samsung galaxy s3 mü yoksa nokia liumia 920 mi tavsiye

Sponsorlu Bağlantılar

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
l920 daha gelmedi ülkeye... en geç kasım sonu gibi gelmesi bekleniyor... donanım olarak belki yarısında kalıyor olabilir s3 ün kabul... ama işletim sistemine optimizasyonu ile stabilliği ile o arayı kapatıyor bence... s3 ün 4.1 halini görmedim ama 4.0 halinde yani orjinal halinde kastığına şahit oldum ... wp8 i bilmiyorum , kullanmadım ama lg nin Türkiye'de sattığı wp cihazı sahibi olmasam da kullandım va her fırsatta da kullanıyorum... wp8 olmadığı halde sistem stabil ve kasma yok... ki wp8 cihazlar donanım olarak wp7-7.5 cihazlarının neredeyse 2 katı olacak ki bu durumda wp8 de kasma olması imkansız

- - - Eklendi - - -

hiç donanımda s3 üstün 2 katı diye tartışmaya girmeyelim s3 ün 4 çekirdekli olduğunu , mali400 ün oc lu hali olduğunu biliyorum... o yüzden tartışma çıkmazsa sevinirim... l920 de ki donanım sgs2 den iyi GALİBA ... ki sgs2 hala üst seviye sayılıyo... EN üstlerde değil ama üst seviye bi cihaz... en azından bana göre :D kaldı ki sgs2 android, l920 wp ve wp8 in optimizasyonu daha iyi olduğuna göre ben l920 yi bekle derim... ve l920 öneririm ( amacım sgs2 yi kötülemek değil ama l920 nin donanımı da kötü değil bunu açıklamak için sgs2 örneğini verdim ) ... ha bi de içmde nokia sevgisi var biraz FANLIK DEĞİL sevgi... ondan da l920 öneririm

acuxx

acuxx

Üye
lumi al kardeşim microsoft a güven :oke

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
ben telefonda oyun oynamayı çok severim. kasım aralık gibi yeni telefon alicam. aklımda s3 var. şimdide forumdaki açilan çogu konuyu okuyunca L920 ısındım açıkcası. fakat market desteğinin nasil olacağı tam bir muamma. başta söyledigim gibi oyun oynayan birisiyim en iyisi biraz daha beklemek...

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
ben telefonda oyun oynamayı çok severim. kasım aralık gibi yeni telefon alicam. aklımda s3 var. şimdide forumdaki açilan çogu konuyu okuyunca L920 ısındım açıkcası. fakat market desteğinin nasil olacağı tam bir muamma. başta söyledigim gibi oyun oynayan birisiyim en iyisi biraz daha beklemek...

market olarak bi playstore veya bi appstore karad yok ama ms nin ea ile anlaşması var.. oyunlar çıkar merak etme...

MaxipmaN

Üye
wp ye düzgün oyun uygulama çıkmazsa ömrü 2 sene :ehe

zappinger

Üye
wp nin oyun performansida muamma

saruman_me

saruman_me

Üye
[h=1]liumia 920yada not 2 al ..[/h]

kartal-78

Üye
    Konu Sahibi
tavsiyeleriniz için teşekkur ederim arkadaşlar baktımızda ( L920 ) yazılım olarak diğer andiroid ve ios tan farklı gözüküyor ve gelişime acık duruyor yanılıyormuyum

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Haklısın 4 yıl boyunca aralıksız destek gelecek.

Black-killing

Black-killing

Üye
Note 2 yada lumia öneririm..

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
wp ye düzgün oyun uygulama çıkmazsa ömrü 2 sene :ehe

klasik fandroidci yaklaşımı. Önce market dediler uygulama az. 130.000 e gelmiş yada geçmiş market halen yetersiz ! Neye göre. Aynı uygulamadan oyundan 10 tane olacak market çöp uygulama dolu olacak markette virüslu dosyalar olacak 600.000 olacak. Aslan market kaplan market diyecekler. Beyler az mantıklı olun microsoft her uygulama ve oyunu önce test ediyor kontrol ediyor sonra markete yüklüyor.
Android market gibi çöp ve virüslu uygulamalar dolu olmasındansa temiz ve güvenli marketi tercih ederim.
Ayrıca merak etmeyin microsoft boş durmaz oyun firmalarını teker teker wp8 platformuna getirir. :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

klasik fandroidci yaklaşımı. Önce market dediler uygulama az. 130.000 e gelmiş yada geçmiş market halen yetersiz ! Neye göre. Aynı uygulamadan oyundan 10 tane olacak market çöp uygulama dolu olacak markette virüslu dosyalar olacak 600.000 olacak. Aslan market kaplan market diyecekler. Beyler az mantıklı olun microsoft her uygulama ve oyunu önce test ediyor kontrol ediyor sonra markete yüklüyor.
Android market gibi çöp ve virüslu uygulamalar dolu olmasındansa temiz ve güvenli marketi tercih ederim.
Ayrıca merak etmeyin microsoft boş durmaz oyun firmalarını teker teker wp8 platformuna getirir. :)

Sonuna kadar katılıyorum.

serecans

serecans

Üye
aynen

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Telefonu ne için alacaksın bu önemli aslında..Kişiselleştirme bakımından Android önde bu bi gerçek bana göre..Yalnız stabillik bakımından Wp iyidir..Bizzat elimde test ettim çok hızlı..Karışık bir yapısı yok..İnterneti iyi düzeyde..İki telefonda aslında pişman etmez seni.

codblackops2

codblackops2

Üye
Haklısın 4 yıl boyunca aralıksız destek gelecek.

18 ay diye biliyorum ,kesin güncelleme gelecek

- - - Eklendi - - -

Kesinlikle :oke:

___kaptan___

___kaptan___

Üye

+1 :oke: katılıyorum :)

Üst Alt