Ben telefonu kilit programı indirmiştim ismini hatırlamıyorum galeriyı kilitlemistim ama programı sildim şimdi ise ne zaman galeriye girsem açılmıyor acaba nasıl çözerim bu işi şimdiden teşekkür ederim
Bu şekilde format attığım zaman hafıza kartında herşey silinirmi?
Ben hafıza kartını çıkardım öyle format attım ama yine düzelmedi galeriye giremiyorum acaba x-plore programı yardımı ile galeriyi açmamı engelleyen o dosyayı bulabilirmiyim. Yada hafıza kartı takılı olarakmı format atmam gerekir yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim
Selamun aleykum şimdi evvela böyle bir form açtığınız için çok teşekürler şimdi bende nokia n8 var ancak bazı kullanımlarda sıkıntı yaşıyorum ve bazı programlarda eksik olduğunu düşünüyorum mesela sesle mesaj yazma özelliği varmı sonra talking cart programında donma oluyor buna bir çare varmı acaba ve kim arıyor programınıda (net açık) kimseyi bulamayor sizin yüksek ilminize havale ediyorum
Teşekkürler Emrgncy sorun çözülmüştür
real player ayarlarından erişim noktasını internet olarak seçin.RealPlayer de unable to connect yaziyor internette birsey oynatamiyorum.
real player ayarlarından erişim noktasını internet olarak seçin.
c503 te bluetoothla müzik alıyorum ama kaydetmiyor lütfen yardım
yaa bende nokia C5 03 var internetdeki videoları açamıyo bi yardımcı olur musunuz