İlluminati-linkin park

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
İlluminati-linkin park
Maxidostlar bi şeyi merak ettim.linkin park illumimatiden mi?bilgisi olan cevap verirse sevinirim:)herkese hayırlı akşamlar

By-HaCk

By-HaCk

Üye
illuminati varlığı kanıtlanmış bir örgüt değildir yanlız linkin park vermiş olduğu subminal mesajlarla bu yönde eğilimi olduğunu binevi göstermiştir yablız subminal mesajlarla bir kişi veya grubun böyle bir eğilimde olduğunu söylemek yargısız infaz hükmündedir,

codblackops2

codblackops2

Üye
illuminati varlığı kanıtlanmış bir örgüt değildir yanlız linkin park vermiş olduğu subminal mesajlarla bu yönde eğilimi olduğunu binevi göstermiştir yablız subminal mesajlarla bir kişi veya grubun böyle bir eğilimde olduğunu söylemek yargısız infaz hükmündedir,

"subminal" yazıyorsun bir de bilirkişi gibi konuşuyorsun :)
Önce subliminal yazmayı öğrenmelisin .

Soruya gelecek olursak ben kliplerinde öyle birşey göremedim,Allah bilir :)

Havvali

Havvali

Üye

Varlığı kanıtlanmamiş mı yoksa kanıtlatılmamış mı? :allalla:

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Peki gördüğünüz subliminal mesajları da bizimle paylaşır mısınız?

Havvali

Havvali

Üye
dövüş kulubunu sorsaydın oradaki ekrandaki saliselik gelip giden adam vardı ama linkin parkla ilgilenmedim belki linkin parktada 50centte olduğu gibi gençleri mahvetmek için cinselliğe ve se.xe özendirici mesajlar veriyor olabilir. Bir melek vardı modelde de gençlerin bilinç altına gönderdiği fuhuş, uyuşturucu, se.x içerilikli bi dünya sahne var.

• Beğen
Tepkiler: HacKLess
paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Hackless i buraya davet ediyoruz:)ismail konu hakkında bilgin var mı?bir grup daha soracağım:evanescence?

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Sanmiyorum :/

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Bir arkadaşım bu yabancıların şarkı kliplerinde üçgen içinde göz,üçgen,tek göz vs işaratler gördüğünde o şarkıcıları dinlemeyi bırakırdı :) Bırakın bu işleri şarkıları dinleyin geçin.Kafa yormazsanız bir şey olmaz.

yasinzz

Üye
- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

şimdi şöyle birşey car hangi sanatçı illüminatiden değil ki katy perrysinden :D tarkana kadar ( hackless in kardeşiyim ben cevap vereyim dedim.

cukuleaks

Üye
Hackless i buraya davet ediyoruz:)ismail konu hakkında bilgin var mı?bir grup daha soracağım:evanescence?

Arkadaşlar bakın. Mason olan, şeytana tapanlar illimunatiden olmasa bile şeytana hizmet ettikleri için bi anlamda illimunatici oluyorlar. Linkin park illimunatidir buyrun :

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

şimdi şöyle birşey car hangi sanatçı illüminatiden değil ki katy perrysinden :D tarkana kadar ( hackless in kardeşiyim ben cevap vereyim dedim.
Devamlı aynı şeyi paylaşırsan kardeşlikten atacam seni :zzz:

- - - Eklendi - - -

dövüş kulubunu sorsaydın oradaki ekrandaki saliselik gelip giden adam vardı ama linkin parkla ilgilenmedim belki linkin parktada 50centte olduğu gibi gençleri mahvetmek için cinselliğe ve se.xe özendirici mesajlar veriyor olabilir. Bir melek vardı modelde de gençlerin bilinç altına gönderdiği fuhuş, uyuşturucu, se.x içerilikli bi dünya sahne var.

işte bunu yapan birisi doğal olarak illimunatiye hizmet veriyor. Bu kadar basit :oke:

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Hackless yeri gelmişken sorayım,David Guettada tam emin olamadım ben.Okuduğun yada tespit ettiğin bir şey var mı ?

cukuleaks

Üye
doctorrr

doctorrr

Üye
linkin park sevmiyorum hafız yapamıyorlar :pro2:

Dumbledore

Dumbledore

Üye

Ama yani biliyorsunki onların dinle felan pek alakası yok. Yaptıkları yaşadıkları şeyler hep şeytana hizmet. O yüzden bu tip kişiler şüphelidir.

Dediğin gibi emin olunamıyor.Ama ben bu tür konularda müziğinin dinleyip geçilmesi taraftarıyım.Kimileri mesaj arar bir şeyler yapar.Ben dinler geçerim,kafa yormam.Neredeyse popüler sanatçıların çoğunda bu tür şeyler var.

cukuleaks

Üye
Dediğin gibi emin olunamıyor.Ama ben bu tür konularda müziğinin dinleyip geçilmesi taraftarıyım.Kimileri mesaj arar bir şeyler yapar.Ben dinler geçerim,kafa yormam.Neredeyse popüler sanatçıların çoğunda bu tür şeyler var.
Aynen öyle :oke:

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Hackless yorumun ve cevabın için teşekkür ederim.en sevdiğim iki müzik grubundan biriydi.ama hâlâ dinlemeye devam ederim büyük ihtimalle. @doctorrr,linkin park belli bi kitleye hitap ediyor.belki sen o kitleden degilsindir?yani o müzik tarzını sevmiyor olabilirsin.hackless bi şey daha sorcam,evanescence bana çok gizemli geliyor,sence o da mı onlardan?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt