5800 ve SYMBIAN TELEFONLAR IÇIN HERŞEYI BANA SORUN

Sponsorlu Bağlantılar

truestar

Üye
Ben telefonu kilit programı indirmiştim ismini hatırlamıyorum galeriyı kilitlemistim ama programı sildim şimdi ise ne zaman galeriye girsem açılmıyor acaba nasıl çözerim bu işi şimdiden teşekkür ederim

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Ben telefonu kilit programı indirmiştim ismini hatırlamıyorum galeriyı kilitlemistim ama programı sildim şimdi ise ne zaman galeriye girsem açılmıyor acaba nasıl çözerim bu işi şimdiden teşekkür ederim

Bilgileri yedekleyip *#7370# ile soft format at...

EwoYurtdas

Üye
s.a yazılım yukseltırken telefon kapandı acıldıgında ıse ekrandan bırsey gecıyor gecen bolge dokunulmuyor ve hard formatı da denedım olmadı yardım edermısın

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Yazılımı yeniden yükle.

truestar

Üye
Bu şekilde format attığım zaman hafıza kartında herşey silinirmi?

-uninvited

-uninvited

Üye
s.a anrufen online ingilizce versionunu nerden indirebiLirim biLgisi oLan varsa yardimci oLabiLirmi.

truestar

Üye
Ben hafıza kartını çıkardım öyle format attım ama yine düzelmedi galeriye giremiyorum acaba x-plore programı yardımı ile galeriyi açmamı engelleyen o dosyayı bulabilirmiyim. Yada hafıza kartı takılı olarakmı format atmam gerekir yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim

ibsa

ibsa

Üye
Selamun aleykum şimdi evvela böyle bir form açtığınız için çok teşekürler şimdi bende nokia n8 var ancak bazı kullanımlarda sıkıntı yaşıyorum ve bazı programlarda eksik olduğunu düşünüyorum mesela sesle mesaj yazma özelliği varmı sonra talking cart programında donma oluyor buna bir çare varmı acaba ve kim arıyor programınıda (net açık) kimseyi bulamayor sizin yüksek ilminize havale ediyorum

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Ben hafıza kartını çıkardım öyle format attım ama yine düzelmedi galeriye giremiyorum acaba x-plore programı yardımı ile galeriyi açmamı engelleyen o dosyayı bulabilirmiyim. Yada hafıza kartı takılı olarakmı format atmam gerekir yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim

sorun hafıza kartında olabilir, hafıza kartını pc ye takıp yedek al ve biçimlendir.
Format zaten tel hafızasını temizler, hafıza kartını değil...

- - - Eklendi - - -

Selamun aleykum şimdi evvela böyle bir form açtığınız için çok teşekürler şimdi bende nokia n8 var ancak bazı kullanımlarda sıkıntı yaşıyorum ve bazı programlarda eksik olduğunu düşünüyorum mesela sesle mesaj yazma özelliği varmı sonra talking cart programında donma oluyor buna bir çare varmı acaba ve kim arıyor programınıda (net açık) kimseyi bulamayor sizin yüksek ilminize havale ediyorum

Öncelikle N8 S^3 model bir telefon, telefonunla ilgili sorunlarını S^3 bölümüne konu açarak sorabilirsin...

Sesle mesaj yazma uygulaması var Vilingo , sanırım telefonunda olması lazım..
Donma olan uygulamada ise o uygulama haricinde arka planda çalışan başka uygulama varsa kasıyor olabilir veya uygulamada sorun olabilir.

Diğer soru için bilgim yok.. Dediğim gibi sorunlarına S^3 bölümünde daha çabuk çözüm bulabilirsin..

truestar

Üye
Teşekkürler Emrgncy sorun çözülmüştür

Byarizaa

Üye
RealPlayer de unable to connect yaziyor internette birsey oynatamiyorum.

bayanmoor

Üye
geçenlerde telefon güncellemesi vardı zorunlu ve zorunlu olmayanların hepsini indirdim hafızam çok doldu tel hafızam 8.8 mb hafıza kartı 6.4 mb fotoğraflar mesajlar webden gizlilik verilerini müzikleri falan sildim ama yinede dolu nasıl boşaltabilirim

Sadrazammm

Sadrazammm

Üye
c503 te bluetoothla müzik alıyorum ama kaydetmiyor lütfen yardım

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
c503 te bluetoothla müzik alıyorum ama kaydetmiyor lütfen yardım

Kaydediyordur. Attachments diye dosya var oraya geliyor sende yoksa verdiğim programı yükle gizli dosyaları gösterir. Oradan attachments'e gir şarkıyı kopyala kök klasöre yapıştır. Sonra çık dosya yöneticisinde gözükür.

FexPlorer : Tıkla ve İndir

burak236

Üye
yaa bende nokia C5 03 var internetdeki videoları açamıyo bi yardımcı olur musunuz

Üst Alt