Samsung Galaxy Wonder vs Huwaei Honor

Sponsorlu Bağlantılar

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Arkadaşın dediği doğru Ace 2'yi düşünebilirsin Galaxy W'den daha iyi bi cihaz :)

avcitalip

avcitalip

Üye
800:tl: ama ilerde 700e falan düşer

- - - Eklendi - - -

Yalnız nova3te falan kasıyo biraz.ama ics alırsa bu kasmalar geçer diye düşünüyorum:hmmm

wonder'dan iyidir ama fiyatı 900 TL :

anca Turkcell'de faturaya ek olarak verecekler bu cihazı öyle alacağız yoksa taksitle 900 TL çok fazla geliyor 10 ay taksit yapıyorlar ama beklemekte fayda var hep aynı fiyatta duracak değil ya :)

yanlış anlamayın o fiyatı hak eden bir cep telefonu ace 2 galaxy s2 ye çok yakın bir telefon olmuş hatta

kıyaslaması :

- - - Eklendi - - -

Arkadaşın dediği doğru Ace 2'yi düşünebilirsin Galaxy W'den daha iyi bi cihaz :)

iyi ama fiyatıda çok iyi :ehe biraz ucuzlaması lazım wonder goldda 699 TL şuanda :oke:

- - - Eklendi - - -

ace 2 goldda şuanda 898 TL almışken golddan aldırırım ereyon'dan niye alıyım ki fiyatıda aynı hemen hemen :

Kerim.

Kerim.

Üye
wonder'dan iyidir ama fiyatı 900 TL :

anca Turkcell'de faturaya ek olarak verecekler bu cihazı öyle alacağız yoksa taksitle 900 TL çok fazla geliyor 10 ay taksit yapıyorlar ama beklemekte fayda var hep aynı fiyatta duracak değil ya :)

yanlış anlamayın o fiyatı hak eden bir cep telefonu ace 2 galaxy s2 ye çok yakın bir telefon olmuş hatta

kıyaslaması :

- - - Eklendi - - -

iyi ama fiyatıda çok iyi :ehe biraz ucuzlaması lazım wonder goldda 699 TL şuanda :oke:

- - - Eklendi - - -

ace 2 goldda şuanda 898 TL almışken golddan aldırırım ereyon'dan niye alıyım ki fiyatıda aynı hemen hemen :
900:tl: piyasadaki en pahalı fiyatı.ara sıra indirime gelir.takip et

droido xx

droido xx

Üye
Entel dantel telefonlara kanma kardeşim :oke:

Neymiş Hauwei ya :D

Sen Wonder al pişman olmassın ;)

avcitalip

avcitalip

Üye
boyabatlı

boyabatlı

Üye
Entel dantel telefonlara kanma kardeşim :oke:

Neymiş Hauwei ya :D

Sen Wonder al pişman olmassın ;)

Evet wonder al sonra sat gitsin ben öyle yaptım kasa kasa beynimi kastı biraz uygulama yükle sonra gir rehbere veya birini aramaya acil işin varsa kafayı yersin

Kerim.

Kerim.

Üye
Evet wonder al sonra sat gitsin ben öyle yaptım kasa kasa beynimi kastı biraz uygulama yükle sonra gir rehbere veya birini aramaya acil işin varsa kafayı yersin

sen yanlis kullanmissindir.

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Fatih bu benim dengesiz kardeşim kusura bakmayın arkadaşlar dün müydü ondan önceki gün müydü ne maxipro 5 mi wonder mı diye maxipro bunun daha çok hoşuna gitti nedense wonder ı almamak için sebep arıyor halbuki anlamadı nedenini :ehe neyse ben ilgilenirim onunla konu kilitlenebilir !

talip sen ace2 aldırmayacak miydin yahu?? Veya s2

- - - Eklendi - - -

Pardon tarihe dikkat etmemişım :) konu hort olmuş :)

boyabatlı

boyabatlı

Üye
sen yanlis kullanmissindir.

Arkadaşım ben ilk aldığımda hoşuma gitti 2 arkadaşa da aldık onlarda mı yanlış kullanıyor onlarda bu rehber ve arama işinden memnun değiller uygulama yükleyince sapıtıyor

Kerim.

Kerim.

Üye
Arkadaşım ben ilk aldığımda hoşuma gitti 2 arkadaşa da aldık onlarda mı yanlış kullanıyor onlarda bu rehber ve arama işinden memnun değiller uygulama yükleyince sapıtıyor

Ana ekranda widgetler var mı?

ali219

Üye
uawei stış durdurmasını sorunu bağlantı sorunu oda haledildi benimde sorun vardı sim kart çıkarıp 1 dk bekletikten sonra tel açtığında srn fln kalmıyor benim terciğim u8860

fk555897

fk555897

Üye
Özellikleri hemen hemen aynı tek fark birinde 5 MP, birinde 8 MP kamera var. Bence alırsan Wonder al. Daha kaliteli olur.

tgrl ylmz

tgrl ylmz

Üye
wonder al kardeş.bir de 32 gb hafıza kartı aldın mı bir de haftada bir bi wifiye bağlanıp dolu uygulama indirdin miydi senden iyisi yok ;))