Astral Seyahat Hakkında Sorular ve Cevapları

Sponsorlu Bağlantılar

alyz

Üye
bu astral seyehati bir yıldır biliyorum öyle geliştimki yürürken bile girmek mümkündür sadece beyni temizleyip yanıp sönen beyaz bir nokta veya bir daire çizdiğinizi düşündüğünüzde girebilirsiniz ancak şimdiye kadar hiç girmememin nedeni ölümdür ruh ayrıldığında bedenin kapısı acık kalır ve kötü niyetli bir cin bedeninize girebilir tam giriş yapmamamın sebebi bu yoksa giriş olduğu kadar çıkışta kolaydır yinede denerken bi gunahlariniz için tevbe bide kelimei şahadet getirin :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Astral seyahat değil ama Lusid rüya gördüm/yaşadım artık nasıl telaffuz etmek gerekirse; uzak değil hemen geçtiğimiz gün rüyamda her an aklımdan çıkmayan Note2 'yi elime alıp kullanmıştım rüyamda ama yeminle gerçekten elimdeydi spen kalemi ile mali tablolarla uğraşıyorum (muhasebe vb pek anlamam hâlbuki) ama gerçekten elimdeydi Note2 yaaa muhteşem bi andı yaa :( / Astral seyahate kafayı taktım epey bi araştırma yapmam gerekiyor :D yakında ver elini Güney Kore anasını satıyım gecemi oldu gir yatağa soyun dökün hooopp yallah G.Kore'ye :D :disko: :ehe

alyz

Üye
Astral seyahat değil ama Lusid rüya gördüm/yaşadım artık nasıl telaffuz etmek gerekirse; uzak değil hemen geçtiğimiz gün rüyamda her an aklımdan çıkmayan Note2 'yi elime alıp kullanmıştım rüyamda ama yeminle gerçekten elimdeydi spen kalemi ile mali tablolarla uğraşıyorum (muhasebe vb pek anlamam hâlbuki) ama gerçekten elimdeydi Note2 yaaa muhteşem bi andı yaa :( / Astral seyahate kafayı taktım epey bi araştırma yapmam gerekiyor :D yakında ver elini Güney Kore anasını satıyım gecemi oldu gir yatağa soyun dökün hooopp yallah G.Kore'ye :D :disko: :ehe

note 2 rüyalarada giriyor demek :D

clackerz

Üye
Dün gece yapmayı denedim yatmadan önca yazılanları tırstım bi ara evde kimse yoktu.Tırstım yorganı kafama gecirip yattım :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Ben 2 gün önce denedim tamamen konsantre oldum herşey yolunda gidiyordu kulaklarımda hafif bir uğultu başladı gerçekten yükseliyor gibiydim ki ansızın panik yaptım irkilerek kalktım yataktan :( kalbim hızlı hızlı çarpıyordu kulaklarımdaki uğuldu hemen 10 dakika sürdü, ama o gece sabaha kadar uyuyamadım çünkü her uykuya dalışımda bir rüya gördüm, o rüya bitiyor irkilerek uyanıyorum ve bir rüya daha :( sabaha karşın uyumuşum sabah 9 gibi uyandığımda ise nalları dikmiş bi vaziyette hasta olarak uyandım ve de halen hastalığın etkisindeyim :( / ama pes etmiycem bi kaç gün sonra tekrardan deneyceğim korkmazsam :D

hepar92

Üye
bende denedim kulağimda fırtınalar koparcasına ses duyunca erkekliğin 10da9u kaçmak deyip fırladım yataktan

erdmerdm

erdmerdm

Üye
arkadaslar aranizda varmi astral seyahate girebilen ben bunun olabicegine inanmiyorum mantikli gelmiyor. Ruya konturolu olabilecek biseyde astral farki bircok insan bunu kullanabilir astrala qirip istediqi heryere qidebiliyorsa istediqi her bilgiyede ulasabilir e madem boyle bisey war bu konuda bilgisi olan insanlarin hic biri bu olayi kotuye kullanmiyomu soygun yapmiyomu insanlarin aciklarini ogrenip tehtit santaj yapmiyomu nebiliyim devletlerin stratejik sirlarini ogrenip devletleri cokertirmiyomu amerika israil boyle bisey olsa bunu kullanip bu dunyayi tek basina elegecirmezmi?

hepar92

Üye
arkadaslar aranizda varmi astral seyahate girebilen ben bunun olabicegine inanmiyorum mantikli gelmiyor. Ruya konturolu olabilecek biseyde astral farki bircok insan bunu kullanabilir astrala qirip istediqi heryere qidebiliyorsa istediqi her bilgiyede ulasabilir e madem boyle bisey war bu konuda bilgisi olan insanlarin hic biri bu olayi kotuye kullanmiyomu soygun yapmiyomu insanlarin aciklarini ogrenip tehtit santaj yapmiyomu nebiliyim devletlerin stratejik sirlarini ogrenip devletleri cokertirmiyomu amerika israil boyle bisey olsa bunu kullanip bu dunyayi tek basina elegecirmezmi?

arkadaşım mantıklı sorular sormuşsun. Mantıklı cevabı vardır bu soruların. Ama şunu bilki astral seyehat bu yazıyı okuduğun gibi bi gerçek

___kaptan___

___kaptan___

Üye

Walla arkadaşım şöyle izah edeyim, Astral seyahat ile herhangi bi hırsızlık vb gizli kapaklı bilgilere falan ulaşmak benim düşünceme göre imkansız!

Niye dersen şöyle ki senin ruhun hareket ediyor yani ruhen gezintidesin ve gidipte başka bi cisme dokunamaz ve yanına alamaz hareket ettiremezsin, ki devletlerin proje vb Çalışmalarına da ulaşman zordur, umarım açıklayı olmuştur.
Yani bildiğim kadarıyla böyle bişey yapmak yani zaaflardan yararlanmak (indiregandi) yapmak olmaz olamaz yani zannetmiyorum!!!

erdmerdm

erdmerdm

Üye
astral seyahat yapabilen warmi aranizda peki?

zombaka

zombaka

Üye
Pekiya orda mutlu olursam hep orda kalabilırmiyim

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Pekiya orda mutlu olursam hep orda kalabilırmiyim

Hayır ama istediğin zaman sakin karanlık bi ortamda tekrardan astral seyahate çıkabilirsin mesela dün gece denedin oldu güzel sevdin bunu her zaman istediğin takdirde yapabilirsin..

zombaka

zombaka

Üye
bence tartışma yaratmazdı ama adminlerin de bir bildiği vardır

anık

Üye
Ben 2 yıldan beri astral yolculuk yapıyorum
sorunuz varsa pm atabilirsiniz yardımcı olurum

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Ben 2 yıldan beri astral yolculuk yapıyorum
sorunuz varsa pm atabilirsiniz yardımcı olurum

ilk denememde kulaklarımdaki uğultudan tırstım sonra grip falan oldum daha toparlanamadım toparlanınca tekrar deneyeceğim :)

- - - Eklendi - - -

+ bi sorun olursa ulaşırım inşallah :)

anık

Üye
ilk denememde kulaklarımdaki uğultudan tırstım sonra grip falan oldum daha toparlanamadım toparlanınca tekrar deneyeceğim :)

- - - Eklendi - - -

+ bi sorun olursa ulaşırım inşallah :)

keşke devam etseydin çıkışa yaklaşıyordun +korkacak bir şey yok

sorun olursa bana ulaşabilirsin

zombaka

zombaka

Üye
benimki uğultudan daha çok gümbürtü gibi bişey bu normalmi

Üst Alt