92/4 Tertip, Er Muhammed :) Hoşçakalın Arkadaşlar..!

Sponsorlu Bağlantılar

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye

Ben selam vermem, alırım :pro: :zong:

Tamam atacam sakin ol :)

Gelip Karamürsel'e sarılacam sana :ehe Ararım numaran bende var :)

- - - Eklendi - - -

Rocketman var olmaz mı :ehe

Buralarda bi çeşit deyimdir o söz. Her neyse işte :D

:zzz: Gülmedim

cukuleaks

Üye

Ben selam vermem, alırım :pro: :zong:

Tamam atacam sakin ol :)

Gelip Karamürsel'e sarılacam sana :ehe Ararım numaran bende var :)

- - - Eklendi - - -

Rocketman var olmaz mı :ehe

Buralarda bi çeşit deyimdir o söz. Her neyse işte :D

Vay be :D gel abi buraları gezdiririm sana pasta yediririm :D

Okul saatleri dışında açarsan duyabilirim :) öğrenciyiz malum :zzz:

CABBAR

CABBAR

Üye

Vay be :D gel abi buraları gezdiririm sana pasta yediririm :D

Okul saatleri dışında açarsan duyabilirim :) öğrenciyiz malum :zzz:

Ismail sen Kocaeli'de değil misin? Muhammed sen Ankara'ya gitmiyor musun ? La nasıl buluşacaksınız siz

Tuba

Tuba

Üye
Hayırlı Tezkereler Muhammed...
Kal sağlıcaklan...Allah'a Emanetsin...

cukuleaks

Üye
Ismail sen Kocaeli'de değil misin? Muhammed sen Ankara'ya gitmiyor musun ? La nasıl buluşacaksınız siz

Bana sorma ona sor :D askere gitmeden önce bi ilke imza atmak istiyor sanırım muhammed abi :D

CABBAR

CABBAR

Üye

Bana sorma ona sor :D askere gitmeden önce bi ilke imza atmak istiyor sanırım muhammed abi :D

"imza almak" demek istedin sanırım :ehe
Kocaeli'ne kadar gelip Sakarya'ya uğramazsa eğer vay haline onun.

CABBAR

CABBAR

Üye
Bi ilke imza atmak yazıyormuş Ben Bi kere imza atmak diye algıladım :zong:

jackalmami

jackalmami

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Tuba
Tuba

Tuba

Üye

Ben anlamaz. Gerekirse okula gitmeyeceksin :zzz:

Akşam saatlerinde aramaya gayret ederim :)

- - - Eklendi - - -

Sizde öylesiniz ablacığım, sağol :)
Ben tebessüm edemedim inan asker dedin mi ağlamaklı oluyorum ama en içten dileklerimle hayırla git hayırla gel...

CABBAR

CABBAR

Üye

Ben tebessüm edemedim inan asker dedin mi ağlamaklı oluyorum ama en içten dileklerimle hayırla git hayırla gel...

Aynen Abla konuya çok neşeli gibi mesajlar yazdım ama askere gideni duyunca bi hüzün kaplıyor beni de. Düşündüm de 15 ay sonra ben burada olup tekrar konuşma fırsatı bulacak mıyım Muhammed'le ya da o geri gelecek mi buraya.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Kardeşim benim somuru: Sen başkasın be kardeşim. Ara sıra sana darılsamda kırılsamda seni ne kadar sevdiğimi, ne kadar değer verdiğimi çok iyi biliyorsun söylememe ne hacette laf olsun işte benimki :( Askerlik kutsal görev kardeşim zamanı gelince bende giderim sende beni uğurlarsın böyle. Ben senin yanında olamıyorum giderken ama inşallah sen benim yanımda olursun kardeşim. Seninle geçirdiğimiz günlere dönüp bakıyorum da ne günlerdi deyip ah çekesim geliyor. Hele tanışmamız apayrı bir olaydı :) Gececilerde başlayan merhaba merhaba haxballda sohbete dönüşüp, benim senin nickin hakkında yorum yapmamla devam etti :) iyi ki yorum yapmışım iyi ki sohbet etmişim ki seni gerçek hayatta görebilme şerefine de nail olabildim :) Namın "Gececilerin Şahı ve Tek Gerçek Sahibi" olsa da bu forumda yüreğimin şahıda sen oldun kardeşim. Darda kaldığım günlerde hep beni dinleyip destek çıktın çaresiz kaldığım zamanlarda elinden geldiğince yol gösterip akıl verdin. Sana canı gönülden kardeşim dedim... Hayatımı paylaşıp dert ortağım yaptım. Asıl sen hakkını helal et kardeşim benden yana helali hoş olsun ama daha göreceğimiz günler ileri de. Seninde dediğin gibi bu sadece 15 aylık bir reklam. Sen iyi ol kardeşim gerisi önemli değil burası zaten istesede seni unutamaz unutmazda. Herkes senin değerinin farkında başta ben olmak üzere. Daha benim yaptığım öğrenci işi yemekleri yemedin ama olsun gelince yeriz inşallah hem daha tecrübeli olurum :ehe Öyle işte kardeşim seviliyorsun "seviyorum" seviyorlar :D Yanlış anlama olmasın o benim kardeşim :sarıl: :ehe Başta kendine dikkat et, soğuktan geberme fazla kalmayacan orda, eşyalarına sahip çık herkes sen değil unutma, önüne gelene atar yapma, komutanlara saygı, uyku düzenli olsun. Sağ salim git gel inşallah... Abim geliyo sen gidiyon askere sevinsem mi üzülsem mı bilemedim ya la şimdi :bilmm Neyse lafı fazla uzattım sanki ama az bile yazdım ya la sana :ehe Kendine iyi bak kardeşim benim :op:

...EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER...

jackalmami

jackalmami

Üye
    Konu Sahibi

Hayırdır ablam, bi yakınına bi şey mi oldu askerde?

greenmile

greenmile

Üye
şimdiden hayırlı teskereler kardeşim umarım herşey gönlünce olur:good:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Vay be canımın içi abim :) Asker oluyorsun ya kelimeler tükeniyor emin ol..Telefonda da dediğim gibi Hayırlısı ne ise o olsun..Benim için değerini biliyorsundur umarım..Çok ama çok değerlisin..Tarık abimin şiirini benden de sana gelsin. :) Canımsın ciğerimsin..Can de canımı vereyim o derece seviyorum abim..

Mufche

Mufche

Üye
Hayırlı teskereler . :)

otostopçu

otostopçu

Üye
ağbiii :züü: görüşürüz abim unutma bizi :gun1: ( gerçi şimdi mermileri sıkıyorzda 1 ay sonra kapıma tankla dayanma ha)

ben üzülmedim açıkcası gidişine abi, bana dahada yaklaşmış oldun :ehe aynı şehirdeyiz :bud:

:oke: iyi bak kendine abi unutma beniğğğğ :bye2:

Üst Alt