yapmaz çünkü serviste hiçbir zaman telefonun içindeki imei ye bakmıyorlar. adamlar barkoda bakınca imeinin farklı olduğunu kesinlikle anlarlar. wifi için ise wipeleri yapıp romu temiz kurduğuna eminsen donanımsal olma ihtimali yüksek olabilir. farklı romlar dene tekrardan

xpeax

xpeax

Üye
    Konu Sahibi
kardesm arkadaki barkodu bildigin silgiyle sildi ne barkod var ne imei no su sadece yapıldıgı yer falan yazıyor.wipe silmek ne anlama gelir farklı bir rom yüklemek istemiyorum başka bir önerin warmı kardesm bnm

flyx

flyx

Üye
imei yedeklemeyi sakın unutmayın kolon imeili cihaz kullanan ve rom atmak isteyenler.. esp klasörünü yedek alın ve gönül rahatlığıyla rom değiştirin...

hakan_710

hakan_710

Üye
kardesm arkadaki barkodu bildigin silgiyle sildi ne barkod var ne imei no su sadece yapıldıgı yer falan yazıyor.wipe silmek ne anlama gelir farklı bir rom yüklemek istemiyorum başka bir önerin warmı kardesm bnm
kısaca anlatmak gerekirse wipe yaptığın zaman cihaz fabrika çıkışına döner. daha önceden yüklenilmiş uygulamaların kalıntılarını siler. rom yüklemeden önce wipe yapılması temiz bir kurulum ve sorunsuz kullanım için gereklidir. wipe yapmak için telefonun kapalı iken ses açma + home + power tuşuna basılı tutup gelen menüden (recovery) wipe yazan iki seçenek sırası ile uygulanmalıdır. daha fazla bilgi için forumlara bakabilirsin. wipe yapmadan önce rehberinin yada herhangi bir özel verinin yedeğini aldığından falan emin ol. sorumluluk kabul etmem.

aliyalici

Üye

-şimdiden teşekkürler...

s.a kardes sen basligi acali cok olmus o yuzden soruyorum naptin cozdun mu sorunu ayni problem bndede var acaba hallettiysen yardimci olabilir misin bana da?

Üst Alt