bu aralar yoğunmuş pek görüşemiyoruz özledim valla kendisini
valla söyleyecek bişey bulamıyorum 'abim' diyip bırakıyorum bu yeter kanımca 
Estağfurullah kardeşim teveccüh buyurmuşsun...Daha doğrusu gökçen abiyi nasıl bilirsiniz ? Tabi gökçen abi bu sitenin canıdır canı bu siteye ilk üye olduğumda o bana herşeyi anlattı gökçen abi sana tekrardan çok tsk ediyorum.
evet arkadaslar yorumları alalım
Konu için teşekkür ederim... 
Güneş gözlüklü bilirim hiç onu yüzü gözü açık görmemişimdir![]()
Son bir kaç yıldır astigmat rahatsızlığım var o yüzden gözlük artık şart oldu...
Son bir kaç yıldır astigmat rahatsızlığım var o yüzden gözlük artık şart oldu...
![]()

Teşekkür ederim kardeşim o senin güzelliğinden kaynaklanıyor.Ben onun hiç resmini görmedim ama çok iy olduğu kesin olarbk biliyorum
bodyguardı olarak en iyi ben bilirimadamın hası delikanlının kralıdır benim patronum
![]()
kafam karıştı ben miyim bu Müdür diyelimBunun bir patronu var sormayın ben bile illalah ettim![]()

anladım abi çok sağol...[ENGİN];5439676' Alıntı:: nasıl anlatsam?

forumda ilk tanıştığım abimdir kendisi ama ilk.baba adamdır...her ne olursa olsun yardımcı olmaya çalışmıştır hatta bunu hiç unutmayacağım klavyede uyukladığı bile olmuştur bana yardım ederkenbu aralar yoğunmuş pek görüşemiyoruz özledim valla kendisini
valla söyleyecek bişey bulamıyorum 'abim' diyip bırakıyorum bu yeter kanımca
![]()
Sen başkasın zaten o yüzden uzatmıyorum. Tammamm...
Yok beya karışmaz o...
Patroniçen demiyormu bu ne diye![]()

Allah razı olsun kardeşim. Ama ben senin onda birin bile olamam...Konuşmalarıyla , yaklaşımıyla, adamlığıyla sevgimizi kazanan değerli bir abimiz ...
Saygılar .

kafam karıştı ben miyim bu
teşekkürler Arda bilmukabil kardeşim
- - - Eklendi - - -
Müdür diyelim
- - - Eklendi - - -
anladım abi çok sağol...
- - - Eklendi - - -
Sen başkasın zaten o yüzden uzatmıyorum. Tammamm...
- - - Eklendi - - -
Yok beya karışmaz o...![]()