21.dk.den sonra izleyin.nova3-gta3-shadowgun oynuyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

gmnlünden ne geçiyorsa onu al ama şimdi şahin le bmw aynı yakın özeliklerde arabalar çıkartsa hangisi daha kaliteli olur bi düşün
biraz saçma oldu ama
videoyuda şuan arıyorum

Neyse Ya Wonder Alıyorum Sağolun![]()

BMW tabiki daha iyidir tabi BMW Wonder Oluyor sanırım![]()

21.dk.den sonra izleyin.nova3-gta3-shadowgun oynuyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Hadi hayırlı olsun![]()
- - - Eklendi - - -
![]()

sakın wonderdan iyi oyun performansı bekleme
yani kötü değil ama bir alex değil.

İşlem çalışmalarını karşılaştırın derim her şey kağıt üstünde duranlar gibi değildirişlemcileri aynı birde ikiside 1.4 2 side overclocklu değil mi ?
Neyse yahu 
Baktım onda flaşh player yok honor daha iyi ozaman yani dimi beyler Turkcell okadar telefonu çöpe atacak değil ya illaki bir çözüm yolu bulur şebeke işine birde kampanyayla alınınca honor aylık 25 TL ye geliyor wonder 50 TL ye geliyor olmazsa şu Turkcell telefonları düzeltsin honor alırım büyük ihtimalleKafanı karıştırmak gibi olmasın ama ace2 ye baktın mı?

- - - Eklendi - - -
aynen öyle![]()

zaten samsungun ikinci en iyi teleonu tabi gelecek ama samsungun 4 tanecik modeli ics alıyor ama sonynin live with walkman modeli bile alıyor ics düşün artık kim ne derse desin samsung bencil bir firma ama kalite işteBaktım onda flaşh player yok honor daha iyi ozaman yani dimi beyler Turkcell okadar telefonu çöpe atacak değil ya illaki bir çözüm yolu bulur şebeke işine birde kampanyayla alınınca honor aylık 25 TL ye geliyor wonder 50 TL ye geliyor olmazsa şu Turkcell telefonları düzeltsin honor alırım büyük ihtimalle
- - - Eklendi - - -
sen niye imzana kimse samsung almasın yazdın ?
- - - Eklendi - - -
desteğini eski telefonlardan kesiyor yenilerinden kesmiyor mesela benim abimde s2 var ona jelly bean gelecek belki ondan sonrakide gelir eski telefonlara hiçbir firma destek vermez zaten sen kaç kere gördün Nokia'nın hTC nin eski telefonlara destek verdiğini bir tek o olay apple'da var![]()
zaten samsungun ikinci en iyi teleonu tabi gelecek ama samsungun 4 tanecik modeli ics alıyor ama sonynin live with walkman modeli bile alıyor ics düşün artık kim ne derse desin samsung bencil bir firma ama kalite işte

Telefon hediye ben almadımalıyor sonra bizim Rambo_FT(Furkan) gibi Sony sahiplerini deli ediyor![]()

Ace2 de flash player var.internette yanlış yazmışlar.Baktım onda flaşh player yok honor daha iyi ozaman yani dimi beyler Turkcell okadar telefonu çöpe atacak değil ya illaki bir çözüm yolu bulur şebeke işine birde kampanyayla alınınca honor aylık 25 TL ye geliyor wonder 50 TL ye geliyor olmazsa şu Turkcell telefonları düzeltsin honor alırım büyük ihtimalle
- - - Eklendi - - -
sen niye imzana kimse samsung almasın yazdın ?
- - - Eklendi - - -
desteğini eski telefonlardan kesiyor yenilerinden kesmiyor mesela benim abimde s2 var ona jelly bean gelecek belki ondan sonrakide gelir eski telefonlara hiçbir firma destek vermez zaten sen kaç kere gördün Nokia'nın hTC nin eski telefonlara destek verdiğini bir tek o olay apple'da var![]()