Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

masacre4588

Üye
Kardesle kusura bakmazsaniz bisi sorucam bu rom 5200 aliyor antutudan sizce iyimidir

KELGER

KELGER

Üye

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Benchmark testlerine fazla güvenmeyin bence sayısal veriler her zaman pratikle uyuşmaz.Ben daha önce cm9dan 5600 civarı sonuç almayıda başardım ama galaxy w nun donanımı belli.Bu kadar yüklenince kararsızlaşıyor ve stabilite namına hiçbirşey kalmaıyor ortada.Ayrıca 2ghz oc kernel yükleyin ve üstüne birde standart class4 kartlar yerine class10 sdcard kullanın kafadan 1000-1500 puan geliyor.Birde liveoc ile gpu ram cpu ya %5 oc yapın.5000 değil 6000 bile alırsınız ama işlemciyide yakarsınınız.Yani benckmark puanı herşey demek değil

- - - Eklendi - - -

Bu arada ben kimseye cm9dan yada cm10dan daha iyi olamaz demiyorum.Romu kendim denemedim ama nerde bu kadar yüksek benchmark puanı görsem altından hep bir hata sorun fln geldi.

hiphopcu_06

hiphopcu_06

Üye
Kardeşim Yükledim ROM Çok Güzel Teşekkürler Ama Yüklemeden Sonra Rehberin Yedeğini Telefona Atmak İçin Kiese Bağlanmaya Çalıştım Bağlanmadı :S Sorunu Nasıl Çözebilirim ?

miklagord1453

Üye
arkadaşlar yüklemeyi yaptım her şey güzel fakat kafama takılan birkaç bir şey oldu. öncelikle, samsung app ve samsung kies yüklemeler arasında yok ve de telefon telefona yüklenemiyor. ayrıca samsung kies'e bağlanmada sorun var. bunlar normal mi, ya da bunları düzeltmek için bir yol var mı? bir diğer sorunum da, yüklemeyi yaparken eski sürümden hafızada kalan dosyalar var. mesela mobile9 , dolphin mini gibi dosyalar hala dosya yöneticisinde. bunlar temizleme imkanım, yani sıfır hafızayla telefonumu kullanma imkanım var mı ?

miklagord1453

Üye
aynı sıkıntı bende de var, çözüm bulursan benimle de paylaşmanı bekliyorum

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Sdcardınıza format atarak eski dosyalardan kurtulabilirsiniz.

Samsung ile ilgili yazılımların %90ı çalışmaz yani kiesin görmemesi uygulamalarda samsung apps olmaması vs. hepsi normal.Rehberinizi yedeklemek için kies değil google hesabı ile senkronizasyon yada kişileri depolama birimine aktarmayı kullanmanız gerekir

masacre4588

Üye
Kardes o romda 1.4 ghz ama gpuda fazla puan almis gpu ile.mi oynanmis dersin..

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Ya olay 1.4 yada 1.8 veya 2ghzde bitmiyor.İsteyen denesin memnun kalırsanız kullanın ama bu kadar yüksek skor için donanıma çok fazla yüklenmesi gerekir.Belkide linaro kullanılmış olabilir.Cm9 u linaro kernelle hiç test etmedim 3d ve 2d performansı özelliklede 2.3.6ya göre çok fazla.Eğer linaro ise oldukça iyi ama oc ile sağlanmış performanssa donanımı çok yorar.Telefon fazla ısınır.

masacre4588

Üye
Herseye cvp veriyosun.kardes cok sagol cm10da wifi tether cozulsun ona gecerim.o.zaman..cm9a devam..

slvestre-99

Üye
kardes ben cm10 u yuklerken installion aborted dioyor rom ile bir oynama da yapmadim wipe islemlerini eksiksiz yaptim acaba sorun neyden kaynaklaniyor

Ali58_58

Ali58_58

Üye
rarı bozmuşsun yada sd karta eksik atmışsın tekrar dosyayı tam attığını emin ol yine aynı hatayla karşılaşırsan tekrar indir tekrar indir

- - - Eklendi - - -

Kardesle kusura bakmazsaniz bisi sorucam bu rom 5200 aliyor antutudan sizce iyimidir
bu rom cow kernel kullanmış cow kernel berbat stabilite diye bişey yok orjinal romu kullan daha mantıklı

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Cow kernel olduğuna dikkat etmemiştim şimdi anladım bende o skorun sebebini.Daha önce bende kullandım ve evet gerçekten çok yüksek skor alınabiliyor.Galaxy w için ilk oc kernel olması açısından iyi ama çok acemice sadece teoride yüksek performans vericek şekilde tasarlanmış.Ama pratikte ısınma vs. gibi etkenler stabiliteyi bozuyor.Stabilite hiç düşünülmemiş yani.

masacre4588

Üye
Tesekkur ederim cm9 her ise yariyor stabil calisiyor stocktan cok.cok ii batery saver proda sona getirip torrent cekiyorum ve sarj yinede cok uzun gidiyor oyunlarda da suan hic kasmadi bilmiyodum.ogrendim hersey puan deilmis :)

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Tesekkur ederim cm9 her ise yariyor stabil calisiyor stocktan cok.cok ii batery saver proda sona getirip torrent cekiyorum ve sarj yinede cok uzun gidiyor oyunlarda da suan hic kasmadi bilmiyodum.ogrendim hersey puan deilmis :)
battery saver felanda bira işe yarıyo ama benim en çok sevdiğim ve işe yarıyan sizde mantıklı gelicek set cpudan ekran kapandıktan sonra işlemcinin hangi hızda çalışıcağını seçiyosunuz ben yanlış hatırlamıyosam 248 olması lazım neyse en düşüğün bi üstüne alıyorum (ekran açılınca tabi orjinal 1401mhzde devam ediyo belirteyim dedim) telefon ekran kapanınca resmen şarj yemiyo çünkü ekranı kapatıyorum saatler sonra açıyorum şarjda az bi düşme olmuş tavsiye olarak yazayım dedim.

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
zaten normalde ekran kapanınca arkada uygulama açık değilse deep sleep moduna geçer 100mhzden az işlemci çalışır.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
ben şu an gb rom kullanıyorum jb ye durma bir güncelleme gelcek3x kerneli gelsin yüklicem ama ben baya yararını gördüm hem senkrizasyon sırasında felan işlemcinin mhzsi yükselir

- - - Eklendi - - -

bunun önünede geçmiş olabilirim

masacre4588

Üye
Sadik hocam ben diger konuda sordum ama kimse gormedi jb romunu kurucam telde suan cm9 var ve 2.3.6 nin yedegini almistim ama oda pcde suan telde hic yedek.yok..cm9un yedegini almama gerek varmi direk diger basamaklari yapip romu kurabilirmiyim..cm9 kurarken batery stats falan yapmistik cm10 kururken buna gerek yokmu..

spazmol

spazmol

Üye
10 un kurulumu gayet açıklayıcı şekilde yazılmış orada ne yazikdiysa onu uygulayacaksin Battery stats a gerek yok

Üst Alt