peki abicim sen diyosan doğrudur![]()

Güzel olurdu ama inan ki hiç gülecek mecalim yok. Diğerleri de rahatsız oluyor. Sizin de üstelememeniz gerekir. Açın bir konu gereksizlerde, birbirinize istediğiniz kadar caps atın. Zaten aramızda bunda hoşlanan varsa, o zaman gelip sizi izleyecektir.

Kardeşim benim.![]()

Not: Gençler durun. Muhammed abi ne derse o. Ben burdan giderim rahatsızlık vermek istemiyorum. Gereksizlere go go go![]()
hacı millet rahatsız oluyormuş cıvıtmayalım tamamCevap verin beyler ölü müsünüz
Başka zaman daha güzel organize olacaz inşallah 
hacı millet rahatsız oluyormuş cıvıtmayalım tamamBaşka zaman daha güzel organize olacaz inşallah
![]()
Saygıdeğer abim, gececiyiz ve bizlm amacımız CAPSLERLE KONUŞMAKTI. Ama tahammül edemediler yok sayfa ağırlaştı yok şu yok bu biz de dedik ki temelli terk edln burayı. Olay bu.

Cevap verin beyler ölü müsünüz
Şaka veya yenillk kaldıramayan adamlarsınız.
Durun bir dakika hitler de öyle ahaha
Bak güzel kardeşim. Burası ortak bir mekan, burayı herkes kullanabilir. Ne sadece capsçiler ne de anti capsçiler girebilir diye bir kaide yok. Ne güzel geçinmek varken neden insanların sizden nefret etmesini sağlıyorsunuz ki ? Mobiliz burada ve capsler bize ağır geliyor. Doğal olarak bundan şikayetçi olmamız normal değil mi ? Bırakın capsleri, gelin güzel güzel sohbet edelim. Ne şiş yansın ne de kebap. Birbirimizi ötelemenin hiçbir anlamı yok. Hepimiz kardeşiz burada.![]()