asigsasi
Üye
Bana Uyan Paket
Pakette devrim! İstediğini harca, paketin sana uysun!
Bana Uyan Paketi'yle 25 TL'ni 100 TL yap, 30 gün boyunca HER YÖNE dakika, HER YÖNE SMS ve internet için serbest stil kuruş kuruş harca. Tüm ihtiyaçlarını tek paketle çöz.
BANAUYAN yaz 2222’ye gönder
Ne Kadar Öderim?
Daha Fazla Bilgi
Bana Uyan paketinden Hazırkart GençTarife ve Gençplus tarifelerindeysen faydalanabilirsin
Paketi yurt içinde kullanabilirsin
Bana Uyan paketiyle, hız kısıtlı (kota aşımsız) internet paketlerini birlikte alınamıyor
Paketin 30 gün boyunca geçerlidir. İptal etmediğin sürece her 30 gün sonunda yenilenir
30 günlük sürede Bana Uyan paketinden 1 kere faydalanabilirsin
Paketin bittiğinde kendi tarifen üzerinden ücretlendirilirsin
Sık Sorulan Sorular
Kimler yararlanabilir?
Hazır Kart GençTarife ve Gençplus tarifelerindeysen kampanyadan faydalanabilirsin.
Bana Uyan Paketi nedir?
Bana Uyan paketiyle istediğin gibi konuşur, mesajlaşır ya da internete girersin. paket sana uyar. 25TL'ni 100TL yap,30 gun boyunca HERYONE dakika, HERYONE sms ve internet icin serbest stil kuruş kuruş harca. Tüm ihtiyaçlarını tek paketle çöz.
Nasıl yararlanabilir?
Bana Uyan Paketi’nden BANAUYAN yazıp 2222’ye göndererek yararlanabilirsin
Katılım ücretli mi?
Herhangi bir katılım ücreti ödemezsin
Ne zaman kullanmaya başlarım?
Paketlere başvurduktan sonra telefonuna paketini kullanmaya başlayabilirsin diye bir sms gelecek
Nasıl ücretlendirilirim?
Bana Uyan paketi KDV ve ÖİV dahil 25 TL’dir. 25 TL karşılığında kazandığın 100TL
1 SMS->5 kuruş,
1 MB->20 kuruş,
1 dakika->25 kuruş olarak ücretlendirilir
Kullanmadığım dakika,SMS ve MB’lar bir sonraki aya devreder mi?
Kullanmadıkların bir sonraki aya devretmez
Hangi kanallardan katılabilirim?
Kampanyaya SMS, Müşteri Hizmetleri ve Turkcell İletişim Merkezlerinden katılabilirsin
Kalan kazandığım dakikaları nasıl sorgularım ?
KALAN yazıp 2222'ye ücretsiz kısa mesaj göndererek veya *123*476# tuşlayarak görebilirsin
Bana Uyan ve Aylık 100 MB paketim var, internet kullanımım hangi paketten düşecek?
Öncelikle 100MB paketinden düşecektir
Bu kampanyayı, diğer kampanyalar ile beraber kullandığımda öncelik nasıl olur?
Haftalık ve günlük kampanyalarını aylık kampanyalarına göre daha öncelikli olarak kullanırsın
Bana Uyan ve Ben Yaptım Paketlerim var, konuşmalarım önce hangi paketimden düşecek?
Öncelikle BEN Yaptım Paketi’nden düşecektir
Bana Uyan ve Süper SMS Paketim var, SMS attığımda hangi paketten düşecek?
Öncelikle Süper SMS Paketi’nden düşecektir
Numara değişikliği, devir, tarife değişikliğinde kampanyadan yararlanmaya devam edebilir miyim?
Bu durumlarda kampanyan sona erer
Görüşme içerisinde paket dakikalarım bittiğinde nasıl ücretlendirilirim?
Görüşme içerisinde paket dakikaların bittiğinde kendi tarifenden veya hattına tanımlı başka kampanya varsa bu kampanya üzerinden konuşmaya devam edebilirsin
Ücretlendirme periyodu nedir?
Dakikaların ücretlendirme periyodu 60 saniyedir. İnternet için ücretlendirme periyodu 100 KB’dır
Paketi nasıl iptal edebilirim ?
IPTAL BANAUYAN yazıp 2222’ye göndererek Bana Uyan paketini iptal edebilirsin
30 günlük süre dolduğunda bilgilendirme SMS’i gider mi?
30 gün sonunda hattında yeterli bakiye olan abonelere SMS ile bilgilendirme yapılarak paket yenilenir.
KAYNAK=
Bana Uyan Paketi'yle 25 TL'ni 100 TL yap, 30 gün boyunca HER YÖNE dakika, HER YÖNE SMS ve internet için serbest stil kuruş kuruş harca. Tüm ihtiyaçlarını tek paketle çöz.
BANAUYAN yaz 2222’ye gönder
Ne Kadar Öderim?
Daha Fazla Bilgi
Bana Uyan paketinden Hazırkart GençTarife ve Gençplus tarifelerindeysen faydalanabilirsin
Paketi yurt içinde kullanabilirsin
Bana Uyan paketiyle, hız kısıtlı (kota aşımsız) internet paketlerini birlikte alınamıyor
Paketin 30 gün boyunca geçerlidir. İptal etmediğin sürece her 30 gün sonunda yenilenir
30 günlük sürede Bana Uyan paketinden 1 kere faydalanabilirsin
Paketin bittiğinde kendi tarifen üzerinden ücretlendirilirsin
Sık Sorulan Sorular
Kimler yararlanabilir?
Hazır Kart GençTarife ve Gençplus tarifelerindeysen kampanyadan faydalanabilirsin.
Bana Uyan Paketi nedir?
Bana Uyan paketiyle istediğin gibi konuşur, mesajlaşır ya da internete girersin. paket sana uyar. 25TL'ni 100TL yap,30 gun boyunca HERYONE dakika, HERYONE sms ve internet icin serbest stil kuruş kuruş harca. Tüm ihtiyaçlarını tek paketle çöz.
Nasıl yararlanabilir?
Bana Uyan Paketi’nden BANAUYAN yazıp 2222’ye göndererek yararlanabilirsin
Katılım ücretli mi?
Herhangi bir katılım ücreti ödemezsin
Ne zaman kullanmaya başlarım?
Paketlere başvurduktan sonra telefonuna paketini kullanmaya başlayabilirsin diye bir sms gelecek
Nasıl ücretlendirilirim?
Bana Uyan paketi KDV ve ÖİV dahil 25 TL’dir. 25 TL karşılığında kazandığın 100TL
1 SMS->5 kuruş,
1 MB->20 kuruş,
1 dakika->25 kuruş olarak ücretlendirilir
Kullanmadığım dakika,SMS ve MB’lar bir sonraki aya devreder mi?
Kullanmadıkların bir sonraki aya devretmez
Hangi kanallardan katılabilirim?
Kampanyaya SMS, Müşteri Hizmetleri ve Turkcell İletişim Merkezlerinden katılabilirsin
Kalan kazandığım dakikaları nasıl sorgularım ?
KALAN yazıp 2222'ye ücretsiz kısa mesaj göndererek veya *123*476# tuşlayarak görebilirsin
Bana Uyan ve Aylık 100 MB paketim var, internet kullanımım hangi paketten düşecek?
Öncelikle 100MB paketinden düşecektir
Bu kampanyayı, diğer kampanyalar ile beraber kullandığımda öncelik nasıl olur?
Haftalık ve günlük kampanyalarını aylık kampanyalarına göre daha öncelikli olarak kullanırsın
Bana Uyan ve Ben Yaptım Paketlerim var, konuşmalarım önce hangi paketimden düşecek?
Öncelikle BEN Yaptım Paketi’nden düşecektir
Bana Uyan ve Süper SMS Paketim var, SMS attığımda hangi paketten düşecek?
Öncelikle Süper SMS Paketi’nden düşecektir
Numara değişikliği, devir, tarife değişikliğinde kampanyadan yararlanmaya devam edebilir miyim?
Bu durumlarda kampanyan sona erer
Görüşme içerisinde paket dakikalarım bittiğinde nasıl ücretlendirilirim?
Görüşme içerisinde paket dakikaların bittiğinde kendi tarifenden veya hattına tanımlı başka kampanya varsa bu kampanya üzerinden konuşmaya devam edebilirsin
Ücretlendirme periyodu nedir?
Dakikaların ücretlendirme periyodu 60 saniyedir. İnternet için ücretlendirme periyodu 100 KB’dır
Paketi nasıl iptal edebilirim ?
IPTAL BANAUYAN yazıp 2222’ye göndererek Bana Uyan paketini iptal edebilirsin
30 günlük süre dolduğunda bilgilendirme SMS’i gider mi?
30 gün sonunda hattında yeterli bakiye olan abonelere SMS ile bilgilendirme yapılarak paket yenilenir.
KAYNAK=
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız