Nokia Lumia 920 Multitask

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar neticede hiçbirisi babamızın malı değil,bugün lumia iyidir yarın galaxy ,öbürgün birbaşkası önemli olan insandır,birbirimizi kırmayalım

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Açıkcası ben videoda "multitasking" göremedim.

Benim için multitasking,
-bir uygulama yüklerken yükleme ekranını arka plana atıyorsam arkada yükleme devam edecek.
-tarayıcıyla bir sayfa açmaya çalışırken arka plana atıp mesajımı yazdığımda tarayıcıdaki sayfaya dönünce sayfa tekrar başlamamalı, veya benim arka plana attığım yerde kalmış olmamalı, yüklenmesi tamamlanana kadar devam etmeli.
-Alt menülerin en altındayken bile menüyü arka plana atıp tekrar açtığımda aynı alt menüden, kaldığım şekilde devam etmeliyim. Bana oraya en yakın apk yı çalıştırıp tekrar menüleri açtırmamalı
-bir kartvizit veya not düzenlerken bunu arka plana atmışsam tekrar açtığımda hangi harfte hangi bölümde kalmışsam aynısından devam etmeliyim, tekrar düzenlemek zorunda kalmamalıyım.
-oyuna girerken arkaplana atmışsam geri döndüğümde bana en yakın yerden(ki bazı sistemler oyunlarda resume menüsü olmayan yerlerin çoğunda oyunu sıfırdan açmak zorunda kalıyor :S) değil bıraktığım yerden devam etmeli.
-bluetoothla dosya yollarken arkaplanda müzik dinleyip, aynı anda arkadaşımla internetimi paylaşıp kendimde internette gezip müzik indirirken, gelen mesaja yazdığım cevabın içine tarayıcıdan kopyaladığım yazıyı ekleyebilmeliyim.
-beni kandırmaya değil işini yapmaya çalışacak. "yaa bak multitasking yapamıyorum ama 5 saniyede tekrar açıcam uygulamayı, az bekle sen, işlemciyi zıplatıp açıyorum hemencik" dememeli.

Bunların mantığına uymuyorsa ben o işleme "multitasking" demem, anca "recent app" derim.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
pRime.

pRime.

Üye
Prime hocam, o müzik çalarken internete girme olayını benim x3 yapıyo... Telefonu ezmeyin yaa :( işimi görüyo... Ilk mesajda yazmak istediğimi tam anlatamadım... Hala mobilim... Symbian gibi mi yapmıyo anlaşılan dediğinize göre. Bence multitask, hava atmak için bir yöntem... Günlük kullanımda işe yarıyorsa gerisi hava atmak

işte diyoruz o tip basit işlemleri her telefon yapar bunda anormal bir durum yok. önemli olan her uygulamayı kapamadan çalıştırabilmek.

madem multitask hava atmak için bir yöntem 701'ini her seferinde 1 uygulama açarak kullanmayı dene. bakalım ne kadar dayanabileceksin multitasksiz kullanıma?

aleranol

aleranol

Üye

işte diyoruz o tip basit işlemleri her telefon yapar bunda anormal bir durum yok. önemli olan her uygulamayı kapamadan çalıştırabilmek.

madem multitask hava atmak için bir yöntem 701'ini her seferinde 1 uygulama açarak kullanmayı dene. bakalım ne kadar dayanabileceksin multitasksiz kullanıma?

haklısın. en iyisi meego. keşke meegonun multitasking ini koysalar her tele

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye

hocam daha 701 i almadım... Bir ay sonra falan alacam o yüzden c.s. Koydum . Zaten hemen kapatırım ki uygulamayı...

zappinger

Üye
note2 deki multitask çok iyi bence

caglar b

caglar b

Üye
multitasking ne işe yarıyo diyen arkadaşlar,siz ne diyosunuz multitasking yapamayacaksam 1600 tl lik 920 nin 5130 dan ne farkı kalır allah aşkına ,mobilim videoyu izleyemedim ama yorumlar bu yönde

aleranol

aleranol

Üye
multitasking ne işe yarıyo diyen arkadaşlar,siz ne diyosunuz multitasking yapamayacaksam 1600 tl lik 920 nin 5130 dan ne farkı kalır allah aşkına ,mobilim videoyu izleyemedim ama yorumlar bu yönde

katılıyorum l920yi çok sevsemde multitaskingini tam beğenmedim. inşallah recent şeklinde değildir çünkü tek eksisi bu ozaman.

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Ozaman telefonu alınca bir multitask incelemesi yapalım. Bu olmamış.

- - - Eklendi - - -

Ne multitask ekranını göstermiş nede ali abinin dediği şeyleri yapmış..

aleranol

aleranol

Üye

Video olmamış. Ama multitask benim için önemli değil. Önemli görenler için daha iyi bir video lazım. :)

- - - Eklendi - - -

Menü geçişlerini ve uygulama açış hızını gördün değil mi? Ee, ibret almaya devam. Ağzın açık bakarsın artık. :)

benim gibiler için multitasking önemli birşey. video olmamış gerçekten. ve buarada sanırım modlar silmektn bıktı bunun mesajlarını. alt konuda da yazdım cevabıni sustu :)
şikayet et butonunu kullanmamiz iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
PriZm

PriZm

Üye
@zappinger herşeyi biliyormuşsun gibi yorum yapıyorsun ve senin dediğine karşı çıkanada hakaret ediyorsun ;)
Burası bir forum..Her insanın kendi düşüncesini ifade ettiği bir forum,aklında bulunsun hani.
:oke:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
kisisel yorumum : multitasking'i onemsemiyorum.bir seyi yapiyorsam sadece ona odaklanirim.bu sebeple coklu-gorev yapip yapamadigi hic de sorun degil.

doctorrr

doctorrr

Üye
kisisel yorumum : multitasking'i onemsemiyorum.bir seyi yapiyorsam sadece ona odaklanirim.bu sebeple coklu-gorev yapip yapamadigi hic de sorun degil.
dimi 20-30 uygulama açıp ta n'apıyoruz öööyle seyret dur :D

ANIL

ANIL

Admin
Gereksiz tartışma mesajları silindi. Tartışmadan seviyeli bir şekilde devam edelim. İyi forumlar.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
#54 yani tabibim en son zevkine 45 tane acmistim kasiyordu.35 tanede sikinti olmuyor da...:D

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Multitask olayı canımı sıktı. Düzgün bir video arıyorum.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
eh makine hrab etmek multitaskingse:Dwp iyi yolda...zaten ipgone da bunun gibi..ben bu operanin..:ah

- - - Eklendi - - -

ezgi bosver bence bir cihazin can alici noktasi bu degil...

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
tartismadan uzak duralin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt