Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

CABBAR

CABBAR

Üye

Bak güzel kardeşim. Burası ortak bir mekan, burayı herkes kullanabilir. Ne sadece capsçiler ne de anti capsçiler girebilir diye bir kaide yok. Ne güzel geçinmek varken neden insanların sizden nefret etmesini sağlıyorsunuz ki ? Mobiliz burada ve capsler bize ağır geliyor. Doğal olarak bundan şikayetçi olmamız normal değil mi ? Bırakın capsleri, gelin güzel güzel sohbet edelim. Ne şiş yansın ne de kebap. Birbirimizi ötelemenin hiçbir anlamı yok. Hepimiz kardeşiz burada. :)
Muhammed

jackalmami

jackalmami

Üye
Mami nasilsin dünden beri :D
Saatlerin geri alinmasini şokunu atlatabildin mi :)

Hiç iyi değildim saatlerdir de (sebebini sormayın lütfen) yeni yeni kendime gelebiliyorum. Boşverin beni sizler nasılsınız ?

Nick Kalmamış

Nick Kalmamış

Üye
:çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay:

Hadi çayları soğutmayın gelin :)

Black-killing

Black-killing

Üye
Beyler ortak yolu bulalım :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Dün saat 4'e kadar bekledim tam 4'e geldi çok hızlı bir şekilde 3 oldu.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Caps olmazsa biz yanarız.

Tamam ulen bakın orta yolu bulalım.

biz OLUR OLMADIK YERDE CAPS ATMAYALIM
SİZ DE (ZATEN CAPSLER AZ OLACAK) ŞİKAYET ETMEYİN GÜZEL GÜZEL KONUŞALIM.

EĞER ŞARTLAR KABULSE TOPLAŞIP GERİ GELİN ÇAYLAR BİZDEN :)

büyük harflerle yazmak yasaaak :kotu:

cukuleaks

Üye
Gençler herkes kardeş. Bitti . Sohbete devam .... :oke:

Nick Kalmamış

Nick Kalmamış

Üye

Hiç iyi değildim saatlerdir de (sebebini sormayın lütfen) yeni yeni kendime gelebiliyorum. Boşverin beni sizler nasılsınız ?

Caps olmazsa biz yanarız. Tamam ulen bakın orta yolu bulalım. biz OLUR OLMADIK YERDE CAPS ATMAYALIM
SİZ DE (ZATEN CAPSLER AZ OLACAK) ŞİKAYET
ETMEYİN GÜZEL GÜZEL KONUŞALIM. EĞER ŞARTLAR KABULSE TOPLAŞIP GERİ GELİN :)

CABBAR

CABBAR

Üye

Baş ağrısı değildir umarım Muhammed (sebep sormadım haa)

ismail

ismail

Üye

Ben de iyi sayilirim ayağim üstüne basmaya başladim :D
Bu demek oluyo ki 5 güne tamamen iyileşcem :D

jackalmami

jackalmami

Üye
Yok Aykut, herhangi bir hastalık değil.

Nick Kalmamış

Nick Kalmamış

Üye
Söz verdiğlm gibi çaylar benden

:çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay: :çay:

Üst Alt