apple şirketinin sadece nakiti zaten 50 yıl kar etmeden ayakta kalmasını sağlarBitmez bu şirket. Bitmeside en az 50 yılı alır.![]()

Haberlere konu olan bi bilgi Steve Jobs'ın ölmeden önce Apple'ın 13 Yıllık planını hazırladığı söyleniyor link bulabilirsem paylaşırım birazdan...Apple Steve Jobs tan sonra düşmeye başladı haritalarda tam bi fiyasko oldu...Jobs un karşı çıktığı şeyleri yapmaya başladılar...(4inc İphone ,İpad ini...)
Apple microsofttan yardim almasaydi suan apple diye bir sirket yoktu zaten
gülmekten öldüm yanlız apple microsoftdan yardım almasaymış
microsoftun açılmaasında en büyük etkenin Apple olduğunu biliyosundur herhalde o şuan hepimizin kullandığı windowslarda Bill gates in macintoshdan aldığı çakma gibi bişey bunlara hatırlatmama gerek yok diye düşünmüştüm ama genede yazdım... bu arada apple fanı değilim aksine Ağır android kullanıcısıyım apple gerçekten kaliteli ürünler yapıyor ama parasını asla ve asla hak etmiyor daha üstün performanslı s3 1400 tl lere kadar düşürken 3000 tlye iphone 5 alan kişilerin nasıl bi fikire kapıldıklarını çok merak ediyorum 
Bitmez bu şirket. Bitmeside en az 50 yılı alır.![]()

Hiçbir çırak ustanın verdiği işi usta gibi yapamaz..Haberlere konu olan bi bilgi Steve Jobs'ın ölmeden önce Apple'ın 13 Yıllık planını hazırladığı söyleniyor
Hiçbir çırak ustanın verdiği işi usta gibi yapamaz..
Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır..
O usta da bir zamanlar çıraktı ?
belli olmaz Nokia'nın düştüğü durumları görüyorsunuz,daha önce bir yorum gördüm Titanic'te batmaz deniliyordu diye aynen öyle ne olacağı belli olmaz![]()
nokia düştü kabul ama batmadi ki batmasını da istemem doğrusu... Ki nokia bence yükselişe bile geçecek

İyide arkadaşlar kimse bitti, battı, çöktü, devrildi demedi ki
Büyüleyiciliği azaldı, cezbediciliğini yitirmeye başladı sadece o kadar..
Apple mı batacak? Mayalar yanılıyor olmalı...