TeAmo42
Üye
Evet bende bunu anlamıyorum bazı kişiler bekliyorBu devirde beklersen hiç cihaz alamazsınYa S3 ya One x+ ya da lumia 920 al
![]()
o zaman daha yeni cihazlar çıkıyor onu almaya kalkınca daha iyiler filan beklemek iyi değil 
Evet bende bunu anlamıyorum bazı kişiler bekliyorBu devirde beklersen hiç cihaz alamazsınYa S3 ya One x+ ya da lumia 920 al
![]()
o zaman daha yeni cihazlar çıkıyor onu almaya kalkınca daha iyiler filan beklemek iyi değil 

Bence alma nokia lumia 920 al daha iyi

kardeşim s2 kötü bir cihaz değil hatta s3 alınca değiştirdiğine pişman olacaksın s4 çıkacak çok zarar edeceksin boşuna o kadar para vereceksin eğer acelen yoksa s4 ü beklemeni tavsiye ederim tahminimce haziran ayında falan çıkar ve fiyatı yüksek olur 1-2 aya kalmaz ucuzlar tabi senin kararın
eğer alacaksan note 2 al s3 alma ama yinede one x e falan karşı s3'ü tercih ederim![]()
aynı fikirdeyim ama alıncaksa s3 yerine note2 alınır sonucta note2 en iyi cihaz sonucta ... s3 gunluk kullanımda s2 den pek farkı yok ekran buyuklugu dısında

8gun sonra Lumia 920 cıkcak 920yi bekle
şu an hayır ama yakındır beni dinlersen illa değiştiricem dersen note 2 al boyutu büyük diyolar ama çok ince ve güzel tasarımlı 2-3 güne alışıyomuşsun ve s3 zayıf yanlarını note 2de kapatmıuşlar çok başarılı bi telefon olmuş tek beğenmediğim yanı sony xperia 13 mp kamera kullanırken samsung serileri 8 mp kullanıyo bence bekle s4 felan al ben galaxy w kullanıyorum memnunum hem kasma demişsin s2ye custom rom kur düzelir cm gibi
neden L920 ? S3'ten ne üstünlüğü var ?
biriniz nokia biriniz one x ne yaptiniz siz ya s3 un yaninda bunlar 3310 kalir![]()