Uygulama S3 Jelly Bean Yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ege009

ege009

Üye
    Konu Sahibi
S3 Jelly Bean Yardim
KIES i aciyorum guncelleme gelmemeis telefonuma neden ? Guncellemelerri denetle diyorum yazilim talep daha snra deneyiniz diyor. Nasil yapcam su guncellemeyi??

enterneoll

enterneoll

Üye
Odin ile yap güncellemeyi

ege009

ege009

Üye
    Konu Sahibi
Odin tehlikeli yeniyimde en iyisi beklemek

Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
samsungun sayfasından kies in son sürümünü kur.. sonrasında yenı kıesle telefonu bagladıgında cıhaz ıcın guncelleme oldugunu ancak bunun ıcın kıesın tekrar kendınce bı guncelleme gerektıgını belırtcek. onu yap sonrasında takır takır kurarsın 4.1.1 i. ben ole yaptım sahsen. oncesınde eskı kıesle alaklı ne war ne yok hepsını sıl. - denetım masasından kaldır program fıles dan ve belgelerden samsung klasorlerını sıl-- yenıyı kur goruceksın hallolucak..
ben bole basardm sahsen..

ege009

ege009

Üye
    Konu Sahibi
Olmuyor kiesi yukledim kies kendi kendine guncellendi snra yeni yazilim ureticisi buldu yukle dedim yukleniyor dedi yuzde 100 den snra kapandi kies tekrar actim baktim uretici yazilim bilgileri ayni nasil 4.1.1 yapcam telefonda hala 4.0.4 gozukuyor

Ali58_58

Ali58_58

Üye
kardeşim sana 1iyi bide kötü haberim var iyisi jb alıcaksın kötüsü samsung iphone gibi güncellemeyi herkeze aynı anda değil imei sırasına göre veriyor en fazla 1 hafta içerisinde alırsın eğer almazsan garantiye git böyle böyle bana jb gelmedi de onlar orda sana ücretsiz yükler sıkma tatlı canını :oke: garantidende 5 gün içerisinde geliyor yani sadece biraz sabır

ege009

ege009

Üye
    Konu Sahibi
Anladım 1 hafta bekleyim en iyisi acelem yok. Net paketim varda 4 kasimda bitecek ondan acele ediyorum

batuqwert7878

Üye
arkadaşım aynı sorun bende var bende bekliyorum bir sorum olucak internetten s 3 aldım ımei kçak diyor geri yollıcam yapmazlarza örneğin imeı kayıt ne kadar bilginiz varmı

ege009

ege009

Üye
    Konu Sahibi
Bnde kacak filan demiyorda netten aldigin telefon yurtdisindan gelme ve tahminim 100-200 arasi yaparlar imei kayitini

batuqwert7878

Üye
Bnde kacak filan demiyorda netten aldigin telefon yurtdisindan gelme ve tahminim 100-200 arasi yaparlar imei kayitini

agam hangi ülkeden aldığımı nerden öğrenebiliyorum internette imei den öğrenme var 10 olursa ortadaki 2 rakam almanya fln benim 05 yazıyo bulamadım öğrenebilicceğim bir yer varmı kore galiba

ege009

ege009

Üye
    Konu Sahibi
Onu teknik destkten ogrenebilirsin. Bu arada snde hangi oyunlar var ?

batuqwert7878

Üye
agam 2. sorum birde telefoncudan fln alsam türkiye diyemi geçicek ben bunu boyle odin dem yüklemek fln istemiyom kiesten yüklemek için bişey yapılabilirmi

ege009

ege009

Üye
    Konu Sahibi
Sn en iyisi bimeks teknosa gibi yerlerde al telefoncularda sahte kacak olabilir.

newguard

newguard

Üye
agam hangi ülkeden aldığımı nerden öğrenebiliyorum internette imei den öğrenme var 10 olursa ortadaki 2 rakam almanya fln benim 05 yazıyo bulamadım öğrenebilicceğim bir yer varmı kore galiba

kiese bağlandığında üretici yazılım bilgilerinde yazıyor parantez içinde hangi ülkenin romunun yüklü olduğu

batuqwert7878

Üye
kiese bağlandığında üretici yazılım bilgilerinde yazıyor parantez içinde hangi ülkenin romunun yüklü olduğu

agam burdamı yazıyo ben fazla bişi anlamadım fotosu

- - - Eklendi - - -

agam buldum sudş arabistanmış offffffffff oranın malı iyi olmaz + güncelleme oraya çıkmadı telefonu geri verebilirmiyim kaçak ürün çıktığından 1582 tl ye türkiyeden alırım daha iyi

newguard

newguard

Üye
agam burdamı yazıyo ben fazla bişi anlamadım fotosu

- - - Eklendi - - -

agam buldum sudş arabistanmış offffffffff oranın malı iyi olmaz + güncelleme oraya çıkmadı telefonu geri verebilirmiyim kaçak ürün çıktığından 1582 tl ye türkiyeden alırım daha iyi

bendede aynısı ben arabistana kendim gittim ordan 1200 tl ye aldım 100 lirada imei kayıda verdim şuan problemsiz kullanıyorum ama jelly bean bana da yok

batuqwert7878

Üye
bendede aynısı ben arabistana kendim gittim ordan 1200 tl ye aldım 100 lirada imei kayıda verdim şuan problemsiz kullanıyorum ama jelly bean bana da yok

agam peki nerden takip edebilirim çıkıp çıkmadığını birde geç mi çıkar arabistanda telefonu değiştirmeyi düşünüyomda

- - - Eklendi - - -

Onu teknik destkten ogrenebilirsin. Bu arada snde hangi oyunlar var ?

asphalt 7
asphalt 6
ninja friut
tolking tom 2
modern combat 3
gta 3
death dome
boost 2
shine runner
zombie
temple run
temple run (paralı olan bu )
angry birds sapace premium
angry birds seans
bad piggies
dead trigger

bazılarını sildim hatırlamıyorum yukarıdakiler yüklü olanlar

ege009

ege009

Üye
    Konu Sahibi
Siz onu bosverin nova3 oyunu lazim bna s3 uyumlu

ege009

ege009

Üye
    Konu Sahibi
s3 uyumlu değil deyip duruyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...