5800 c6 nasıl hacklerim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
5800 c6 nasıl hacklerim
5800 c6 nasıl hacklerim

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu öle hackledim Ama Birileri c6 yazılımı felan yükle diolar oo nası oluyor

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
O yazılım benim dediğim CFW Yaparsan ana ekran görselliği çok iyi olur Widget ekleyebilirsin.

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
bana linkler misin

- - - Eklendi - - -

bana linkler misin

silentattack

silentattack

Üye
s60v5 sistem modifikasyon bölümüne bak ordan cfw bölümünden beğendiğin cfw yi yükle kardeşim

brusk azad

Üye
abi ben symbian belle istyrm lütfn yardmcı ol telim 5800 ama direk indrcek telefona program yokmu ;(

- - - Eklendi - - -

abi ben symbian belle istyrm lütfn yardmcı ol telim 5800 ama direk indrcek telefona program yokmu ;(

- - - Eklendi - - -

Ene524

Ene524

Üye
Kardeş biraz incele cfw kurma işlemini biraz incele forumda var belle cfw araştır biraz sıkıntı olmasın kolay gelsin

silentattack

silentattack

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

kardeşim cfw işlemi için bilgisayar lazım telefondan olçak bişey değil

- - - Eklendi - - -

cfw kuramam diyosan bunu kullanabilirsin : www.maxicep.com/symbian-s60v5-yazi-ekran-dil-araclari/spb-mobile-shell-3-8-944-3d-carusel-60-adet-gorsel-paket-428200.html

- - - Eklendi - - -

www.maxicep.com/symbian-s60v5-yazi-ekran-dil-araclari/ilko-tsenov-belle-shell-v1-05-0-s-1-anna-signed-641181.html

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayar var ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...