Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

sLeepLe

sLeepLe

Üye

ah bide ben geçebilsem şu merete :) güzel ekranlar kardeşim eskilere nazaran daha sade olmuş bikaç güne sen ful lersin yine teli :)

- - - Eklendi - - -

waaay bu bi öncekinden daha güzel olmuş :) tema da güzelmiş hangisiyse. resimlerde çok hoş :) senin şu avkon a hastayım yaa ikonların yarısı war yarısı yok :kop: Kardeşim sen uzaydan mı geldin nie böle garip şeyler yapıyon tele :D
Bilmem belki gelmişimdir uzaydan ama bana öyle bi bilgi vermedi kimse saklıyolar mı benden acaba :hmmm ya ekranın üstünün boş olması hoşuma gidiyo şimdide aklıma sadece şebeke çubuklarının olması geldi :D tema clearblack v ama ikonlar daeva112 nin blurry serisi vardı ya onun ikonları :D resimleri bende sevdim :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja

tempestshine

tempestshine

Üye

ah bide ben geçebilsem şu merete :) güzel ekranlar kardeşim eskilere nazaran daha sade olmuş bikaç güne sen ful lersin yine teli :)

- - - Eklendi - - -

waaay bu bi öncekinden daha güzel olmuş :) tema da güzelmiş hangisiyse. resimlerde çok hoş :) senin şu avkon a hastayım yaa ikonların yarısı war yarısı yok :kop: Kardeşim sen uzaydan mı geldin nie böle garip şeyler yapıyon tele :D

Bana da çok sade geliyor zaten.Zamanla tüm widgetları yükleyeceğim

• Beğen

burakkk97

Üye
Faruk abi güzel olmuş yengeler de yakıyo
Can seninkiler de gayet güzel hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
najanaja

najanaja

Üye
Bilmem belki gelmişimdir uzaydan ama bana öyle bi bilgi vermedi kimse saklıyolar mı benden acaba :hmmm ya ekranın üstünün boş olması hoşuma gidiyo şimdide aklıma sadece şebeke çubuklarının olması geldi :D tema clearblack v ama ikonlar daeva112 nin blurry serisi vardı ya onun ikonları :D resimleri bende sevdim :)

bence senin bildirim çubuğunu kökten kaldırmalı sana anca o paklar :kop:

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
olur olur zamanla dolar yine :)

- - - Eklendi - - -

avengers'ı izlemişsin imzandan anladım tamda en çok güldüğüm yeri koymuşsun :D bide hulk'ın o tanrı vardıya onu yerden yere vurmasında çok güldüm :D

Avengers i izleyeli çok oldu.Severim öyle fantastik filmleri :sirit:

sLeepLe

sLeepLe

Üye
  • Beğen
najanaja

najanaja

Üye
bende bende :D

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Hep beraber bekliyek o zaman :D

• Beğen

burakkk97

Üye
animasyonları da çok güzel dizimag'den takılın :)

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
menüde bi değişiklik yapayım dedim, zaten menüyü şekil olarak n9 gibi yapmıştım bide tema olarak meego by fsx'i seçerek 603 telefonumu n9 haline getirdim:

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
menüde bi değişiklik yapayım dedim, zaten menüyü şekil olarak n9 gibi yapmıştım bide tema olarak meego by fsx'i seçerek 603 telefonumu n9 haline getirdim:

Senin menüye bayıldım ben :)

sLeepLe

sLeepLe

Üye
onuda meego setini yap tam olsun telefon :)

tempestshine

tempestshine

Üye
  • Beğen
kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
link atabilir misiniz arkadaşlar?? :)

najanaja

najanaja

Üye
teşekkürler Can, ya aslında telefondaki her şeyden memnunum ama bitek toggle set bulamadım gönlüme göre...
bana tarzını söle sana set yapayım :kop:aşkolsun o kadar set yaptık demek hiçbirini beğenmedin yani :ağlarım:

- - - Eklendi - - -

Najanaja abinin sıradışı widgetları çok ilgi çeker demedi deme :ehe

sıradışı olmayanlarda war :D yaw bu sitede sorunmu war alıntı ile cvp vere basıyom kaç dk kadır düşünüyo donuyo sayfa yenileyip cvp yazıyom bida bide foto linki eklicem zaman oluyo tabi her zaman deil ayda yılda bir :)

Üst Alt