TşkLer deneyecem bakaLım![]()
birşey sorucam ben face hesabıma giriş yapamıyorum bağlantı hatası diyor?
başka face dene belki senin facede vardır bişeyAz önce yükledim ve gayet güzel olmuş. Ellerinize sağlık. Şuana kadar bir sorunla karşılaşmadım ama t9 daki kayıtlı kelimelerin hepsi gitti. Nasıl ve nereden telafi edebilirim bu konu da yardımcı olursanız çok memnun olucam![]()
eyvallah sağ olasın dostum
teşekkürler... GÜle güle kullan. Pc ye geçince pm atıcam sana t9 u geliştirrsin...

eyvallah sağ olasın dostum![]()
bi yerde hata yapmışın ön yükleme yapamıyor... tekrar göz at yaptıklarınaBütün her şeyi doğru yaptığımı düşünüyorum ama şöyle bir hata alıyorum. Acaba ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz?
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Sending RAW loader...
Using —øÍ012.005
Elf2flash 09.11.000
CMT RAW loader...
Patching RAW boot step1...
Patching RAW boot step2...
Patching RAW boot step3...
Sending RAW Loader...
....................Loader Sent!
Stage 2 starting..................PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
......Error booting phone...
Daha sonra;
jaf uyarı ekranı çıkıyor cmd 17 block yazıyor.
sorun olmaz yüklersin... isstersen team viiewer üzerinden ben yapayımtelefona başka bir fw yüklü. orijinal fw değil bendeki. acaba onunla çakışma olabilir mi? Çünkü en az 100 defa denedim desem yeridir
Valla çok iyi olur Allah razı olsun. Ama şu an iş yerindeyim. Evde ki pc.de de denicem eğer olmazsa dediğiniz gibi teamviewer üzerinden yapalım. Özelden msn adresi yollayabilir misiniz acaba?
usta ben becerdim & yaptımelin kolun dert görmesin Allah razı olsun birde widgetleri nasıl ekleyeceğimi anlatırsan memnun olurum
![]()