jackalmami
Üye
Kardeşim benimSen başkasın be kardeşim. Ara sıra sana darılsamda kırılsamda seni ne kadar sevdiğimi, ne kadar değer verdiğimi çok iyi biliyorsun söylememe ne hacette laf olsun işte benimki
Askerlik kutsal görev kardeşim zamanı gelince bende giderim sende beni uğurlarsın böyle. Ben senin yanında olamıyorum giderken ama inşallah sen benim yanımda olursun kardeşim. Seninle geçirdiğimiz günlere dönüp bakıyorum da ne günlerdi deyip ah çekesim geliyor. Hele tanışmamız apayrı bir olaydı
Gececilerde başlayan merhaba merhaba haxballda sohbete dönüşüp, benim senin nickin hakkında yorum yapmamla devam etti
iyi ki yorum yapmışım iyi ki sohbet etmişim ki seni gerçek hayatta görebilme şerefine de nail olabildim
Namın "Gececilerin Şahı ve Tek Gerçek Sahibi" olsa da bu forumda yüreğimin şahıda sen oldun kardeşim. Darda kaldığım günlerde hep beni dinleyip destek çıktın çaresiz kaldığım zamanlarda elinden geldiğince yol gösterip akıl verdin. Sana canı gönülden kardeşim dedim... Hayatımı paylaşıp dert ortağım yaptım. Asıl sen hakkını helal et kardeşim benden yana helali hoş olsun ama daha göreceğimiz günler ileri de. Seninde dediğin gibi bu sadece 15 aylık bir reklam. Sen iyi ol kardeşim gerisi önemli değil burası zaten istesede seni unutamaz unutmazda. Herkes senin değerinin farkında başta ben olmak üzere. Daha benim yaptığım öğrenci işi yemekleri yemedin ama olsun gelince yeriz inşallah hem daha tecrübeli olurum
Öyle işte kardeşim seviliyorsun "seviyorum" seviyorlar
Yanlış anlama olmasın o benim kardeşim
![]()
Başta kendine dikkat et, soğuktan geberme fazla kalmayacan orda, eşyalarına sahip çık herkes sen değil unutma, önüne gelene atar yapma, komutanlara saygı, uyku düzenli olsun. Sağ salim git gel inşallah... Abim geliyo sen gidiyon askere sevinsem mi üzülsem mı bilemedim ya la şimdi
Neyse lafı fazla uzattım sanki ama az bile yazdım ya la sana
Kendine iyi bak kardeşim benim
![]()
...EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER...
Dediğim gibi kardeşim hayırlısı ne ise o olur inşallah. Yemeğinin de, sohbetin de, anıların da beraber tadına doya doya bakacağız. Sen de benim kardeşimsin bunu unutma 
Bi kaç saat müsait olamayacağım, kimse cevap vermedi diye kırılmasın lütfen

Sen başkasın be kardeşim. Ara sıra sana darılsamda kırılsamda seni ne kadar sevdiğimi, ne kadar değer verdiğimi çok iyi biliyorsun söylememe ne hacette laf olsun işte benimki
Askerlik kutsal görev kardeşim zamanı gelince bende giderim sende beni uğurlarsın böyle. Ben senin yanında olamıyorum giderken ama inşallah sen benim yanımda olursun kardeşim. Seninle geçirdiğimiz günlere dönüp bakıyorum da ne günlerdi deyip ah çekesim geliyor. Hele tanışmamız apayrı bir olaydı
Gececilerde başlayan merhaba merhaba haxballda sohbete dönüşüp, benim senin nickin hakkında yorum yapmamla devam etti
Öyle işte kardeşim seviliyorsun "seviyorum" seviyorlar
Yanlış anlama olmasın o benim kardeşim
Neyse lafı fazla uzattım sanki ama az bile yazdım ya la sana
görüşürüz abim unutma bizi
( gerçi şimdi mermileri sıkıyorzda 1 ay sonra kapıma tankla dayanma ha)
iyi bak kendine abi unutma beniğğğğ