HTC'den Nokia'ya Taş!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
HTC'den Nokia'ya Taş!

HTC, twitter üzerinden Nokia Lumia 920'yi taşladı.

Resmi twitter adresinden yollanan mesajda; HTC 8X'in, rakip WP8'li telefonlardan 20 peni daha hafif olduğu belirtildi.

Bakalım HTC'nin yüklendiği "ağırlık" konusu Lumia 920'nin satışlarını etkileyecek mi?

• Beğen
Tepkiler: zaza

zaza

zaza

Üye
Bir adam kafasında değerlendirmişse cihazı ağırlığına bakmaz. Sanki cebinde otomobil taşıyor da 200-300 kilonun hesabı yapılıyor :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
cihazın saglamlıgı agırlıgında saklıdır

Febris

Febris

Üye
Htc candir :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Htc hiç kullanmadım nasıl bir marka bilmiyorum ben daha çok samsung motorola nokia ericsson gibi telefonları biliyorum htc ne malı ne kadar kaliteli bilmiyorum bile

windowstelefon

windowstelefon

Üye
Lumia 920 daha tercih edilebilir olsada bende bu ağırlık konusunda biraz düşünceliyim. 185gr ağırlık fazla gibi geldi, almadan elde tartmak iyi olacaktır ;)

• Beğen
Tepkiler: nanotex
papakudioflu

papakudioflu

Admin
Yani htc de is yapmis. 8 ve 16 gb'lik model cikarip insanlari sd karta yonlendir, adamin yaptigi telefonun tasarimini kopyala ondan sonra cik bir de adamlara laf at. Htc bu sekilde anca nokia reklami yapmis olur:kop:

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
başka taşlayacak konu bulamamış

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Yani htc de is yapmis. 8 ve 16 gb'lik model cikarip insanlari sd karta yonlendir, adamin yaptigi telefonun tasarimini kopyala ondan sonra cik bir de adamlara laf at. Htc bu sekilde anca nokia reklami yapmis olur:kop:
:kop2:

nofear3458

nofear3458

Üye
isterse 1kg olsun gine alıcam.ne takıntı yaptılar bu meseleyi arkadaş.

phantomddl

Üye
Yetmezmiş gibi bir de Verizon'dan alınan HTC'ler kablosuz şarj özelliği ile piyasaya sunulcakmış
Kaynak:

papakudioflu

papakudioflu

Admin
o bir iddia resmi bir aciklama yok o konuda ama olursa gercekten iyi olur.

komando04

komando04

Üye
ya arkadaş sanki 185 gram çok ağır gibi konuşuyorlar eti çıtı gofret kadar ağırlığı var ve çıtır çıtır bu arada ön siparişi verdim bayrampaşa carfour nokıa shoptan

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaş sanki 185 gram çok ağır gibi konuşuyorlar eti çıtı gofret kadar ağırlığı var ve çıtır çıtır bu arada ön siparişi verdim bayrampaşa carfour nokıa shoptan

Hayırlı olsun, şimdiden güle güle kullan. :oke:

papakudioflu

papakudioflu

Admin

hayirli olsun kardeşim umarim önümüzdeki hafta cihazini teslim ederler.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

abi deseydin keşke beraber giderdik :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Admin
evet keşke can'la gitseydin sana kulaklikla kilifi hediye alirdi oradan:ehe

nofear3458

nofear3458

Üye

abi kılıf N9 kutusundan zaten çıkıyordu yahu :ehe

lumia 920'den kılıf çıkacakmı acaba zira kılıf bulması biraz zor olucak.

- - - Eklendi - - -

hayırlı olsun.bu arada ön sipariş cihazlarını nezaman dagitacaklar bilgi alabildinmi bu konuda.

amcalu1

amcalu1

Üye
Nokia 7610 6600 falan kullandiysaniz ağırlığın önemini anlarsınız benim çok başım ağrıdı öyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...