windows 8 yukseltme kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nofear3458

nofear3458

Üye
    Konu Sahibi
windows 8 yukseltme kampanyası
arkadaşlar şu anda microsoft'un yükselme kampanyası var ve windows kullanıcıları bilgisayarlarını çok cazip fiyatlara yukseltebiliyorlar.eski kullanıcılar 79 tl fiyatla(benden 75 tl cekti),yeni windows 7 li bilgisayar almış olanlar ise 30 tl' ye dijital olarak indirme ile mevcut sistemlerini windows 8'e yukseltebiliyorlar.dvd sipariş ederseniz sanırım fiyatı 129 tl idi.kampanya 31 ocak 2013'e kadar geçerli.windows 8'e geçecek olanların bu fırsatı kaçırmaması lazım.

PME 4L

PME 4L

Üye
arkadaşlar şu anda illegal windows 7 ultimate 64 bit kullanıyorum ve microsoftun şuanda windows 8'e yükseltme kampanyası var.bende windows 8 yüksetme yardımcısı kurdum ve kredi kartı bilgilerimi girdikte sonra en son sipariş onayı kısmında siparişinizi işleyemedik şeklinde uyarı alıyorum.acaba bu durum windows 7 nin illegal olmasındanmıdır.şimdiden teşşekürler.

- - - Eklendi - - -

yardım edicek yokmu?

İllegal olduğundandır peki karttan paraçektimi?

zaferozkan

zaferozkan

Üye
arkadaşlar şu anda microsoft'un yükselme kampanyası var ve windows kullanıcıları bilgisayarlarını çok cazip fiyatlara yukseltebiliyorlar.eski kullanıcılar 79 tl fiyatla(benden 75 tl cekti),yeni windows 7 li bilgisayar almış olanlar ise 30 tl' ye dijital olarak indirme ile mevcut sistemlerini windows 8'e yukseltebiliyorlar.dvd sipariş ederseniz sanırım fiyatı 129 tl idi.kampanya 31 ocak 2013'e kadar geçerli.windows 8'e geçecek olanların bu fırsatı kaçırmaması lazım.

ben win7 kullanıyordum. şuan itibari ile 29 tl karşılığında win8 yükseltiyorum kampanya var.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Su an sadece yukseltme paketi veriyorlar. Microsoft Fransa Musteri hizmetleriyle gorustum ve bir kac soru sordum;

Ve bana verilen cevaplar icinde en onemli cevabin su olduguna inaniyorum;

-Yukseltmeden sonra diyelim ki bilgisayariniza format atmaniz gerekti ne yapacaksiniz? Direk olarak Windows 8 kuramiyorsunuz once eski isletim sisteminizi kuruyorsunuz ve uzerine Windows 8 i kuruyorsunuz.:kotu:

Bence Microsoftun guzel bir taktigi daha. 30 TL falan verilmez. Adamlar mi ki hala Windows 7 paketlerini 90-150-300 Euro civarinda satiyorlar. En gec 2013 sonu gibi Baska bir Windows surumu geliyor, buna inaniyorum. Belki yaniliyorum fakat bence bu tamamen goz boyamaca. Windows 7 ye devam. Zaten gayet stabil ve performansli.

nofear3458

nofear3458

Üye
    Konu Sahibi
Su an sadece yukseltme paketi veriyorlar. Microsoft Fransa Musteri hizmetleriyle gorustum ve bir kac soru sordum;

Ve bana verilen cevaplar icinde en onemli cevabin su olduguna inaniyorum;

-Yukseltmeden sonra diyelim ki bilgisayariniza format atmaniz gerekti ne yapacaksiniz? Direk olarak Windows 8 kuramiyorsunuz once eski isletim sisteminizi kuruyorsunuz ve uzerine Windows 8 i kuruyorsunuz.:kotu:

Bence Microsoftun guzel bir taktigi daha. 30 TL falan verilmez. Adamlar mi ki hala Windows 7 paketlerini 90-150-300 Euro civarinda satiyorlar. En gec 2013 sonu gibi Baska bir Windows surumu geliyor, buna inaniyorum. Belki yaniliyorum fakat bence bu tamamen goz boyamaca. Windows 7 ye devam. Zaten gayet stabil ve performansli.

belki haklısın ama şurda yanılıyorsun istediğin zaman dvd'sini sipariş edebiliyorsun sanırım 30+10 tl kargo ücreti karşılığında idi.böylece elimizde bir w8 kurtarma dvd'si oluyor.

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
w8 türkçe mi

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
DVD siparisi konusunda haklisin ve bunu biliyorum. Fakat bana bilgi veren musteri temsilcisi varolan isletim sistemi uzerine kurulabilecegini soyledi. Salt olarak kuramaz misiz. Zaten kurulu sistemin uzerinden bizlere yukseltme secenegini veriyor. ;) Calistirdigimiz upgrade programcigi araciligi ile satin alabiliyoruz. Bir nevi tam surum Win8 ler gelmeden once YAMA satiyor. Microsoft Bedavaya hicbirsey vermez. Baska isletim sistemi ile rekabeti mi var ki boyle cerez parasina teknolojisini satsin?

Yanilirsam ozur dilerim. :) problem olmaz.

nofear3458

nofear3458

Üye
    Konu Sahibi
DVD siparisi konusunda haklisin ve bunu biliyorum. Fakat bana bilgi veren musteri temsilcisi varolan isletim sistemi uzerine kurulabilecegini soyledi. Salt olarak kuramaz misiz. Zaten kurulu sistemin uzerinden bizlere yukseltme secenegini veriyor. ;) Calistirdigimiz upgrade programcigi araciligi ile satin alabiliyoruz. Bir nevi tam surum Win8 ler gelmeden once YAMA satiyor. Microsoft Bedavaya hicbirsey vermez. Baska isletim sistemi ile rekabeti mi var ki boyle cerez parasina teknolojisini satsin?

Yanilirsam ozur dilerim. :) problem olmaz.
bende açıkçası fiyattan ve yükseltme olarak yüklenmesinden dolayi bazı tereddütlerim var.bi bit yeniği var bu ışte ama ne.
dvd'den boot edilerek salt olarak yuklenemiyorsa haklisin. dvd ile de win 7 nın üzerine yükseltme olarak kuracaksak ne anlamı var o dvd'nin.birde şu var bir yazida ayrıca mağazalardan 129 tl' ye alabilirsiniz ibaresi vardı.açıkçası bu durum biraz kafa karıştırıyor.bekleyip görelim ilerde açıklığa kavuşacaktır.

- - - Eklendi - - -

evet

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
bende açıkçası fiyattan ve yükseltme olarak yüklenmesinden dolayi bazı tereddütlerim var.bi bit yeniği var bu ışte ama ne.
dvd'den boot edilerek salt olarak yuklenemiyorsa haklisin. dvd ile de win 7 nın üzerine yükseltme olarak kuracaksak ne anlamı var o dvd'nin.birde şu var bir yazida ayrıca mağazalardan 129 tl' ye alabilirsiniz ibaresi vardı.açıkçası bu durum biraz kafa karıştırıyor.bekleyip görelim ilerde açıklığa kavuşacaktır.

Amerikadaki magazalarda durum acik. Verdigim linkler durumu acikca gozler onune seriyor. Sanirim bu sekilde yakinda ulkemizde de satisa sunulur.

eskbxl

eskbxl

Üye
arkadaslar bende windows 8 pro dvd si aldim yukledim gayet guzeldi sonra baktim c nin icine windows old dosyasi vardi silmek istedim silemedim hard diski komple formatladim dvd den tekrar kurdum urun anahtari girdim ama bu seferde kabul etmedi bende mikrosoft musteri hizmetlerini aradim durumu anlattim uzaktan yardim ile urunu aktif hale getirdi. ama pc de her hangibi bir program yuklu deyildi.

ecel54

ecel54

Üye
arkadaslar bende windows 8 pro dvd si aldim yukledim gayet guzeldi sonra baktim c nin icine windows old dosyasi vardi silmek istedim silemedim hard diski komple formatladim dvd den tekrar kurdum urun anahtari girdim ama bu seferde kabul etmedi bende mikrosoft musteri hizmetlerini aradim durumu anlattim uzaktan yardim ile urunu aktif hale getirdi. ama pc de her hangibi bir program yuklu deyildi.

keşke harddiski silmeseydim komple, windows old klasörü senin eski windows 7'deki uygulamaları falan barındırıyor. Silmek için sahiplik alıyorsun ve hepsini silebiliyorsun.

• Beğen
Tepkiler: eskbxl
eskbxl

eskbxl

Üye

keşke harddiski silmeseydim komple, windows old klasörü senin eski windows 7'deki uygulamaları falan barındırıyor. Silmek için sahiplik alıyorsun ve hepsini silebiliyorsun.

yanliz silindiktin sonra bir sorun olmadi oncekide vistaydi 32 bit simdi windows 8 64 bit. ustune orjinal

serseri6092

serseri6092

Üye
ben dükkana gelen casper bilgisayarlar içinden çıkan Windows 8 64 bit kurtarma diskini aldım denemek için nasıl olduğuna baktım ve kurdum 64 bit kullanmayı sevmiyorum o yüzden Windows 8 pro 32 bit kuracağım. Fark şu Windows 7'den baya hızlı bilgisayarım açma tuşuna bastığım andan itibaren 10 saniyede açılıyor istediğiniz bir programı başlangıç ekranında klavyeden adını yazdığınız anda arama ekranı çıkıyor Windows 7'ye oranla daha kolay ve basit kullanır hale getirmişler şimdiki tanıtım fiyatı ile almak bence avantajlı alacak olanlara tavsiye ederim. Driver sorunu var evet ama uyumluluk sorunu ile hallediliyor. Ben kurduğumda windows 7'de bile bir sesi kurmuyordu onuda uyumluluk'tan Windows 7'yi seçerek hallettim şimdilik bir sorun yok benim gördüklerim bu herkeze iyi forumlar iyi akşamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt