OttomaN TigeR nsl bilirsiniz:) ?

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Düşündüm düşündüm :hmmm :bilmm Çok sevdiğim bir kardeşim.Hep mutlu sağlıklı ol neşeli ol:bud:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
adam :ok2:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
abim benim,forumda ilk ağabeyimdir 701 i patatez ettiğimde iki gün uğraşarak derdime derman oldu hatta o zamanlar Gökşen,diyordum :kıskıs: O günden sonra has abim olmuştur yeri geldiğinde avatarımı yaptı yeri geldi destek oldu uyardı Allah bin kere razı olsun seviyorum seni abi :op:

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ya ben simdi senin gibi bir kardesimi kelimelerle nasil ifade edeyim zor durumda birakiyorsunuz bizi. :D
Şu kardeşim kelimesini benim için kullanman her şeye değer abi... Eyvallah.:sarıl:

- - - Eklendi - - -

tsk için saol abi :tebessüm: yakışıklısın valla Allah belamı versin yakışıklısın abi :D :D
Ver gazı ver gazıı...:D Şaka bir tarafa deme öyle Allah iyiliğini versin inşallah. :)

- - - Eklendi - - -

Herkes tüm güzellikleri yazmış,ben söyleyecek bişiy bulamadım bende kısaca Adamsın diyeyim,ama iyi bir adam
Allah razı olsun abi, adamın hası sensin...:sarıl:

- - - Eklendi - - -

Düşündüm düşündüm :hmmm :bilmm Çok sevdiğim bir kardeşim.Hep mutlu sağlıklı ol neşeli ol:bud:
Allah razı olsun abi ben de seni çok seviyorum inan. Allah cümlemizi sevdiklerimizle birlikte kılsın.

- - - Eklendi - - -

;) Eyvallah kardeşim...;)

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
Kötü birinin forumda ne işi var. :D kesin iyi birısindir :D

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
abim benim,forumda ilk ağabeyimdir 701 i patatez ettiğimde iki gün uğraşarak derdime derman oldu hatta o zamanlar Gökşen,diyordum :kıskıs: O günden sonra has abim olmuştur yeri geldiğinde avatarımı yaptı yeri geldi destek oldu uyardı Allah bin kere razı olsun seviyorum seni abi :op:
Allah razı olsun ben de seni kardeşim. Zaten biliyorsun...;)

- - - Eklendi - - -

Kötü birinin forumda ne işi var. :D kesin iyi birısindir :D
Demi ya... Eyvallah sağolasın.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Çok muhabbetim olmasada sevilen birisi olduğundan dolayı sevdiğim bi abimizdir :)

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
kaliteli insanlar sevilir sayılır kendisi saygıyı hakeden bi arkadaşımız gökcen nasılsın dostum allah hep iyilik versin :tebessüm:

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
kaliteli insanlar sevilir sayılır kendisi saygıyı hakeden bi arkadaşımız gökcen nasılsın dostum allah hep iyilik versin :tebessüm:
Allah razı olsun İsa çok şükür iyiyim yaramaz bir durum yok şimdilik. Sorduğun için teşekkürler kardeşim, sen nasılsın?

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
  • Beğen
yunus4554

yunus4554

Üye
    Konu Sahibi
Saol abim

- - - Eklendi - - -

Saol abim

• Beğen
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:10numara:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
O bir osmanlı kaplanı :):):)

• Beğen
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hatırlarım gökşen deyişini can gülme krizine girmiştim o gün :aha:

• Beğen
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
[ENGİN];5445733' Alıntı:
hatırlarım gökşen deyişini can gülme krizine girmiştim o gün :aha:

Abi ama Gökçen ismini hiç duymamıştım ondan şey ettimdi :utandım: :ehe

• Beğen
Symbianize