çok acil yardım edin lütfen :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kral0629

Üye
    Konu Sahibi
çok acil yardım edin lütfen :(
ipad 2 kullanıcısıyım daha alalı 3 hafta olmadı bu gün otobüsle eve giderken ipad im yere düştü düşüş sırasında önce yan tarafta bulunan ses açma kapama yerinin üzerine düştü ve yantarafı yamuldu ses tuşları içeriye girdi şuanda sadece yandan ses kısabiliyorum ekranımda dört köşede azda olsa çatlaklar var ekranı kaplayan 2 tanede çatlağım var sizce ipad imi kaç tlye yaptırabilirim acil yardım edin ailem görmeden yaptırmama gerek :(

baby_face_

baby_face_

Üye
anladığım kaadarıyla ekran kasa ve tuşları değişecek bi arkadaşımın başına benzer olay geldi 400 milyona yaptırdı.

kral0629

Üye
    Konu Sahibi
Balkon bana 930 TL ye yapılacağını söylüyor bilgisayar hastanesi ise arkadaki eğriliği düzeltip tutu çalışiır hale getirip orjinal ekran takıp ve içerisindeki film arzası ise 350 değilse 250-300 arası yapıyorlar ama sorun şurdaki gerçekten orjinal ekran takılacaklar mı ben nereden anlayabilirim ?? :/

biltekbilisim

Üye
Merhaba,

Biltek Bilişim tablet servisi olarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Güncel Stogumuz ile 3 saat içinde onarım yapılmaktadır.

İletişim : 0216 517 517 0

İyi günler dileriz.

distakjo

distakjo

Üye
Balkon bana 930 TL ye yapılacağını söylüyor bilgisayar hastanesi ise arkadaki eğriliği düzeltip tutu çalışiır hale getirip orjinal ekran takıp ve içerisindeki film arzası ise 350 değilse 250-300 arası yapıyorlar ama sorun şurdaki gerçekten orjinal ekran takılacaklar mı ben nereden anlayabilirim ?? :/
onun zaten orijinal olmayanını takamazlar, çok bariz belli oluyor.

kral0629

Üye
    Konu Sahibi
Evet yeni ekranı tattırdım toplamda 330 tl aldılar yan ses tuşunu çalışır hale getirip arka kasada düzeltmeler yapıldı . Tavsiyeleriniz ve bilgileriniz için çok teşekkür ederim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt