Samsung'dan "işlemci" darbesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
    Konu Sahibi
Samsung'dan "işlemci" darbesi
Patent davasını kaybedip 1 milyar dolar ödemeye mahkum olan Samsung "işlemci" kozunu oynadı.

Samsung ile Apple'ın arasında uzun süredir devam eden patent savaşlarında yeni bir gelişme yok; ancak davayı kaybedip 1 milyar dolarlık tazminat ödemeye mahkum olan Samsung kurtuluş yolları arıyor.

Bu anlamda Güney Kore'li devinden yapılan açıklamada şirketin Apple'a sattığı işlemcilere yüzde 20 zam yaptığı duyuruldu. Yoğun olarak iPhone ve iPad'lerde kullanılan Samsung'un ürettiği işlemcilere yüzde 20 zam gelmesiyle birlikte Apple'ın da seri üretimdeki maliyeti doğduran artmış oldu.

Sadece geçen yıl 200 milyon işlemciyi Apple satan Samsung'un işlemci ortaklığı uzatılmadığı taktirde 2014 yılında sona erecek.

phasan

phasan

Üye
Zaten apple daha iyi islemci ariyor benim bi konumda taziyor du

___kaptan___

___kaptan___

Üye
adamın dibisin Samsung :D :kıskıs:

phasan

phasan

Üye
Yakinda apple hic islemci satamicak samsung

fatih54102

fatih54102

Üye
helal samsung böyle güzel dersler vermelisin ben olsam %200 zam yapardım anlaşmada aksi madde yoksa ne de olsa mecburlar samsungtan almaya

___kaptan___

___kaptan___

Üye
helal samsung böyle güzel dersler vermelisin ben olsam %200 zam yapardım anlaşmada aksi madde yoksa ne de olsa mecburlar samsungtan almaya

:oke: ama %200 fazla bence % 50 yada %70 olsa iyi olurdu :kıskıs:

nalcam22

nalcam22

Üye
appleda amdyi satın alabilir

Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye
Afedersiniz de Apple size ne yaptı? Ananızı-babanızı mı öldürdü ki de böyle kan davası gibi yeriliyor bu şirket? Apple ürünü kullanmam, pahalı görüyorum. Ama apple'a da kin gütmüyorum.

Piyasada samsung ve onun exynos işlemcilerinden daha iyileri var. Amd ile anlaşır, intel ile anlaşır, qualcomm ile anlaşır. Samsung kaybeder.

• Beğen
Tepkiler: Never_Back_Down
Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Afedersiniz de Apple size ne yaptı? Ananızı-babanızı mı öldürdü ki de böyle kan davası gibi yeriliyor bu şirket? Apple ürünü kullanmam, pahalı görüyorum. Ama apple'a da kin gütmüyorum.

Piyasada samsung ve onun exynos işlemcilerinden daha iyileri var. Amd ile anlaşır, intel ile anlaşır, qualcomm ile anlaşır. Samsung kaybeder.
Yazdıklarınıza harfiyen katılıyorum
En basitinden qualcomm ile anlaşır zaten İos stabil bir işletim sistemi birde Snapdragon geldimi tam olur

esokmen

esokmen

Üye
Resmen kin besliyorsunuz :)

enterneoll

enterneoll

Üye

Haklısın apple samsung'a patent davaları açarken anasını babasını öldürdü samsung hemde bitmeyen patent davaları açıyorlar

Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye

Haklısın apple samsung'a patent davaları açarken anasını babasını öldürdü samsung hemde bitmeyen patent davaları açıyorlar

hayır, konu nereye döndü, neyse.

Apple bu davaları kin güttüğü için değil, para kazanmak ve rakibinin satışlarını engellemek için yapıyor, bunu hepimiz biliyoruz. Ama şu açıdan bakın, bunlar böyle birbirine inat daha güçlü, daha iyi, daha dehşet ürünler ortaya koydukça ne oluyor? Hepsi bize yarıyor. :D :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...