omursevim
Üye
Arkadaşlar jelly bean nasıl indirbilirim
Telefonu türkiyeden aldıysan kies üzerinden güncelleyebilirsin.Aksi taktirde bi kaç gün daha beklemen gerekiyor,dağıtılıyor şuan jell bean.
Telefonunu yurtdışından alan arkadaşlar 4.1.1 jellybean ile sorun yaşıyor mu? walla yüklemeye tırsar olduk şebeke sorunu falan ..
ya ben daha dün s3 aldım fotoğraf çekince fotoğaflarda adamların yüzünde etiketleme için sarı bi kutucuk var onu nasıl kaldırabilirm bi yardımcı olurmusunuzz
onu üstüne tıklayıp kapatıyodun galiba ben kapattım ama nasıl kapatmıştım unuttum
Telefonu recovery moda al oradan wipe yaparak telefonu sıfırla problemin ortadan kalkar...Bu sabah telefonu jelly beana yükselttim. Ardından nette gördügum bir fotografi indirdim ve duvar kagidi yaptim. Telefon takildi ve siyah oldu 10 sn de bir 1 saniyeligine aciliyordu. Sonra pili cikardim . Reset attim. Bu sefer. Acilirken s3 yazisindan sonra mor samsung yazisi gelmedi sadece ses cikti. Birkac kez daha reset attim. Sonra ses home tus kilidine basarak reset attim. Tek sorun yine acilirken mor yazi cikmiyor sadece ses cikiyor bu sorunu nasil cozebilirim?
peki Jelly beana nasıl yükselteceğiz biz telefonu ?? ayrıca yükselttiğimizde telefondaki bilgilere birşey oluyor mu ?Jelly bean oldukça iyi
telefonun ayarlar bölümünde en altta telefon hakkında yazan yere gelip oradan güncelleme yapabilirsin. oradan olmazsa telefonu pc ye bağlayıp kies i aç sana güncelleme yapayım mı diye sorar zaten. güncelleme sırasında telefonun bağlantısını kesmezsen veya bunun gibi sorunlar yaşamazsan hiç bir sıkıntı olmaz merak etmepeki Jelly beana nasıl yükselteceğiz biz telefonu ?? ayrıca yükselttiğimizde telefondaki bilgilere birşey oluyor mu ?