Galaxy S3 almakmı yoksa beklemekmi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TeAmo42

TeAmo42

Üye
Bu devirde beklersen hiç cihaz alamazsın ;) Ya S3 ya One x+ ya da lumia 920 al :oke:
Evet bende bunu anlamıyorum bazı kişiler bekliyor :ehe o zaman daha yeni cihazlar çıkıyor onu almaya kalkınca daha iyiler filan beklemek iyi değil :)

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
tamam ben hiç birşey bilmiyorum :)

avcitalip

avcitalip

Üye
kardeşim s2 kötü bir cihaz değil hatta s3 alınca değiştirdiğine pişman olacaksın s4 çıkacak çok zarar edeceksin boşuna o kadar para vereceksin eğer acelen yoksa s4 ü beklemeni tavsiye ederim tahminimce haziran ayında falan çıkar ve fiyatı yüksek olur 1-2 aya kalmaz ucuzlar tabi senin kararın

eğer alacaksan note 2 al s3 alma ama yinede one x e falan karşı s3'ü tercih ederim :evet:

foreverthe

foreverthe

Üye
Bence S4 beklemelisin. Çok fark yok S2 ile S3 açısında boşuna zarara sokma kendini :)

saynesim

saynesim

Üye
Bence alma nokia lumia 920 al daha iyi

westset

Üye
aynı fikirdeyim ama alıncaksa s3 yerine note2 alınır sonucta note2 en iyi cihaz sonucta ... s3 gunluk kullanımda s2 den pek farkı yok ekran buyuklugu dısında
kardeşim s2 kötü bir cihaz değil hatta s3 alınca değiştirdiğine pişman olacaksın s4 çıkacak çok zarar edeceksin boşuna o kadar para vereceksin eğer acelen yoksa s4 ü beklemeni tavsiye ederim tahminimce haziran ayında falan çıkar ve fiyatı yüksek olur 1-2 aya kalmaz ucuzlar tabi senin kararın

eğer alacaksan note 2 al s3 alma ama yinede one x e falan karşı s3'ü tercih ederim :evet:

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
8gun sonra Lumia 920 cıkcak 920yi bekle

muscler

muscler

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S4 için resmi çıkış tarihi verildimi acaba bilgisi olan varmı ?

Ali58_58

Ali58_58

Üye
:D şu an hayır ama yakındır beni dinlersen illa değiştiricem dersen note 2 al boyutu büyük diyolar ama çok ince ve güzel tasarımlı 2-3 güne alışıyomuşsun ve s3 zayıf yanlarını note 2de kapatmıuşlar çok başarılı bi telefon olmuş tek beğenmediğim yanı sony xperia 13 mp kamera kullanırken samsung serileri 8 mp kullanıyo bence bekle s4 felan al ben galaxy w kullanıyorum memnunum hem kasma demişsin s2ye custom rom kur düzelir cm gibi

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Lumia 920 Al al al al başka birşey demiyorum

• Beğen
Tepkiler: bayram yazıcı ve ayran3883
vegatablo

vegatablo

Üye
sana en iyi ben yardım ederim androidi s3 ile tanıdım babam teli aldı bana 700 tl verdi git kendine yeni tel al diye 1 gün sonra 700 daha verdi hem telpa hem genpa garantili s2 im var s3 le arasında kullanım olrak fark yok s2 nın ekranı daha güzel kişisel düşühcem

- - - Eklendi - - -

MücahitTokgöz

neden L920 ? S3'ten ne üstünlüğü var ?

valla kardeşim bnce herşey donanım değil sistem de önemli hatta Telefon = Sistem wp nin magazası her ne kadar androidin marketi kadar iyi olamasada ihtiyacı karşılayacak şekilde ve gelişiyor. Öyle sisteme Lumia920 inin özellikleri s3 ün 4 çekirdekli performans ını veriyor. Ve en önmlisi sistem hiçbir zaman hantallaşmıyor en azından uzun bir süre stabil ve hızlı. Hele bide telefonu bi gör gercekte herşeyin donanım olmadığını anlayacaksın ;)

blacktalon

blacktalon

Üye
S2yi nasıl kastırmayı becerdin bence bahane arıyorsun degistirmek icin s2 ile s3 arasında cok fark yok var ama cok yok s2 kasıyorsa eger sen s3e de kasıyor dersin note2 al kasmaz o :)

mesutgaga

mesutgaga

Üye
aynen panpalar

bilaldemir34

bilaldemir34

Üye
biriniz nokia biriniz one x ne yaptiniz siz ya s3 un yaninda bunlar 3310 kalir :D

arizalidoktor

arizalidoktor

Üye
butun mesajlari okudum da bu konuda da sizin kadar bilgim olmasa da gecen bir video gordum forumda adam one x le civi cakiyordu ekrana hic birsey olmuyordu. Tabiki bu telefonlari civi cakmak icin kullanmayacagiz da one x bana daha dayanikli gibi geliyor.

- - - Eklendi - - -

bu arada htc nin dna si falan cikmis incredible s falan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt