Apple Uzmanları ! iPhone 5 ile ilgili bazı sorularım var !

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Cok onceden anlatmistim. Bastaki kisim tweak nedir'i anlatiyor. Geri kalan kisim da installous yuklemeyi. İsine yarar belki ilerde.

Tweak demek, jailbreak yaptiktan sonra telefonunu kisisellestirebilecegin, kisayollar ekleyebilecegin, parayla bile alamayacagin ozellestirmeleri yapabilcegin programlardir. Cydiadan sadece bunlari indirebilirsin. Mesela tweaklere birkac ornek vereyim.

Kilit acma efektini degistirebilirsin

Notification centerini degistirebilirsin.

Bunlar en dandik tweakler. Daha bir cogu var arastirip ogrenirsin.

Asil jailbreak amacina gelirsek, yani uygulamalari bedava indirmek istersen dedigim adimlari takip et.

1) Springboarddan Cydia'yi bul ve ac. Biseyler yuklenirse bekle bitsin (Reloading data der galiba)

2) Alttaki sekmelerden Manage yazana tikla

3) Sources'i sec

4) Sag ustte Edit yazar ona tikla. Sonra sol ustte Add cikar. Ona tikla

5) Simdi bi kutu gelcek onune. Basta http:// eki yazan bi kutucuk. Orda yazana dokunmadan -yani http:// in devamina- cydia.hackulo.us Yaziyosun ve add e basiyosun

6) Bi kutu daha cikcak. Alttaki Add anyway e basiyosun. Siyah bi ekran ve yazilar geliyo. İslem bitince alttaki return to cydia ya basiyosun.

7) Tekrar cydia ekranina donersin. Yine Manage > Sources kismina geliyosun. Ordaki listeden Hackulo us a basiyosun

8) Yine cikan programlardan installous 5 i buluyosun.

9) İnstallous 5 yazan seye tiklayinca bi ekran cikcak. Sag ustte install a bas. Sonraki cikan yerde confirm e bas. Yine siyah ekran ve yazilar vs vs gelcek

10) Yukleme bitince altta Restart Springboard gibi buna benzer bisey cikar ona tikliyosun. Biraz bekle telefonun yeniden basliycak

11) Son olarak telefonun tekrar acilinca springboarddan installousu bul ve ac. Artik burdan istedigin programi bedava indirebilirsin

Umarim isine yarar :)

Alinti degil.

çok teşekkür ederim kardeşim,iphone 5'im inşallah gelince bunlar bana lazım olacak :eller: o zaman sana sorarım apple'dan zerre anlamıyorum :evet: kullanınca öğreniriz artık bu tweak denilen şeyler bug falan yapıyormu veya telefonu kastırıyor mu ?

- - - Eklendi - - -

sen iphone 4s'i ne kadara almıştın kardeşim ? :)

azrock

azrock

Üye
Zemzem'in altındaki yer "Jarir Book Store" ve "Ahmed Abdulwahed" diye iki yer biliyorum. İki yerde de 4S satılıyor şu an. 5'i bilmiyorum ama. Sitelerine bak.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Zemzem'in altındaki yer "Jarir Book Store" ve "Ahmed Abdulwahed" diye iki yer biliyorum. İki yerde de 4S satılıyor şu an. 5'i bilmiyorum ama. Sitelerine bak.

fiyatları neydi ? :),Suudi Arabistan'da ne gibi marketler var sitelerine bakabileceğimiz ?

azrock

azrock

Üye

fiyatları neydi ? :),Suudi Arabistan'da ne gibi marketler var sitelerine bakabileceğimiz ?

ve

(bunun sol üst köşesinde English yazıyor ona tıkla...)

Ben Abdulwahed'den aldım. 1250 TL'ye 4S 16 GB.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

ve

(bunun sol üst köşesinde English yazıyor ona tıkla...)

Ben Abdulwahed'den aldım. 1250 TL'ye 4S 16 GB.

baktım ama iphone ilgili fiyat bilgisine hiç rastlayamadım,o telefonlar nekadar ucuz yahu orada 1.145 TL'ye One X var yahu vallaha Türkiye'de sömürülüyoruz :ağlarım:

ama 4s 1.250 TL yine iyimiş Jarir'de broşür vardı zaten abdulwahed'in broşürünü bile bulamadım ama yinede teşekkür ederim :)

bakalım bir gitsin babam para durumuma göre bakarım dedi inşallah alabilir :)

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
cihazın gelsin, gerisi kolay .. buradayız evelallah

WebStyle

WebStyle

Üye
Yurtdışından getirtseniz dahi vergi+pasaport gümrük işlemleri derken 1.500 TL'nin üstüne çıkar. 1500 TL'ye Türkiye'de hiç aramayın. En az 2000-2200 TL'yi gözden çıkartmalısınız. Çok aşırı para veremem derseniz iphone 4S'de işinizi fazlasıyla görür. Bende yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Her işimi fazlasıyla görüyor. Sanalpazar gibi siteler de 1.599 TL'ye 32GB'lık versiyonları satılıyor. Onları da bi inceleyin derim. Pasaport kayıtlı+sıfır ürünler..

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Yurtdışından getirtseniz dahi vergi+pasaport gümrük işlemleri derken 1.500 TL'nin üstüne çıkar. 1500 TL'ye Türkiye'de hiç aramayın. En az 2000-2200 TL'yi gözden çıkartmalısınız. Çok aşırı para veremem derseniz iphone 4S'de işinizi fazlasıyla görür. Bende yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Her işimi fazlasıyla görüyor. Sanalpazar gibi siteler de 1.599 TL'ye 32GB'lık versiyonları satılıyor. Onları da bi inceleyin derim. Pasaport kayıtlı+sıfır ürünler..

bizzat kendim getirecem :oke:

- - - Eklendi - - -

cihazın gelsin, gerisi kolay .. buradayız evelallah

Sağolasın Kardeşim :tşk:

Üst Alt