avcitalip
Üye
Ace2 de flash player var.internette yanlış yazmışlar.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

burada yok yazıyor

Ace2 de flash player var.internette yanlış yazmışlar.

Bende orayı kastetmiştim yanlış yazmışlar diyeLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burada yok yazıyor![]()

Bende orayı kastetmiştim yanlış yazmışlar diye![]()
800eğer öyleyse ace 2 aldırırım da fiyatı ne acaba ?
- - - Eklendi - - -
Honor'un şebek sorunu çözüldü : http://www.maxicep.com/cep-telefonl...pro5lerin-baglanti-sorununu-cozdu-680616.html
ama ilerde 700e falan düşer
800ama ilerde 700e falan düşer
- - - Eklendi - - -
Yalnız nova3te falan kasıyo biraz.ama ics alırsa bu kasmalar geçer diye düşünüyorum![]()

Arkadaşın dediği doğru Ace 2'yi düşünebilirsin Galaxy W'den daha iyi bi cihaz![]()
biraz ucuzlaması lazım wonder goldda 699 TL şuanda 
900wonder'dan iyidir ama fiyatı 900 TL :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
anca Turkcell'de faturaya ek olarak verecekler bu cihazı öyle alacağız yoksa taksitle 900 TL çok fazla geliyor 10 ay taksit yapıyorlar ama beklemekte fayda var hep aynı fiyatta duracak değil ya
yanlış anlamayın o fiyatı hak eden bir cep telefonu ace 2 galaxy s2 ye çok yakın bir telefon olmuş hatta
kıyaslaması :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
iyi ama fiyatıda çok iyibiraz ucuzlaması lazım wonder goldda 699 TL şuanda
- - - Eklendi - - -
ace 2 goldda şuanda 898 TL almışken golddan aldırırım ereyon'dan niye alıyım ki fiyatıda aynı hemen hemen :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
piyasadaki en pahalı fiyatı.ara sıra indirime gelir.takip et900piyasadaki en pahalı fiyatı.ara sıra indirime gelir.takip et

evet olmazsa kardeşim 1-2 ay daha sabretsin belki ucuzlar şuanda yeni çıktığı için pahalı sanırım![]()

Entel dantel telefonlara kanma kardeşim
Neymiş Hauwei ya![]()
Sen Wonder al pişman olmassın![]()
Evet wonder al sonra sat gitsin ben öyle yaptım kasa kasa beynimi kastı biraz uygulama yükle sonra gir rehbere veya birini aramaya acil işin varsa kafayı yersin
Fatih bu benim dengesiz kardeşim kusura bakmayın arkadaşlar dün müydü ondan önceki gün müydü ne maxipro 5 mi wonder mı diye maxipro bunun daha çok hoşuna gitti nedense wonder ı almamak için sebep arıyor halbuki anlamadı nedeninineyse ben ilgilenirim onunla konu kilitlenebilir !
konu hort olmuş 
sen yanlis kullanmissindir.
talip sen ace2 aldırmayacak miydin yahu?? Veya s2
- - - Eklendi - - -
Pardon tarihe dikkat etmemişımkonu hort olmuş
![]()
önemli değil 
Arkadaşım ben ilk aldığımda hoşuma gitti 2 arkadaşa da aldık onlarda mı yanlış kullanıyor onlarda bu rehber ve arama işinden memnun değiller uygulama yükleyince sapıtıyor
Ana ekranda widgetler var mı?