ben yeşil yolu küçükken, 7 yaşımdayken odun sobasının yanında bi' izlemiştim ağlamıştım falan şimdi işte vakit buldukça tekrar tekrar izliyorum tekrar ağlıyorum, kitabını da okuyun derimyeşil yol çok duyulmamış ama etkileyici bir film herkese tavsiye ederim.
Seri olarakda hızlı ve öfkeli serisi ve yüzüklerin efendisi serisi çok güzeller.

hele o Hotel Rwanda'da bu sabaha karşı cesetlerin üstünden kamyonetle geçtikleri sahneyi hatırladıkça içim parçalanır...film o yüzden çok güzel ya manyak film yapmışlar.Evet onu bende seviyorum.Fakat çok cins yaratıklar var yaaa.
Ama çok güzel bir filmdi masrafsız ama duygulandırıcı ve etkisinde bırakan film.
ben yeşil yolu küçükken, 7 yaşımdayken odun sobasının yanında bi' izlemiştim ağlamıştım falan şimdi işte vakit buldukça tekrar tekrar izliyorum tekrar ağlıyorum, kitabını da okuyun derim
ayriyetten beni uzun süre etkisinde bırakan bi' Hotel Rwanda var soonra bide Leon varhele o Hotel Rwanda'da bu sabaha karşı cesetlerin üstünden kamyonetle geçtikleri sahneyi hatırladıkça içim parçalanır...
Evet onu bende seviyorum.Fakat çok cins yaratıklar var yaaa.
X-Meni bende severim.
- - - Eklendi - - -
Dün izleyemedim yaa babam seksenleri izledi..
- - - Eklendi - - -
My name is khanı ilk defa duydum.

o filmi izle begenmezsen gel bana istediğin lafı de. İlk basta sıkıcı gelebilir biraz sabret yeter. süper film.Yeşil Yolu izlemem lazım en kısa zamanda.
İzlemeye çalışacağım.
- - - Eklendi - - -
korkunç bir film serisi çok iyi yaaa.
- - - Eklendi - - -
Yeşil yolu ve khanı mutlaka izleyeceğim.