Xperia SOLA aldım - soru ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cr17

cr17

Üye
    Konu Sahibi
Xperia SOLA aldım - soru ?
Arkadaşlar sola aldımda , ben şimdi ne yapayım?

güncelleyimi?

Birde önerdiğiniz iyi program ve oyun varmı?

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
most wanted i yükle gayet güzel yalnız boyutu büyük diye biliyorum ayrıca bence güncellemeyi yap derim :) program bilmiyorum işine yarayacak programları yükle :)
bu arada kaça ve nerden aldın?

cr17

cr17

Üye
    Konu Sahibi
710 a kırmızısını aldım ama siyahı 680 lira, guncelleme yavaşlatır diyorlar?

Xelord

Xelord

Üye
Güzel oyun: Fruit Ninja, Real Racing, Asphalt 7, NFS Most wanted, Nova 3, modern combat 3 Fallen Nation, Batman Dark Knight Rises, Dead Trigger, Oyunlara önce google playden bir bakıver beğenirsin büyük ihtimal. Aklıma gelmedi şimdi çok güzel bir zeka oyunu ve bir de strateji oyunu vardı ama düşün düşün hatırlayamadım :D
X-plore en gerekli program bence. Dosya yöneticisidir.
PlayerPro güzel bir müzik çalardır,
Tunein Radio, internet radyo dinlemek için.
Paper camera, çizilmiş gibi resim çekmek için, kara kalem modu filan.
Cartoon camera, bu da paper camera gibi
Pixlr-o-matic bu da çektiğin fotoğrafların üzerinde değişiklikler yaptığın bir program işte ışığı azaltırsın mavi ton atarsın gri ton atarsın ama 2-3 çerceve ekleme programa gibi düşünme ayrıntılı bir şey.

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
nereden aldın ?

cr17

cr17

Üye
    Konu Sahibi
@Xelord, teşekkürler. Benim telefon bu oyunları oynatırmı ?, telefon ile ilgili bilgin varsa sence android 2.3 ten 4.0 a güncelleyimmi?

@onurmest, akakce .com sitesinde sıralamalarda var . Ben 710 tl olan aksarayiletişimden aldım.(internetten).

panorama_ömer16

panorama_ömer16

Üye
710 a kırmızısını aldım ama siyahı 680 lira, guncelleme yavaşlatır diyorlar?

kardeş 680 lira iyi almışsın Teknosa'da 899, Bimeks' te 1111 tl.
Bir de akakçe sitesi güvenilir mi?Telefonda sıkıntı var mı?

- - - Eklendi - - -

cr17

cr17

Üye
    Konu Sahibi
:) telefonda nasıl bir sorun olabilir. Birde akakçe sitesinden alınmıyor girersen siteye, olayın farkına varırsın.

panorama_ömer16

panorama_ömer16

Üye
680 lira yazmışsın da şaşırdım başka yerlerde 700 den aşağıya bulamadım ben.Bir de mağazanın ismini söyleyebilir misin?

cr17

cr17

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim dikkatli okursan zaten bende 710 a aldım.680 e siyahı var dedim, (akakce.com

Xelord

Xelord

Üye
@Xelord, teşekkürler. Benim telefon bu oyunları oynatırmı ?, telefon ile ilgili bilgin varsa sence android 2.3 ten 4.0 a güncelleyimmi?
Oynatır, Xperia rayde çalışıyor Solada da çalışır. Ama telefonuna uygun apkyi filan bulman lazım. Çalıştırmazsa büyük iht. sorun dosyadadır yani telde değil.
Sola hakkında pek bilgim yok 4.0 nasıl bilmiyorum ama ben rayde 4.0dan memnunum. Güncelledikten sonra eğer beğenmezsen tekrar flashtool isimli program ile 2.3e dönebilirsin.

cr17

cr17

Üye
    Konu Sahibi
sağolasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt