Nokia Lumia 920 Multitask

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi

sen bunu izle bakalım

Tableti ben ne yapayım allasen. Biz burda telefondan konuşuyoruz. Getir s3'ü ya da one x'i, birde lumia koy karşısına karşılaştır?

zappinger

Üye
android menüde takılıyo biliyo musun

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Yorumum üstte..

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi

eğer 2 taraf sürekli kavga ederek huzuru bozuyorsa hatta 1 kişi ne yapılması gerekiyor? ben sadece 2-3 tartışmada 1ay ban yemistim. bazıları 1 haftadır her konuda.huzur bozuyor. lütfen artık herkes illallah dedi
.

İçimden geçenler. :)

maxirabit

maxirabit

Üye
w.m.'ye bir türlü alışamadım:)

pRime.

pRime.

Üye
Olmayan multitask'in neyini göreceğiz?

pRime.

pRime.

Üye
Açıkcası ben videoda "multitasking" göremedim.

Benim için multitasking,
-bir uygulama yüklerken yükleme ekranını arka plana atıyorsam arkada yükleme devam edecek.
-tarayıcıyla bir sayfa açmaya çalışırken arka plana atıp mesajımı yazdığımda tarayıcıdaki sayfaya dönünce sayfa tekrar başlamamalı, veya benim arka plana attığım yerde kalmış olmamalı, yüklenmesi tamamlanana kadar devam etmeli.
-Alt menülerin en altındayken bile menüyü arka plana atıp tekrar açtığımda aynı alt menüden, kaldığım şekilde devam etmeliyim. Bana oraya en yakın apk yı çalıştırıp tekrar menüleri açtırmamalı
-bir kartvizit veya not düzenlerken bunu arka plana atmışsam tekrar açtığımda hangi harfte hangi bölümde kalmışsam aynısından devam etmeliyim, tekrar düzenlemek zorunda kalmamalıyım.
-oyuna girerken arkaplana atmışsam geri döndüğümde bana en yakın yerden(ki bazı sistemler oyunlarda resume menüsü olmayan yerlerin çoğunda oyunu sıfırdan açmak zorunda kalıyor :S) değil bıraktığım yerden devam etmeli.
-bluetoothla dosya yollarken arkaplanda müzik dinleyip, aynı anda arkadaşımla internetimi paylaşıp kendimde internette gezip müzik indirirken, gelen mesaja yazdığım cevabın içine tarayıcıdan kopyaladığım yazıyı ekleyebilmeliyim.
-beni kandırmaya değil işini yapmaya çalışacak. "yaa bak multitasking yapamıyorum ama 5 saniyede tekrar açıcam uygulamayı, az bekle sen, işlemciyi zıplatıp açıyorum hemencik" dememeli.

Bunların mantığına uymuyorsa ben o işleme "multitasking" demem, anca "recent app" derim.

ayrıca alıntılamayacaktım ama harika bir yorum olmuş. gereksiz mesajlar arasında kaybolmamalı bu yorum. :oke:

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve Türe
ANIL

ANIL

Admin
Konu sahibi isteği üzerine :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt