lumia920 Turkcell'de

Sponsorlu Bağlantılar

ozctn

Üye
Bugün sipariş ettiysen sanırım 3 gün içinde gönderme hakları var, en geç Perşembe gününe belli olur öyleyse

12'sinde siparis etmistim evet. Daha yollanmamis depoda bekliyor yaziyor bakalim. Turkcell musteri hizmetlerini aradim hepsini bugun mu yoksa parti parti elinize gectikce mi kargolayacaksiniz diye, adama derdimi bi turlu anlatamadim, garip garip sorular sordu yeni hat mi aldiniz, baglayamadiniz mi, birden fazla mi siparis ettiniz diye, en sonunda orda ne yaziyorsa odur dedi :-)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bugün haber sitelerinde bir online alışveriş yaparak cep telefonu almış kargo geldiğinde açmış ve içinden oje çıkmış Bursa mudanyada olmuş olay polise intikal etmiş

Ya güvenilir yerlerden alacaksın bilmediğin tanımadığın yerden ucuz diye alırsan böyle olur kurumsal büyük firmalar dan alışveriş şart aksi taktirde böyle oluyor çoğu zaman

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bugün haber sitelerinde bir online alışveriş yaparak cep telefonu almış kargo geldiğinde açmış ve içinden oje çıkmış Bursa mudanyada olmuş olay polise intikal etmiş

Ya güvenilir yerlerden alacaksın bilmediğin tanımadığın yerden ucuz diye alırsan böyle olur kurumsal büyük firmalar dan alışveriş şart aksi taktirde böyle oluyor çoğu zaman
:evet: :oke: çok haklısın...

phantomddl

Üye
Ürünü kargoya verilen var mı henüz? Merakla bekliyorum :aha:

komando04

komando04

Üye
arkadaslar bugun nokıa shopa gıdıp kapora ödyerek ılk onuncu sıraya gırdık soylemıs oldugum sarı lumıa ınsallah ayın 19unda elımde olacak bu arada oylesıne bayrampasa carrefour ıcındekı turkcell bayısıne gırdım dedım kı cıhaz kargo ile gonderılıyormus sıparıs vererek adam ne desın valla bız sıparıs almıyoruz dedı ayın 19unda cıhazı beklıyoruz dedıler bıze beklıyoru dıyorlar ne ıs ya anlamadım faturayı ımzalamadan cıhaz alamazlar dıyor kargoyla nasıl evlerınw gıdecek dıyorlar valla anlamadım bırsey

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaslar bugun nokıa shopa gıdıp kapora ödyerek ılk onuncu sıraya gırdık soylemıs oldugum sarı lumıa ınsallah ayın 19unda elımde olacak bu arada oylesıne bayrampasa carrefour ıcındekı turkcell bayısıne gırdım dedım kı cıhaz kargo ile gonderılıyormus sıparıs vererek adam ne desın valla bız sıparıs almıyoruz dedı ayın 19unda cıhazı beklıyoruz dedıler bıze beklıyoru dıyorlar ne ıs ya anlamadım faturayı ımzalamadan cıhaz alamazlar dıyor kargoyla nasıl evlerınw gıdecek dıyorlar valla anlamadım bırsey

o Turkcell'deki kamil heralde internetten satiş sozleşmesi nedir gormemiş.

• Beğen
Tepkiler: nanotex
nanotex

nanotex

Üye

Adam bıktı benden :d:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

ozctn

Üye
Depoda bekliyor olarak gorunuyor benim siparis hala, mail attim bakalim.

- - - Eklendi - - -

Sayın XXX,
TurkcellMağaza'dan satın aldığınız ürün size teslim edilmek üzere kargo şirketine verilmiştir. Siparişlerinizi TurkcellMağaza'ya giriş yaparak "Siparişlerim" bölümünden takip edebilirsiniz.

Umarım yarın elimde olur, iş çıkışı gidip sim kartı micro sim yaptırayım bari hazırlık için :)

• Beğen
Tepkiler: phantomddl

34harley

Üye
Selamlar
Turkcell'den aldığım Lumia 920 siparişim kargoya verilmiş, yola çıkmış
yarın elimde:yuru, izlenimlerimi yazarım...

cinaski12

Üye
Selamlar
Turkcell'den aldığım Lumia 920 siparişim kargoya verilmiş, yola çıkmış
yarın elimde:yuru, izlenimlerimi yazarım...
Hayırlı olsun ne zaman ödemeyi yapmıştın ve nasıl öğrendin kargoda oldugunu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

phantomddl

Üye
nanotex

nanotex

Üye
Hayırr, benden önce almayın hayırr :ağlarım: sakın birşey yazmayın telefon hakkında ben aldım dedikten sonra yazarsınız :cry:

barbin3900

barbin3900

Üye
dün aradılar cihaz yarın akşam elinizde dediler ama şuan siteden baktığımda depoda bekliyor gözüküyor:bilmm

phantomddl

Üye
Şimdi Nokia shop'u arayıp hani Turkcell göndermiyordu, siparişleri sıraya alıyordu, hayırdır? Diyesim var.

Placebo-

Placebo-

Üye
Ne güzell. :cry:

Üst Alt