SkyLaBTR
Üye
l920 daha gelmedi ülkeye... en geç kasım sonu gibi gelmesi bekleniyor... donanım olarak belki yarısında kalıyor olabilir s3 ün kabul... ama işletim sistemine optimizasyonu ile stabilliği ile o arayı kapatıyor bence... s3 ün 4.1 halini görmedim ama 4.0 halinde yani orjinal halinde kastığına şahit oldum ... wp8 i bilmiyorum , kullanmadım ama lg nin Türkiye'de sattığı wp cihazı sahibi olmasam da kullandım va her fırsatta da kullanıyorum... wp8 olmadığı halde sistem stabil ve kasma yok... ki wp8 cihazlar donanım olarak wp7-7.5 cihazlarının neredeyse 2 katı olacak ki bu durumda wp8 de kasma olması imkansız
- - - Eklendi - - -
hiç donanımda s3 üstün 2 katı diye tartışmaya girmeyelim s3 ün 4 çekirdekli olduğunu , mali400 ün oc lu hali olduğunu biliyorum... o yüzden tartışma çıkmazsa sevinirim... l920 de ki donanım sgs2 den iyi GALİBA ... ki sgs2 hala üst seviye sayılıyo... EN üstlerde değil ama üst seviye bi cihaz... en azından bana göre
kaldı ki sgs2 android, l920 wp ve wp8 in optimizasyonu daha iyi olduğuna göre ben l920 yi bekle derim... ve l920 öneririm ( amacım sgs2 yi kötülemek değil ama l920 nin donanımı da kötü değil bunu açıklamak için sgs2 örneğini verdim ) ... ha bi de içmde nokia sevgisi var biraz FANLIK DEĞİL sevgi... ondan da l920 öneririm
- - - Eklendi - - -
hiç donanımda s3 üstün 2 katı diye tartışmaya girmeyelim s3 ün 4 çekirdekli olduğunu , mali400 ün oc lu hali olduğunu biliyorum... o yüzden tartışma çıkmazsa sevinirim... l920 de ki donanım sgs2 den iyi GALİBA ... ki sgs2 hala üst seviye sayılıyo... EN üstlerde değil ama üst seviye bi cihaz... en azından bana göre
kaldı ki sgs2 android, l920 wp ve wp8 in optimizasyonu daha iyi olduğuna göre ben l920 yi bekle derim... ve l920 öneririm ( amacım sgs2 yi kötülemek değil ama l920 nin donanımı da kötü değil bunu açıklamak için sgs2 örneğini verdim ) ... ha bi de içmde nokia sevgisi var biraz FANLIK DEĞİL sevgi... ondan da l920 öneririm
ke