WP 7.8 Güncellemesinde Son Durum...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
WP 7.8 Güncellemesinde Son Durum...

Windows Phone 8'i duyuran Microsoft, Windows Phone 7.5 tabanlı telefonlara vereceği ve pek çok yeni özellik ekleyeceği Windows Phone 7.8 güncellemesiyle ilgili sessiz kalıyor.

Microsoft, 29 Ekim'de düzenlediği etkinlikle beraber yeni mobil işletim sistemi Windows Phone 8'i resmen duyurdu. Microsoft, Windows Phone 7 tabanlı cihazlara vereceği 7.8 güncellemesiyle ilgili lansmanda hiç bir açıklamada bulunmadı.
Sektörde merakla beklenilen Windows Phone 7.8 güncellemesiyle ilgili resmi olarak olmasada duyum tadında haberler gelmeye devam ediyor.

Önümüzdeki haftalarda Windows Phone 8 tabanlı akıllı telefonlar raflardaki yerini alacak. İşte bu cihazların satışa başlanmasından 1 - 2 haftalık süreçten sonra Microsoft, Windows Phone 7.8 güncellemesiniOTA üzerinden ya da Zune üzerinden yayınlayacak.

Yaklaşık 1 ay sonra pek çok cihaza gelmesi beklenen Windows Phone 7.8güncellemesi, pek çok Windows Phone 7 cihazına yeni özellikler ekleyecek ve görünüşünü Windows Phone 8'e benzetecek. Ayrıca firmaların giriş seviyesi yeni telefonlarında da Windows Phone 7.8 işletimsistemini kullanmaları bekleniyor.

Kaynak: SDN

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Gelsin Artik Ya :-/

Tesekkurler ..

papakudioflu

papakudioflu

Admin
KOnuya habere konu bilginin resmi eklendi:oke:

mamix74

mamix74

Üye
turkce olacakmi acaba

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye

Burdada bişeyler var ama bende tercume edecek dil yok.

papakudioflu

papakudioflu

Admin

Burdada bişeyler var ama bende tercume edecek dil yok.

orayi kontrol ettim de pek bişey yok. Yani bildiklerimiz dişinda bişey yok. Aciklamayi microsoft italya yapmiş. Wp8 cihazlar satişa ciktintan kisa bir sure sonra1-2 hafta) guncelleme verilecek deniyor. Tabi haberde de belirtildigi ota uzerinden guncelleme biraz zor ama ota guncelleme yapabilecek bir durum varsa cok daha fazla degişiklik gelicek demektir.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
muhtemelen tr olur...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
İçimden bir his güncelleme paketinde dil desteği gelmeyecek diyor ama umarım yanılırım.
WP7.8 güncellemesi muhtelemen Kasım ayı bitmeden verilecektir. (Belki Kasım 20'si-30'u arası)
Umarım bekleyenler aradıklarını bulurlar bu güncellemeyle.
Tabi bizim ülkemiz açısından en çok beklenen mesele dil sorununun çözülmesi.

genpoker

genpoker

Üye
İçimden bir his güncelleme paketinde dil desteği gelmeyecek diyor ama umarım yanılırım.
WP7.8 güncellemesi muhtelemen Kasım ayı bitmeden verilecektir. (Belki Kasım 20'si-30'u arası)
Umarım bekleyenler aradıklarını bulurlar bu güncellemeyle.
Tabi bizim ülkemiz açısından en çok beklenen mesele dil sorununun çözülmesi.

turkce dil de gelse guzel olur ama benim icin en onemlisi wp 7.8 guncellemesiyle telefonun wp8 e ne kadar yaklaşicagi..

ecel54

ecel54

Üye
güncelleme bana wp 8 arayüzü, dosya yöneticisi ve bluetooht ile gönderme verse yeter :D

serhat5415

Üye
Windows Phone 7 tabanlı cihazlara vereceği 7.8 güncellemesiyle ilgili lansmanda hiç bir açıklamada bulunmadı.

Tek kelime bulamıyorum böyle bir yazıyı gördükten sonra diğer wp kullanıcılarını üzüldüğünü hissediyorum 6 ayda bir cihaz değiştirecek değiliz. Haziran ayında Htc titan 2 ye sahip oldum . O günden beri bir tane güncelleme olmadı . Nokia telefonlara geldi htc tarafında update nin u su yok yada benim zune güncelleme iyi yapmıyor.

Nasıl olurda güncelleme yayınlayıpta telefon şirketi sallar hiç anlam veremiyorum . Önceki güncellemelerde köklü bir değişiklik yok diyeceksiniz. bazı iyileştirmeler vardı kamerayı kullanmaadığım için önceki güncelleme benim için önemliydi.

Windows phone 7.8 çıkacak acaba htc firması uygun görecek mi bu güncellemeyi ! Windows çıkaracakta htc güncelleme yayınlayacak bekle babam bekle . Windows phone 7.8 kullancıya ne kadar imkan sunacağını ne kadar eski kullanıcılarını düşündüğünü bekleyip göreceğiz. ( Bu arada yanlış anlaşılmasın windows phone dan memnnunum ama kamera çalışmadığı ve window phone 7 kullanıcılarını unuttuğu için windowsa ve htc ye sitemliyim) ...

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Windows Phone 7 tabanlı cihazlara vereceği 7.8 güncellemesiyle ilgili lansmanda hiç bir açıklamada bulunmadı.

Tek kelime bulamıyorum böyle bir yazıyı gördükten sonra diğer wp kullanıcılarını üzüldüğünü hissediyorum 6 ayda bir cihaz değiştirecek değiliz. Haziran ayında Htc titan 2 ye sahip oldum . O günden beri bir tane güncelleme olmadı . Nokia telefonlara geldi htc tarafında update nin u su yok yada benim zune güncelleme iyi yapmıyor.

Nasıl olurda güncelleme yayınlayıpta telefon şirketi sallar hiç anlam veremiyorum . Önceki güncellemelerde köklü bir değişiklik yok diyeceksiniz. bazı iyileştirmeler vardı kamerayı kullanmaadığım için önceki güncelleme benim için önemliydi.

Windows phone 7.8 çıkacak acaba htc firması uygun görecek mi bu güncellemeyi ! Windows çıkaracakta htc güncelleme yayınlayacak bekle babam bekle . Windows phone 7.8 kullancıya ne kadar imkan sunacağını ne kadar eski kullanıcılarını düşündüğünü bekleyip göreceğiz. ( Bu arada yanlış anlaşılmasın windows phone dan memnnunum ama kamera çalışmadığı ve window phone 7 kullanıcılarını unuttuğu için windowsa ve htc ye sitemliyim) ...

Neden guncelleme yapamadigini bilmiyorum. Su anda kullandigim wp7.5 7.10.8779.8 sürümü. Wp7.8 guncellemesi ise microsoft tarafindan genel olarak yayinlanicak diye biliyorum yukleme konusunda sıkıntın olmayacak.

serhat5415

Üye
inşallah dediğiniz gibi olur bendeki version 7.10.8112.7 telefonu aldığım günden beri zune üzerinden güncelleme kontrol etmeme rağmen aynı yazdığım sürüm değişmedi

papakudioflu

papakudioflu

Admin
inşallah dediğiniz gibi olur bendeki version 7.10.8112.7 telefonu aldığım günden beri zune üzerinden güncelleme kontrol etmeme rağmen aynı yazdığım sürüm değişmedi

Zune uzerinden guncelleme kontrolu yaptiginda hata mi veriyor yoksa your phone is up to date mi yaziyor.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Su Zune'dan Kurtulmak Istiyorum Yaa .. :angry:

endera

Üye
bır guncelleme cıktımı acaba ?

korsan638

korsan638

Üye
Son durum ne arkadaslar 7.8 yayinlanmadimi daha ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt