ben iliminatiyim böyle konu açanları öldürecem hahahahaha

Neden her konuyu kirletmek için saçma sapan mesajlar atıyorsun ?ben iliminatiyim böyle konu açanları öldürecem hahahahaha
Al sana cevap
ben de Hüseyin.memnun oldum![]()

hangisi?linkin park mı,evanescence mi yoksa her ikisi mi![]()
Hayır bunlara oturup kafa yormakta saçma...Evet siz koyun değilsiniz sadece siz bilinçlisiniz falan...Şöyle bi' durun ve sorun bunu kendinize bu illuminati geyikleri sadece konuştuğunuzla kalmıyor mu? Kendinize gelin ve böylesi saçmalıkları paranoya haline getirmek yerine kendinizi kurtarmaya bakın...Bu illuminati korkutmacalarına saçmalıklarına çok afedersiniz zırvalarına hala inanan var mı? Bunlar ucuz birtakım korkutma ve gözdağı politakalarından başka birşey değil.Bu backmaskin' falan da hep reklam amaçlıdır.İnsanları korkutup kontrol altına almak çokta kolay gördüğünüz gibi.Bu mevzuları paranoya haline getirmeyi bırakıp ideolojik olarak kendilerini geliştirseydi toplumlar, büyük ilerleme kaydedeceklerdi fikir bazında.Korkmak yerine bizi ezen bizden istifade eden sözüm ona üstlerimize müdahale etmemiz şarttır şu durumda.Bunun için toplumda belirli bir statümüzün, prestijimizin olması gerekiyor.Yani öncelikle kendimizi kurtarmaya bakalım.Hayır bunlara oturup kafa yormakta saçma...Evet siz koyun değilsiniz sadece siz bilinçlisiniz falan...Şöyle bi' durun ve sorun bunu kendinize bu illuminati geyikleri sadece konuştuğunuzla kalmıyor mu? Kendinize gelin ve böylesi saçmalıkları paranoya haline getirmek yerine kendinizi kurtarmaya bakın...
evet. Zaten böyle görülmesi lazım. İllimunati tek göz bilmemne yok şu silah yok bu silah yok backmasking bunlar reklamları adamların. Siz asıl amaca kitlenin. Tohturum anladınmı gardaşımO zaman sen illuminatiyi deccalin önhazırlığıymış gibi gör,örgütü önemseme ama deccal bir gerçek.en azından deccale karşı bilgilen.senin yaşadığın çağa belki gelir,belki de gelmez.orası Allah'a kalmış bir şey.bak kardeşim burda ister bilgilen ister bilgilenme hiç de umrumda olmaz ama seni sadece uyarıyorum.kaç kere dedim ve yine diyeceğim:örgüte inanmıyorsan onunla ilişkili olan deccale karşı hazır ol.ben sana dini açıdan anlatmaya çalıştım.anlayana sivrisinek ... işte neyse gerisi.

evet. Zaten böyle görülmesi lazım. İllimunati tek göz bilmemne yok şu silah yok bu silah yok backmasking bunlar reklamları adamların. Siz asıl amaca kitlenin. Tohturum anladınmı gardaşım![]()

Doğruları konuşanın yanındayım
desteğin için teşekkür ederim ismailim![]()
Doktorunda anlatmak istediği bu zaten. 
yoo yoo sorun değilDoktor kırılmak yok hasadece din kardeşimi uyarıyorum
![]()

yoo yoo sorun değil![]()
ama deccal hakkında bilgin olsun.malum ahir zamandayız,gelmesi muhtemel.