650 tl 700 tl arası telefon. Xperia Ray hakkında bilgi istiyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alaStar

alaStar

Üye
yazdiklarimi okuda yorum yap.bi de ss almis usenmemis:ah ben atrixin custom rom destegi az dedim.galaxy w'nin de ics destegi yok ama cm saolsun bir suru rom var dedim.galaxy w hakkinda yazdiklarinida bi yerden okumus gelmissin zaten.neymis o kronik hatalar?bilip bilmeden konusuyosun:zzz:

- - - Eklendi - - -

Cevabin icin :tşk:anlamiyor arkadas

oordan burdan okumadım telefonu kullandım ve kronik sorunları da yazmıştım oraya internette dolaşırken ısınıyor oyun oynarken desen yine aynı sorunlu telefonda custom rom olsa ne olur tartışmak istemiyorum benim önerim atrix tir o kadar

Placebo-

Placebo-

Üye
Xperia Ray tasarım olarak çok güzel. Kamerası zaten belli sony kalitesi. Ayrıca hızlı telefon. Bence ideal.

Kerim.336

Üye

oordan burdan okumadım telefonu kullandım ve kronik sorunları da yazmıştım oraya internette dolaşırken ısınıyor oyun oynarken desen yine aynı sorunlu telefonda custom rom olsa ne olur tartışmak istemiyorum benim önerim atrix tir o kadar
Ahahaha.Telefonda custom rom olsa ne olur diyor ya:D:ahkusra bakma bunu diyen biriyle tartisamicam.

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi
Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar atrixe yöneldim şuanda. Zaten kuzenımde begendi. Donanım olarak mukemmel bence. İcs almayabilir fakat bu fiyata almasada olur=)) kronık sorunlarıda yok sanırim. Buyuk ihtımal atrix. Suan fıyatı. 679 tl hepsi buradada.

Kerim.336

Üye
İlerde custom rom destegini cok arayacaksiniz soyliyeyim.neyse karar verilmis galiba.sar degerinin 1.47 oldugunu hatirlatarak simdiden hayirli olsun diyeyim:hmmm

• Beğen
Tepkiler: Polymath
alaStar

alaStar

Üye
kardeş doğru seçim senin arkadaş iyi ki bu cihazı aldım diyecek hayırlı olsun :)

- - - Eklendi - - -

Ahahaha.Telefonda custom rom olsa ne olur diyor ya:D:ahkusra bakma bunu diyen biriyle tartisamicam.

:) ilahi kerim kehkeh :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...