[2012] Tüm Symbian Cihazlari 3 Dakika da Hacklemek (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
eklentide mevcut

sevilksk

Üye
:tşk:

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

ılMJlı

Üye
telefonum c5 03 dediğin her şeyi yaptm ama bi fark olup olmadını nsl anlıycam ?

• Beğen
Tepkiler: anılbaran

saimsen55

Üye
Ben bu yöntemi kullanarak daha önce hack yapmıştım ama daha sonra telefonu karıştırıken hack bozuldu bende tekrar yapmak istedım Norton u kurdum restore all diyorum uyarı verıyor işlemi yapmıyor rompatcher ı yukluyorum onun içerisinde de hiç bir şey görükmüyor yardımcı olursanız sevınırım

Emrgncy

Emrgncy

Üye
telefonum c5 03 dediğin her şeyi yaptm ama bi fark olup olmadını nsl anlıycam ?

unsigned bir uygulama yüklemeyi deneyerek...

- - - Eklendi - - -

Ben bu yöntemi kullanarak daha önce hack yapmıştım ama daha sonra telefonu karıştırıken hack bozuldu bende tekrar yapmak istedım Norton u kurdum restore all diyorum uyarı verıyor işlemi yapmıyor rompatcher ı yukluyorum onun içerisinde de hiç bir şey görükmüyor yardımcı olursanız sevınırım

karıştırırken derken format mı attın, yoksa sadece rompatcher'ı mı sildin?

hkk38

Üye
x plorer den sys dosyasını açamıyorum .xlorer ayarlarını resimdeki gibi.xplorer tam sürm olmadığı için mi

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
opn4all yaması yeşil olması lazı açman lazım.

razor3542

Üye
teşekkürler

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

mehmet022

Üye
çok teşekürler de:alkis benım telefonda şebeke sounu var tel 5800 nasıl ve nerden çozebiliriz ?

- - - Eklendi - - -

lütfen çözüm yolunu - adesıne mail olarak atrsak sevinirim her zamn pc başında olamıyorum :)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

donanımlsal olabilir

elllf

Üye
emeğine sağlık güzel çalışma.

bensenbiz

bensenbiz

Üye
uzunca bir süre cfw kullandım ama bugün orjinal yazılıma geri döndüm ve teşekkür ederim bu yöntemle 5800'ım hacklendi. teşekkürler.

PanDooRa

Üye
Çok teşekkürler :) Sorunsuz.

123faruk123

Üye
allah razı olsun 5 aydır bunu arıyordum

arizalidoktor

arizalidoktor

Üye
onceden oluyordu da telefonun anakarti degisince olmamaya basladi. Telefon kapatip acilinca ikisi de mavi oluyor. Her seferinde tekrar tiklemem gerekiyor. Neden olabilir ? Tel:e5

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
onceden oluyordu da telefonun anakarti degisince olmamaya basladi. Telefon kapatip acilinca ikisi de mavi oluyor. Her seferinde tekrar tiklemem gerekiyor. Neden olabilir ? Tel:e5

konu ile alakasız bu soruyu başka bir konu açarak dile getirebilrisin

arizalidoktor

arizalidoktor

Üye
hacklenmiyo iste nasil alakasiz ?

Üst Alt