92/4 Tertip, Er Muhammed :) Hoşçakalın Arkadaşlar..!

Sponsorlu Bağlantılar

jackalmami

jackalmami

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim benim somuru: Sen başkasın be kardeşim. Ara sıra sana darılsamda kırılsamda seni ne kadar sevdiğimi, ne kadar değer verdiğimi çok iyi biliyorsun söylememe ne hacette laf olsun işte benimki :( Askerlik kutsal görev kardeşim zamanı gelince bende giderim sende beni uğurlarsın böyle. Ben senin yanında olamıyorum giderken ama inşallah sen benim yanımda olursun kardeşim. Seninle geçirdiğimiz günlere dönüp bakıyorum da ne günlerdi deyip ah çekesim geliyor. Hele tanışmamız apayrı bir olaydı :) Gececilerde başlayan merhaba merhaba haxballda sohbete dönüşüp, benim senin nickin hakkında yorum yapmamla devam etti :) iyi ki yorum yapmışım iyi ki sohbet etmişim ki seni gerçek hayatta görebilme şerefine de nail olabildim :) Namın "Gececilerin Şahı ve Tek Gerçek Sahibi" olsa da bu forumda yüreğimin şahıda sen oldun kardeşim. Darda kaldığım günlerde hep beni dinleyip destek çıktın çaresiz kaldığım zamanlarda elinden geldiğince yol gösterip akıl verdin. Sana canı gönülden kardeşim dedim... Hayatımı paylaşıp dert ortağım yaptım. Asıl sen hakkını helal et kardeşim benden yana helali hoş olsun ama daha göreceğimiz günler ileri de. Seninde dediğin gibi bu sadece 15 aylık bir reklam. Sen iyi ol kardeşim gerisi önemli değil burası zaten istesede seni unutamaz unutmazda. Herkes senin değerinin farkında başta ben olmak üzere. Daha benim yaptığım öğrenci işi yemekleri yemedin ama olsun gelince yeriz inşallah hem daha tecrübeli olurum :ehe Öyle işte kardeşim seviliyorsun "seviyorum" seviyorlar :D Yanlış anlama olmasın o benim kardeşim :sarıl: :ehe Başta kendine dikkat et, soğuktan geberme fazla kalmayacan orda, eşyalarına sahip çık herkes sen değil unutma, önüne gelene atar yapma, komutanlara saygı, uyku düzenli olsun. Sağ salim git gel inşallah... Abim geliyo sen gidiyon askere sevinsem mi üzülsem mı bilemedim ya la şimdi :bilmm Neyse lafı fazla uzattım sanki ama az bile yazdım ya la sana :ehe Kendine iyi bak kardeşim benim :op:

...EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER...

:sarıl: Dediğim gibi kardeşim hayırlısı ne ise o olur inşallah. Yemeğinin de, sohbetin de, anıların da beraber tadına doya doya bakacağız. Sen de benim kardeşimsin bunu unutma :op:

Bi kaç saat müsait olamayacağım, kimse cevap vermedi diye kırılmasın lütfen :tebessüm:

otostopçu

otostopçu

Üye
ankara ankara güzel ankara :ehe

- - - Eklendi - - -

x-scarface

x-scarface

Üye
Allah sağ sağlim gidip gelmeni nasip etsin güzel kardeşim Allaha emanet ol..

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Bu kadar sevenin var bak senin . Bende askere gidiceğim. Sevenim yokki :)

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
jackalmami

jackalmami

Üye
    Konu Sahibi
Vay be canımın içi abim :) Asker oluyorsun ya kelimeler tükeniyor emin ol..Telefonda da dediğim gibi Hayırlısı ne ise o olsun..Benim için değerini biliyorsundur umarım..Çok ama çok değerlisin..Tarık abimin şiirini benden de sana gelsin. :) Canımsın ciğerimsin..Can de canımı vereyim o derece seviyorum abim..

Tabi ki biliyorum kardeşim. 'Ben de seni' çok seviyorum :)
Senden can isteyemem ama kardeşim. Benden daha değerli olan bi şeyi nasıl kendim için isteyebilirim ki :tebessüm:
İnşallah İstanbul'u kazanırsın da çok güzel günler geçiririz birlikte.
:sarıl:

Allah gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı, hakkımızda hayırlı olanı da gönlümüze razı eylesin..

- - - Eklendi - - -

ağbiii :züü: görüşürüz abim unutma bizi :gun1: ( gerçi şimdi mermileri sıkıyorzda 1 ay sonra kapıma tankla dayanma ha)

ben üzülmedim açıkcası gidişine abi, bana dahada yaklaşmış oldun :ehe aynı şehirdeyiz :bud:

:oke: iyi bak kendine abi unutma beniğğğğ :bye2:

Unutmam güzel kardeşim merak etme. Sağlıcakla kal, sen de kendine iyi bak :bye2:

@greenmile Teşekkür ederim :)

@Mufche Teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

Allah sağ sağlim gidip gelmeni nasip etsin güzel kardeşim Allaha emanet ol..

Hayırlısı.. Sen de Allah'a emanet ol kardeşim benim. Ve döndüğümde aynı şekilde burada görmek istiyorum seni de :)

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Başlamak bitirmenin yarısıdır derler...

Şimdiden hayırlı teskereler....

Gülegüle git gel inşallah.

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
  • Beğen
Tepkiler: DreaMagiC
doctorrr

doctorrr

Üye
adamı hasta etme ben yarım ya laa beebbeee :off:

Mert

Mert

Üye
Şimdiden hayırlı teskereler :)
Ankara'nın kışıyla ilgili ne duyduysan doğrudur :D Kulakların ve burnun düşecek gibi oluyor ama düşmüyor korkma yani :ehe

jackalmami

jackalmami

Üye
    Konu Sahibi
Başlamak bitirmenin yarısıdır derler...

Şimdiden hayırlı teskereler....

Gülegüle git gel inşallah.

O zaman benim şafak 230'dan düşmeye başlayacak abim. Düz mantık :ehe

Allah razı olsun abi, sağolasın :)

- - - Eklendi - - -

Şimdiden hayırlı teskereler :)
Ankara'nın kışıyla ilgili ne duyduysan doğrudur :D Kulakların ve burnun düşecek gibi oluyor ama düşmüyor korkma yani :ehe

Şu aksiliğe bakar mısın arkadaş. Tam adamı 2 kış görecek :)

Verdiğin moral için ayrıca teşekkür ederim :D Sağol :)

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Allaha emanet ol

acuxx

acuxx

Üye
güle güle :

__xXx__

__xXx__

Üye
paşam şimdiden hayırlı teskereler sağ salim git gel inşallah tatlılığından dolayı teşekkür ederim ama özleteceğin içinde teessüf ederim:ağlarım:

codblackops2

codblackops2

Üye
hayırlı tezkereler,güle güle git ,güle güle gel inşallah,Allaha emanet ol :)

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
bende 4 tertip gitmiştim benim de usta birliği Ankara idi :D
güle güle git güle güle gel Muhammet şimdiden hayırlı tezkereler :) Allah yardımcın olsun

jackalmami

jackalmami

Üye
    Konu Sahibi

Sağolasın :)

paşam şimdiden hayırlı teskereler sağ salim git gel inşallah tatlılığından dolayı teşekkür ederim ama özleteceğin içinde teessüf ederim:ağlarım:

Birde benim halimi düşün. Hepiniz 1 kişiyi özleyeceksiniz, ben onlarca kişiyi özleyecem. :100katdahafazlaağlarım: :(

Herşey için teşekkür ederim paşam. Allah'a emanet ol :)

hayırlı tezkereler,güle güle git ,güle güle gel inşallah,Allaha emanet ol :)

Eyvallah kardeşim. Kendine çok çok iyi bak :)

- - - Eklendi - - -

bende 4 tertip gitmiştim benim de usta birliği Ankara idi :D
güle güle git güle güle gel Muhammet şimdiden hayırlı tezkereler :) Allah yardımcın olsun

Aman abi, sen de kötü şeyler söyleme şimdi oranın hakkın :D

Sağolasım abim. Hepimizin yar ve yardımcısı olsun yaradan :)

- - - Eklendi - - -

Bu arada Hüseyin abi, ben gelene kadar gececilere girmiyorsun ona göre :ehe Bugün bakmıştım da, ikimizin de mesaj sayısı aynı. Ben şimdi bi mesaj daha yazarsam, top10'a girmiş olacam. Yokluğumdan lstifade edip, sakın beni geçmeye kalkma :gul:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Kardeşim güle güle git gel inşallah.. Halinden memnunsan hiç sıkıntı yok ben kendi adıma seni tanıdığıma çok ama çok memnun oldum dağıtıma geldiğinde muhakkak bir buluşma yapalım Allah izin verirse Allah'a emanet ol güzel kardeşim :)

jackalmami

jackalmami

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim güle güle git gel inşallah.. Halinden memnunsan hiç sıkıntı yok ben kendi adıma seni tanıdığıma çok ama çok memnun oldum dağıtıma geldiğinde muhakkak bir buluşma yapalım Allah izin verirse Allah'a emanet ol güzel kardeşim :)

Evet, çok güzel olur bence de. 75 gün sürecekmiş acemiliğim. Döndüğümde ayarlarız müsait olabilirsek :)

Sen de Allah'a emanet ol Can'ım :)

Üst Alt