illuminati varlığı kanıtlanmış bir örgüt değildir yanlız linkin park vermiş olduğu subminal mesajlarla bu yönde eğilimi olduğunu binevi göstermiştir yablız subminal mesajlarla bir kişi veya grubun böyle bir eğilimde olduğunu söylemek yargısız infaz hükmündedir,

illuminati varlığı kanıtlanmış bir örgüt değildir yanlız linkin park vermiş olduğu subminal mesajlarla bu yönde eğilimi olduğunu binevi göstermiştir yablız subminal mesajlarla bir kişi veya grubun böyle bir eğilimde olduğunu söylemek yargısız infaz hükmündedir,

Sanmiyorum :/

Hackless i buraya davet ediyoruzismail konu hakkında bilgin var mı?bir grup daha soracağım:evanescence?
Devamlı aynı şeyi paylaşırsan kardeşlikten atacam seni- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
şimdi şöyle birşey car hangi sanatçı illüminatiden değil ki katy perrysindentarkana kadar ( hackless in kardeşiyim ben cevap vereyim dedim.

dövüş kulubunu sorsaydın oradaki ekrandaki saliselik gelip giden adam vardı ama linkin parkla ilgilenmedim belki linkin parktada 50centte olduğu gibi gençleri mahvetmek için cinselliğe ve se.xe özendirici mesajlar veriyor olabilir. Bir melek vardı modelde de gençlerin bilinç altına gönderdiği fuhuş, uyuşturucu, se.x içerilikli bi dünya sahne var.

Okadar çok sanatçı duydum ama david guettayı kesinlikle duymadımHackless yeri gelmişken sorayım,David Guettada tam emin olamadım ben.Okuduğun yada tespit ettiğin bir şey var mı ?

Okadar çok sanatçı duydum ama david guettayı kesinlikle duymadım![]()

Ama yani biliyorsunki onların dinle felan pek alakası yok. Yaptıkları yaşadıkları şeyler hep şeytana hizmet. O yüzden bu tip kişiler şüphelidir.
Eyvallah
Ama yani biliyorsunki onların dinle felan pek alakası yok. Yaptıkları yaşadıkları şeyler hep şeytana hizmet. O yüzden bu tip kişiler şüphelidir.
Aynen öyleDediğin gibi emin olunamıyor.Ama ben bu tür konularda müziğinin dinleyip geçilmesi taraftarıyım.Kimileri mesaj arar bir şeyler yapar.Ben dinler geçerim,kafa yormam.Neredeyse popüler sanatçıların çoğunda bu tür şeyler var.