hocam bir dene be sana zahmet hakkını da helal et uğraştırıyorum ama
- - - Eklendi - - -
olmuyormu hocam olmuyorsa boşver
- - - Eklendi - - -
mesaj olarak atmışsın ama açamadım hocam burdan yollasana
S.A kardeşim ben hiç cfw yuklemedim bana yardımcı olabilirmisin :?
Hakan orjinal yazılıma dönmek için ne yapmamız lazım sana zahmet bilgi verirsen sevinirim.
Şu an o programdayım fakat rm-356 tr yazan yerde telefonumun arkasında yazan coun aynısını göremedim farklı olsa farkedermi.
- - - Eklendi - - -
kodun aynısını demek istedim.![]()
Selam,
diğer hiçbir şeyde sorun yok ama Garmin Mobile XT navigasyon yazılımında ekranı yan yatırınca harita bi garip çıkıyo.
mesela ekranı 4 eşit parçaya böl
1234 diye çıkması gerekirken
2341 diye çıkıyo harita (ekranın ilk çeğreğinde çıkması gerekn harita parçası son çeğreye kayıyor). Yazılar filan normal.
Dik çevirdiğinde ise normal çıkıyor.
Aynı yazılımı orjinali ile kullanıyordum, onda sorun yoktu. 481 sayfa olmuş bilmiyorum benden başka böyle bişeyden şikayet eden oldu mu.
bu yazilimi yukledim real player kayboldu real player olmadgndn tivubudan tv acmyrm nsl yuklyblrm yda geri gtrblrm playeri tlfnm 5800
hocam senin birde anna cfw var aralarındaki fark nedir o da fena gözükmyor
belki uygulama c6 portuyla uyumlu değildir. Temiz portta denemek lazım ki yazılımdanmı değilmi bilelim
öncelikle cfw için teşekkür ederim kardeş.ben bunu telefonuma kurdum yani hiç bi sıkıntı olmadan. yalnız wifi üstünden nete baglanamıyorum :S ?? bu konuda yardım edebilir misin ? yoksa cfw de bi sıkıntı oldugunu mu düşünüyorum ?
telefon: 5800 express music (red)
performans olarak aynı demi oda güzel olmuş eline sağlık onu denedim şimdi güzel
çok güzel olmuş yapanın eline sağlık
öncelikle cfw için teşekkür ederim kardeş.ben bunu telefonuma kurdum yani hiç bi sıkıntı olmadan. yalnız wifi üstünden nete baglanamıyorum :S ?? bu konuda yardım edebilir misin ? yoksa cfw de bi sıkıntı oldugunu mu düşünüyorum ?
telefon: 5800 express music (red)
Sizin tavsiye ettiğiniz başka bir navigasyon yazılımı var mı? onu deneyeyim olmazsa, zira bu cfw'den vazgeçmek zor![]()
Edit: Başka bir arkadaş da yaşamış aynı sorunu 5230'da dediğiniz gibi bir durum var herhalde. http://www.maxicep.com/symbian-s60v...0-s60v5-nokia-5800-xpressmusic-15-198012.html
Bende mavi var bilmiyorum ne farkı var ama sorun yok wifi'de.

hard formatı attım hafıza kartını biçimlendirdim. wifi de bağlantı adreslerini buluyor sorun yok hatta eskisinden çekim gücü daha fazla gösteriyor. evde wifi var. bağlantı kurmaya çalışıyorum ama ağ bağlantı bulunamadı vs. diyor. modem de sıkıntı olsa bilgisayar bağlanmaz. ama bilgisayar bağlantıyı kuruyor.
bi de bi sorunum daha dile getirmek istiyorum. MESAJ T9 u orjinal gibi nasıl yapabiliriz ? mesajı ben t9 olarak kullanıyorum genelde ama bazı kelimeler çıkmıyor. mesela " naber " diye yazmak istiyorum. kelime tahminin de sadece macer yazıyor. şimdi naber kelimesini kayıt ettim de bayağı kelime sıkıntısı var. Şu iki sıkıntının haricin de herşey güzel emeğe saygı. Telefon daha kullanışlı oldu. tema efektlerinde filan kasma yok hızlı istediğim ayarda olmuş cfw. işte şu noksanlıklar da olmasa tam dört dörtlük olacak yardım pls...![]()