Apple Efsanesi Bitiyor Mu .?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Placebo-

Placebo-

Üye
Bitmez bu şirket. Bitmeside en az 50 yılı alır. :)

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Apple'nin desteğini bırakmadığı stabil, evrensel işletim sistemi ios yeter bence.Şimdiye kadarki iphone kullanıcıları iosa alışmış , bunu değiştirmek istemezler diye düşünüyorum.

61semih

61semih

Üye
elde edilen kar beklentilerin çok gerisinde de değil amada batıyor batacakmı küçülecekmi gibi düşünceler yersiz.apple ürünlerinin dünya çapındaki fanatikleri varken kolay kolay birşey olmaz.
iphone modelinde her modelinde bir fiyasko oluyordu şebeke kamera harita vs
apple ürün kullanmamama rağmen birçok yeniliğe öncülük etmesiyle ben bile nemalanıyorsam çok yaşa apple :)

- - - Eklendi - - -

Bitmez bu şirket. Bitmeside en az 50 yılı alır. :)
apple şirketinin sadece nakiti zaten 50 yıl kar etmeden ayakta kalmasını sağlar :)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Steve Jobs gitti hissedilir bir bozulma var Apple'da.. Büyüleyiciliğini yitirmeye başladı.. Demekki her şey Steve Jobs'muş..

• Beğen
Tepkiler: mesut1979
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Apple'ın zaten efsanelik bir yanı kalmadı. Her yıl birbirinin kopyası tasarım ile ve pahalı fiyat etiketiyle tek model çıkartarak bu işlerin yürümeyeceğini daha önce de yazmıştım. Steve Jobbs vefat edince de gözle görülür düşüş kaçınılmaz oldu. Bunlar sadece başlangıç bence devamı gelir.

• Beğen
Tepkiler: mesut1979
SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Nokia yi o kadar batırdılar, yerin dibine soktular(sözde) , markadan saymayanlar bile oldu, android kullanmadı diye takmadılar... Nokia battı mı?? Hayır... Hatta bence iyi bir yeniden yükseliş dönemine girecek... Yani apple da batmaz

Kefelon

Üye
Apple Steve Jobs tan sonra düşmeye başladı haritalarda tam bi fiyasko oldu...Jobs un karşı çıktığı şeyleri yapmaya başladılar...(4inc İphone ,İpad ini...)
Haberlere konu olan bi bilgi Steve Jobs'ın ölmeden önce Apple'ın 13 Yıllık planını hazırladığı söyleniyor link bulabilirsem paylaşırım birazdan...

- - - Eklendi - - -

Apple microsofttan yardim almasaydi suan apple diye bir sirket yoktu zaten
:D gülmekten öldüm yanlız apple microsoftdan yardım almasaymış :D :D microsoftun açılmaasında en büyük etkenin Apple olduğunu biliyosundur herhalde o şuan hepimizin kullandığı windowslarda Bill gates in macintoshdan aldığı çakma gibi bişey bunlara hatırlatmama gerek yok diye düşünmüştüm ama genede yazdım... bu arada apple fanı değilim aksine Ağır android kullanıcısıyım apple gerçekten kaliteli ürünler yapıyor ama parasını asla ve asla hak etmiyor daha üstün performanslı s3 1400 tl lere kadar düşürken 3000 tlye iphone 5 alan kişilerin nasıl bi fikire kapıldıklarını çok merak ediyorum :D

pRime.

pRime.

Üye
apple düşüyor diyorsunuz ama satışlar tam aksini söylüyor. Artık apple'ın steve'e ihtiyacı yok belli bir temel oturttular. Bu saatten sonra ne tanıtsalar peynir ekmek gibi satacak. tasarım kendini tekrar ediyor ama apple cihazlarının geneli birbirine benziyor zaten.

---

tabi apple ürülerinden sıkılmadığım anlamına gelmiyor bu. :D

• Beğen
Tepkiler: Türe

MaxipmaN

Üye
batmaz 20 yıl bişey olmaz

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
avcitalip

avcitalip

Üye
belli olmaz Nokia'nın düştüğü durumları görüyorsunuz,daha önce bir yorum gördüm Titanic'te batmaz deniliyordu diye aynen öyle ne olacağı belli olmaz :evet:

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
belli olmaz Nokia'nın düştüğü durumları görüyorsunuz,daha önce bir yorum gördüm Titanic'te batmaz deniliyordu diye aynen öyle ne olacağı belli olmaz :evet:

nokia düştü kabul ama batmadi ki batmasını da istemem doğrusu... Ki nokia bence yükselişe bile geçecek

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Bitmez gibime geliyor ama bellide olmaz hani :hmmm

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Bence Bitse Bile Bu Hemen Olmaz Tabii .. Sonu Olarak Dunyanin En Zengin Sirketlerinden Biri ..

Hani Batma Ihtimali Olsada .. Bu 50 Yil Degil 40 Yil Degil 30 Yil Degil 20 Yil Degil ..

En Fazla 8 - 9 Sene Icerisinde Batar .. ( Batarsa Tabii ) .. =]

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
İyide arkadaşlar kimse bitti, battı, çöktü, devrildi demedi ki:ünlem:
Büyüleyiciliği azaldı, cezbediciliğini yitirmeye başladı sadece o kadar..
Apple mı batacak? Mayalar yanılıyor olmalı...

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Türe

Türe

Üye
İyide arkadaşlar kimse bitti, battı, çöktü, devrildi demedi ki:ünlem:
Büyüleyiciliği azaldı, cezbediciliğini yitirmeye başladı sadece o kadar..
Apple mı batacak? Mayalar yanılıyor olmalı...

Katiliyorum :evet:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt