Ekim 2012 Suudi Arabistan Cep Telefonları Fiyatları !

Sponsorlu Bağlantılar

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Konu dışı sohbet konudan fazla mesaja sahipti konuyu saptırmadan düzenlemeye çalıştım. Silinen mesajlar için üzgünüm ancak birçoğunu zaten muhattapları görmüş ve cevaplamıştı.

stealhex

Üye
merhaba suudi arabistanda tanıdıklarımız var ve tel getirtemyi düşünüyorum pasaporta kaydettirmek için ne kadar para alıyorlar bide Motorola Motoluxe orda ne kadar fiyatlara bakabileceğim site var mı teşekkürler

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
yaklaşık olarak ortalama 737 TL bu konuda güvenilir bir kaynak bulmak zor,internete telefonun markasını ve modelini yazarak bir boşluk bırakıyoruz sonra Suudi Arabia Price yazıyoruz sonra gelen sitelere tek tek bakıyoruz Arapların para birimi SAR(Suudi Arabistan Riyali)dir mesela motoluxe 1530 SAR'dı sonra kur üzerinden hesaplama yapıyorsun işte google dan bunu yapabilirsin 1530 Suudi Arabistan Riyali yaz direk sana Türk Lirası cinsinden ederi çıkıyor :evet: örn : Motorola Motoluxe Suudi Arabia Price :oke:

kayıt hakkında konu var : http://www.maxicep.com/cep-telefonl...l-kaydettirilir-bizzat-anlatcagim-684156.html buyrun :oke:

stealhex

Üye
türkiyede daha ucuz o zmn :D

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

bilmiyorum ama bakmak zor değil

o verdiğim fiyat doğru olmayada bilir :evet: demin Jarirbookstore'dan baktım 999 SAR'mış :evet:

480 TL yani :evet: o fiyat büyük ihtimalle eskidir :)

evren265

Üye
Ben hataylıyım arkadaşlar yani arabistana sık sık seyehat ederiz çünkü işimizi arabistanda açtık arabistanda çin malı ile ilgili bir şüpheniz olmasın gitmeyenler için söylüyorum orda her telefon markasının firması var yani samsung. iphone nokia kesinlikle orjinal istiyorsanız bu firmalara gidin bu arada telefon fiyatları türkiye fiyatlarıyla çok farkediyor burdan daha 1 hafta önce galaxy note 2 aldım 2200 riyale yaklaşık 1000 tl falan yapıyor burdaki fiyatını henüz bilmiyorum iyi günler

aleranol

aleranol

Üye
S3 Carrefour da indirimsiz 1400 tazele.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Türkiye'nin Vergi farkı.

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Şaşırmadım açıkçası çünkü Burası TÜRKİYE. :) Biz pahalı fiyattan almaya devam..

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Burası Türkiye.
Biz türkler o kadar zenginiz ki sırf egomuzu tatmin etmek için 1000 liralık telefona 1700 lira veririz.
Ucuza almak.olmaz bize yakışmaz devlet de bizim.milyoner olduğumuzu bildiği için verginin ****** ******
Devam devam biz mutluyuz durmak yok

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation
MrTech

MrTech

Üye
Türkiye'de kazık fiyata alan arkadasta para havuz gibi :hmmm

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Yurtdışı Forever :yuru Haksız Vergiye Hayır:bann:

comando_legend

comando_legend

Üye
yurt dışından getirtmek daha mantıklı tabiki getirebilecek arkadaşlar için iyi bilgilendirme

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
yurt dışından getirtmek daha mantıklı tabiki getirebilecek arkadaşlar için iyi bilgilendirme

istersen para biriktirmeye başla ben yurt dışından cihaz getirtme işlerine başladım,hac zamanı konu açacağım zaten :oke:

Üst Alt