Motorola atrix şarj yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pesimistick

pesimistick

Üye
    Konu Sahibi
Motorola atrix şarj yardim
şarj bitime yaklaştiğinda eğer bi oyun çalişiyorsa bi anda kilide geçiyor tekrar kilidi açip oyuna başliyorum biraz oynuyor ve tekrar kilide geçior ama sadece şarj bitime yakinken oluyor bu acaba normal bişeymi herkezde varmi ayni olay şarj korumasi için yapilan bişeymi?

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
acayip bi durum ekran zaman aşımını yükseltmeyi dene olmazsa bi çare bulucaz

ney27

Üye
şarj bitime yaklaştiğinda eğer bi oyun çalişiyorsa bi anda kilide geçiyor tekrar kilidi açip oyuna başliyorum biraz oynuyor ve tekrar kilide geçior ama sadece şarj bitime yakinken oluyor bu acaba normal bişeymi herkezde varmi ayni olay şarj korumasi için yapilan bişeymi?

nirmal .pil ayarlarin da ayarlarini degistirebilirsini

pesimistick

pesimistick

Üye
    Konu Sahibi
acayip bi durum ekran zaman aşımını yükseltmeyi dene olmazsa bi çare bulucaz
dün akşam yapmadı aynı olayı bilerek denedim şarjı düşürdüm ve oyunu açtım şarj bitene kadar tık demedi bitince normal olarak kapandı ekran parlaklığını sonlamıştım bilerek belkide en düşük ekran parlaklığıyla pil enerji tasarruf modunda oynarken yapıyor bunu velhasılı şuan durum düzeldi malum bu REFURBİSHED OLAYLARINDAN ÖDÜMÜZ KOPARAK TELEFON KULLANIR OLDUK PARANOYAK ETTİLER BİZİ TELEFON BİRAZ TAKILSA REFURBİSHED Mİ YOKSA OLUYORUM ARTIK.
BENCE BU KONUYA GOOGLE YADA TÜRKİYEYE GETİREN DİSTRİBÜTÖR Bİ AÇIKLIK GETİRMELİ TEŞEKKÜR EDİYORUM İLGİNİZ İÇİN ALLAHA EMANET OLUN

ney27

Üye
pil tasaruf profillerinde ayarlıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...