kardeş 60mb telefon hafızasında 6gb 'da hafıza kartında boş yer olmasına rağmen fotoğraflarıma girince hafıza dolu diyor ve açmıyor.nedeni ne acaba
ben yüklemeyei beceremedim bana şu anda yardımcı olabilecek varmı? hakanyrm hotmail.com
whatsapp çalışıyor sadece
tlfnu kapat aç. Arka planda ram i yiyen bişe çalışıyormu
whatsapp çalışıyor sadece

flasha tıklayıp telefonun açma kapama tuşuna bastım ama hiç birşey yüklemedi anlatılanların hepsini yaptım ama olmadı
- - - Eklendi - - -
flasha tıklayıp telefonun açma kapama tuşuna bastım ama hiç birşey yüklemedi anlatılanların hepsini yaptım ama olmadı![]()
- - - Eklendi - - -
yadımcı olabilecek varsa msn nimi eklesin hakanyrm hotmail.com
Kardeş Bu modifikasyona haritalar yüklenmiyor.ayrıca tema fln bu sürüme uygun varmı ayrı ?
kapalı olduğundada açmadı reset attım telf'na öyle açtı
ram i o yiyo işte... Devamlı internette bağlı ya ondan. AMa fotoları açmsı lazım whats app i kapat bide öyle dene
başka face dene belki senin facede vardır bişey
deli olmak üzereyim hafıza kartından mı acaba?
inşallah yardımı olur size
anltılanları doğru yaptığındn emin ol mutlaka bi yerde hata yapmışındır
- - - Eklendi - - -
haritalar son sürüm gömülü olduğu için güncellemede yüklenmiyor. V5 temaların hepsini yükleye bilirsin
jafta ne tür hata alıyorsunanlatılanların hepsini anlatıldığı gibi uyguladım ama yinede olmuyor![]()
o zaman bişe fena yiyo ram i uzaktan bişe yapamam senin bulman lazım ne yiyo ram i kardeşkapalı olduğundada açmadı reset attım telf'na öyle açtı
sen yazılımı tekrardan at hafıza kartınıda biçimlendirhayır bu sefer de tarayıcı açılmıyordeli olmak üzereyim hafıza kartından mı acaba?
telofonun açma kapama tuşuna basınca pc driver ses uyarısı veriyor aradan ortalama 5 saniye geçtikten sonra ikinci driver ses uyarısını veriyor ve yükleme yapmıyor.ortalama 3 satten beri uğraştım ama bir türlü olmuyor lütfen yardım acil tarafından
- - - Eklendi - - -
Detected P-: 9000CBE6
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
Can't detect flashing server!
BU ŞEKİLDE UYARI VERİYOR.
Kardeş yazılımın çok güzel eline saglık , yanlız fontu kücük gibi acaba n8 orjinal yazı fontunu düzenleyip bana atarmısın düzenlemeyi bilmiyorum.
Bu CFW nin yüklenmesi için öncelikle başka bir cfw yüklemeniz gerekiyor neden diye soracak olursanız orjinal cfw nin üzerine bu cfw kurulmuyo bende kuramadım ilk başta sonra dedim başka cfw deneyim Örnek TCK SP2 final nın yaptıgını yükledim sonra ardından bu cfw yi yükledim yüklendi. Olay bu bazı cfw leri yükleyemiyorsanız öncelikle hatanızı kontrol edin hata yoksa başka cfw yükleyip tekrar deneyin olay budur. Teşeküre gerek yok rica ederim.inşallah yardımı olur size
sitede v5 bölümünr bak biraz araştırma lütfen...kardeş v5 temalarını nereden bulabilirim ?
haqan abi başını tekrar ağrıtacam kusura bakma ama qt yüklenmiyor hata veriyor
media bar bende açılmıyor lütfen ayrdım edin media bar tuşuna basıyorum hiç birşey olmuyor programdamı sıkıntı var acavba
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
nasıl yükleniyor bilemedim lütfen ayrdım edin
- - - Eklendi - - -
gizli dosya seçeneği yokmu dosyaları görmeyen bir bölümü varmı bu yazılımda sanki eski sürümlerinizde vardı sanki
kardeşim bi önceki sürümünü yükledim onda internet klasöründe sim menüsü vardı tekrar yenisini yükledim onda bulamadım. arkadaşlar sizde internet klsöründe sim mnu var mı?
olur hakan kardeş team viewer den yapalım ben şu anda müsaitim işten yeni geldim.istersen msn nimi ekle oradan görüşelim sana zahmet olacak ama yafrdımın dokunursa çok makbule geçer hakan. msn adresim ( [email protected] )