İlluminati-linkin park

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cukuleaks

Üye
evansance . Sanmıyorum. İllimunatide ünülerden belli kişiler var. Bu onlardan biri değil. Ama dediğim gibi. Psikopatsa , satanistse büyük ölçüde şüphelenmek gerekiyor. İllimunati ile uğraşmayıpta onların amaçları doğrultusunda herşeyi yapan sanatçılarda var. :oke:

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Hm tamam teşekkür ederim :) linkin park ve evanescenceyi severim ama artık sadece şarkıyı dinleyecez:)gerçi önce de öyle yapıyodum:)

zombaka

zombaka

Üye
ben iliminatiyim böyle konu açanları öldürecem hahahahaha

zombaka

zombaka

Üye
Her konu değil sadece ilimunati konuları

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Maxicepe bi illu grubu ya da ekibi şart :D
Artık cebi de amerikalı yaptınız ya bravo ''
:ehe''

doctorrr

doctorrr

Üye
Bu illuminati korkutmacalarına saçmalıklarına çok afedersiniz zırvalarına hala inanan var mı? Bunlar ucuz birtakım korkutma ve gözdağı politakalarından başka birşey değil.Bu backmaskin' falan da hep reklam amaçlıdır.İnsanları korkutup kontrol altına almak çokta kolay gördüğünüz gibi.Bu mevzuları paranoya haline getirmeyi bırakıp ideolojik olarak kendilerini geliştirseydi toplumlar, büyük ilerleme kaydedeceklerdi fikir bazında.Korkmak yerine bizi ezen bizden istifade eden sözüm ona üstlerimize müdahale etmemiz şarttır şu durumda.Bunun için toplumda belirli bir statümüzün, prestijimizin olması gerekiyor.Yani öncelikle kendimizi kurtarmaya bakalım. :oke: Hayır bunlara oturup kafa yormakta saçma...Evet siz koyun değilsiniz sadece siz bilinçlisiniz falan...Şöyle bi' durun ve sorun bunu kendinize bu illuminati geyikleri sadece konuştuğunuzla kalmıyor mu? Kendinize gelin ve böylesi saçmalıkları paranoya haline getirmek yerine kendinizi kurtarmaya bakın...

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Bu illuminati korkutmacalarına saçmalıklarına çok afedersiniz zırvalarına hala inanan var mı? Bunlar ucuz birtakım korkutma ve gözdağı politakalarından başka birşey değil.Bu backmaskin' falan da hep reklam amaçlıdır.İnsanları korkutup kontrol altına almak çokta kolay gördüğünüz gibi.Bu mevzuları paranoya haline getirmeyi bırakıp ideolojik olarak kendilerini geliştirseydi toplumlar, büyük ilerleme kaydedeceklerdi fikir bazında.Korkmak yerine bizi ezen bizden istifade eden sözüm ona üstlerimize müdahale etmemiz şarttır şu durumda.Bunun için toplumda belirli bir statümüzün, prestijimizin olması gerekiyor.Yani öncelikle kendimizi kurtarmaya bakalım. :oke: Hayır bunlara oturup kafa yormakta saçma...Evet siz koyun değilsiniz sadece siz bilinçlisiniz falan...Şöyle bi' durun ve sorun bunu kendinize bu illuminati geyikleri sadece konuştuğunuzla kalmıyor mu? Kendinize gelin ve böylesi saçmalıkları paranoya haline getirmek yerine kendinizi kurtarmaya bakın...

belki söylediklerinin bir kısmı doğru olabilir ama deccali bir araştır derim.buna da saçma,zırva diyemezsin.

doctorrr

doctorrr

Üye
Yaa hayır birde şu var o illuminatiden şu illuminatiden demeyi biliyorsunuz ama gel gör ki coca-cola da içiyorsunuz youtube ada giriyorsunuz google ıda kullanıyorsunuz daha sayıyım mı?...Şimdi bunları herhangi bir blogspottan forumdan vs. okuyorsunuz o kulaktan dolma bilgilerle burda geyiğine giriyorsunuz...Birde bazı tipler var ortamda herodot cevdet havalarına giren...Boşverinsene...

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
O zaman sen illuminatiyi deccalin önhazırlığıymış gibi gör,örgütü önemseme ama deccal bir gerçek.en azından deccale karşı bilgilen.senin yaşadığın çağa belki gelir,belki de gelmez.orası Allah'a kalmış bir şey.bak kardeşim burda ister bilgilen ister bilgilenme hiç de umrumda olmaz ama seni sadece uyarıyorum.kaç kere dedim ve yine diyeceğim:örgüte inanmıyorsan onunla ilişkili olan deccale karşı hazır ol.ben sana dini açıdan anlatmaya çalıştım.anlayana sivrisinek ... işte neyse gerisi.

• Beğen
Tepkiler: HacKLess

cukuleaks

Üye
O zaman sen illuminatiyi deccalin önhazırlığıymış gibi gör,örgütü önemseme ama deccal bir gerçek.en azından deccale karşı bilgilen.senin yaşadığın çağa belki gelir,belki de gelmez.orası Allah'a kalmış bir şey.bak kardeşim burda ister bilgilen ister bilgilenme hiç de umrumda olmaz ama seni sadece uyarıyorum.kaç kere dedim ve yine diyeceğim:örgüte inanmıyorsan onunla ilişkili olan deccale karşı hazır ol.ben sana dini açıdan anlatmaya çalıştım.anlayana sivrisinek ... işte neyse gerisi.
evet. Zaten böyle görülmesi lazım. İllimunati tek göz bilmemne yok şu silah yok bu silah yok backmasking bunlar reklamları adamların. Siz asıl amaca kitlenin. Tohturum anladınmı gardaşım :)

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi

evet. Zaten böyle görülmesi lazım. İllimunati tek göz bilmemne yok şu silah yok bu silah yok backmasking bunlar reklamları adamların. Siz asıl amaca kitlenin. Tohturum anladınmı gardaşım :)

desteğin için teşekkür ederim ismailim :)

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Doktor kırılmak yok ha :) sadece din kardeşimi uyarıyorum :)

cyber

cyber

Üye
illümünatinin tamamen etkinlik göstermesi kıyamet alameti ve kıyamet alametleri yavaş yavaş çıkmakta Kudüs mesala Allah sonumuzu hayr eylesin

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Amin kardeşim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt