Son durum ne arkadaslar 7.8 yayinlanmadimi daha ? bekliyoruz :stres:
papakudioflu Emekli Yönetici korsan638' Alıntı: Son durum ne arkadaslar 7.8 yayinlanmadimi daha ? Genişletmek için tıkla ... bekliyoruz
korsan638' Alıntı: Son durum ne arkadaslar 7.8 yayinlanmadimi daha ? Genişletmek için tıkla ... bekliyoruz
kimbilir_01 Üye biyerde okumuştum nokia brezilya 2013 ilk çeyrek demişti sanırım ama umarım sadece yazıdan ibarettir bi gerçekliği yoktur.
biyerde okumuştum nokia brezilya 2013 ilk çeyrek demişti sanırım ama umarım sadece yazıdan ibarettir bi gerçekliği yoktur.
Mazlum Somer Üye korsan638' Alıntı: Son durum ne arkadaslar 7.8 yayinlanmadimi daha ? Genişletmek için tıkla ... Yayinlanmadi ..
korsan638' Alıntı: Son durum ne arkadaslar 7.8 yayinlanmadimi daha ? Genişletmek için tıkla ... Yayinlanmadi ..
korsan638 Üye papakudioflu' Alıntı: bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... cildircam artik bekliycek tahammul kalmadi - - - Eklendi - - - kimbilir_01' Alıntı: biyerde okumuştum nokia brezilya 2013 ilk çeyrek demişti sanırım ama umarım sadece yazıdan ibarettir bi gerçekliği yoktur. Genişletmek için tıkla ... umarimmm...
papakudioflu' Alıntı: bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... cildircam artik bekliycek tahammul kalmadi - - - Eklendi - - - kimbilir_01' Alıntı: biyerde okumuştum nokia brezilya 2013 ilk çeyrek demişti sanırım ama umarım sadece yazıdan ibarettir bi gerçekliği yoktur. Genişletmek için tıkla ... umarimmm...