Beyler Yrdımınıza ihtiyacım var bir bakın....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

salsaloma

Üye
    Konu Sahibi
Beyler Yrdımınıza ihtiyacım var bir bakın....
bu işlemi tamamlamak için itunes destek ile temasa geçin....

hangi oyundan alışveriş yapsam aynı format attım aynı yeni hesap açtım aynı araştırdım bulamadım bissürü aldığım uygulama var haa bu arada kredi kartı başka kartta denedim gene aynı ayarlardan genel sınırlamalara baktım birşey yok lütfen yardımlarınızı bekliyorum...

- - - Eklendi - - -

yokmu bilen arkadaşlar..........

15097

15097

Üye
restore et.

salsaloma

Üye
    Konu Sahibi
kesin çözüm olurmu eminmisin....

- - - Eklendi - - -

kardeş bide bilmiş gibi yazmışsın restore ettikte ne oldu gene aynı ben bilen varsa yazsın dedim tahminlerle olmuyo işte...

Symbianize

Symbianize

Üye
Ucretsiz bisey indirince oluyomu?

15097

15097

Üye

- - - Eklendi - - -

kardeş bide bilmiş gibi yazmışsın restore ettikte ne oldu gene aynı ben bilen varsa yazsın dedim tahminlerle olmuyo işte...
Kardeşim kavga çıkarmaya yer arama istersen.yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

- - - Eklendi - - -

:ah
biraz sakin olsan

Epple

Epple

Üye
Sen bi sorununu duzgunce acikca yazsana bi. Okudum ama anlamadim sorunun tam ne oldugunu. Dolayisiyla bi cozum de soyleyemiyorum

salsaloma

Üye
    Konu Sahibi
kavga çıkarmaya yer aramıyorum dostum restore ettim yedek aldım herşeyi allahtan ama gene olmadı genede sağol haklısın kusura bakma yardımınada teşekkürler...

- - - Eklendi - - -

Sen bi sorununu duzgunce acikca yazsana bi. Okudum ama anlamadim sorunun tam ne oldugunu. Dolayisiyla bi cozum de soyleyemiyorum

bak dostum sorun şu şimdi ücretli yada ücretsiz ıtunesten uygulama indiriyorum ama uygulamanın yani aldığım uygulamanın içinde alışveriş yapacağım zaman ıtunes destek ile temasa geçin diyor bütün aldığım uygulamarın içinde hep bunu diyor sadece iki defa aldım bidaha hiç bişi karttan alamıyorum anladınmı şimdi...

- - - Eklendi - - -

Ucretsiz bisey indirince oluyomu?

hayır olmuyor ücretli veya ücretsiz hiç bi sıkıntı yok sadece uygulamaların yani oyun vs gibibunların içinmde alışveriş yaptığında söylüyor....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt