Iphone ustalari buraya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

salsaloma

Üye
    Konu Sahibi
Iphone ustalari buraya
Normal bir Uygulamayi Satın alabiliyorum.. Ancak birçok oyunda... Oyun içi (+) aLtin-Para gibi paketleri alirken (( LÜTFEN BU İŞLEMİ TAMAMLAMAK İÇİN ITUNES DESTEK İLE TEMASA GEÇİN ? )) diyor. yaklaşık 2 haftadir heryerde buna bir yanıt arıyorum. No ancak bulamadm. umarım sizin bir bilginiz vardir. Yardımcı Olursanız sevinirim... her yolu denedim restore ettim yeni hesap açtım 20 değişik kredi kartı denedim gene nafile...

zaza

zaza

Üye
:hmmm Sanırım sınırlamalar ile ilgili bir sorun yaşıyorsun. Cihaz üzerinden Ayarlar/Genel/Sınırlamalara girip etkinleştir. Sorunun halolmazsa dahada halledecek adam tanımıyorum ben :)

salsaloma

Üye
    Konu Sahibi
dostum ayarlar sınırlamalar mailler restıre falan hepsi fasa fiso...ben hallettim biraz önce hallettim eğer bu sorunu yaşayanlar olursada seve seve yardım ederim red olan kredi kartı ıtunes destekle temasa geçin uygulama alamayan arkadaşlar yazsıblar uğraşınca çözümü bulunuyor iyi forumlar..

batuhanturguttt

Üye
dostum bende oyun içi altın tas alımı yapamamıorm aynı sorun cıkıo yardım edermısın lutfen

Flzuysal

Üye
dostum ayarlar sınırlamalar mailler restıre falan hepsi fasa fiso...ben hallettim biraz önce hallettim eğer bu sorunu yaşayanlar olursada seve seve yardım ederim red olan kredi kartı ıtunes destekle temasa geçin uygulama alamayan arkadaşlar yazsıblar uğraşınca çözümü bulunuyor iyi forumlar..

Ayni sorunu yasiyorum litfen yardim et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt